- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.501
Bende uzun zamandir istiyirdum canim okumayi sira yusuf atilgana gelemedi bi turluCok severek okumustum Yusuf Atilganin kitaplarini. Özellikle Aylak Adam. 20 sene olmustur okuyali
Afiuet ilsun canimkoala tebrik ederim canım ben de güya kılo vermek ıstıyorum cocugu uyutunca gidip bi güzel irmik helvası yaptım yanında da tatlıyla götürdüm
böyle kilomu verilir
Bende severim stefan zweig de okunmayi bekleyenler arasindaStefan Zweig severim
Oylesin tabii tatlimBen hep sizinleyim beybisi kalbinizde
Hayirli olsun kapattigin kredin canimİndirimlerden kendime bir bot, bir stiletto, bir de çanta aldım.
Kaban da alacağım ama fiyatı çok yüksek biraz daha düşmesini bekliyorum.
Ofiste hep aynı kadro olduğumuz için bu sene kışlık kıyafet alışverişini birkaç parça ile gecistirdim ama önümüzdeki ay seneye kış için alışveriş yapmam lazım. Herşeyim bol oluyor malum.
Gule gule kullan canim aldiklariniİndirimlerden kendime bir bot, bir stiletto, bir de çanta aldım.
Kaban da alacağım ama fiyatı çok yüksek biraz daha düşmesini bekliyorum.
Ofiste hep aynı kadro olduğumuz için bu sene kışlık kıyafet alışverişini birkaç parça ile gecistirdim ama önümüzdeki ay seneye kış için alışveriş yapmam lazım. Herşeyim bol oluyor malum.
Tesekkur ederim bebisim daha iyileri sizin olsunSevgililer günü için eşim hediye parası verdi kışlık alisverisine katkı olsun diye amaCennetmeyvesii in dorikasi aklımı karistirdi.
Belki öyle birşey alırım. Bir yere çıkma imkanım olmadığı için netten baktım birkaç model
Bu arada güle güle kullan beybi ikisi de güzelmiş.
Ay çok hos görünüyor canim ya bi an elimde kahve orda olmayı hayal ettim
Kredini kapatmaya sevindim çantayı satmana uzuldumBir tane bireysel kredimi kapattım bu ay.
Patron beyin yeni yıl hediyesi çantayı netten sattım. Onun parasını krediye yatırdım.
Birikim ve harcama düzenimiz bu aralar yine birbirine girdi. Maaşı alınca birikimi ayırıyorum ama eski dönemki gibi vakit ayırıp takip edemiyorum.
Sabah detaylı hesap kitap yaptım daha çok birikim yapabileceğimizi gördüm.
Ben yoğun olunca market pazar işleri eşime kaldı, o da çok hesap kitap bilmediğini bir kez daha gösterdi
Dün stokları kontrol ettim.
Çay, kahve, şeker siparişi verdim biraz da stoga takviye.
Temizlik malzemeleri yaza kadar yeter.
Yarın da evde olursam buzluğa el atacağım.
Ocak ayında gıda için harcadığımiz para fahiş seviyede. Tekrar yönetimi ele alıyorum bu hafta itibari ile.
Bende ayni durumdayım acilen düdüklü almam lazım fissler bakiyorum promosyon yatar yatmaz alacağım birde robot supurge.Evde de değişmesi gereken parçalar var ama bu ara evle hiç ilgilenemedigim için onlar biraz daha bekleyebilir.
Blender seti bozuldu, düdüklü yok, bıçak seti, tencereler ve günlük yemek takımı var listede.
Bir de mutfağa perde yaptıracağız, aslında buraya taşınırken almıştım ama günes yanığı olmuş birkaç yerinde. Bir daha makinaya atsam çıkmayabilir. Bütün gün güneş alıyor, bu sefer daha düzgün birşey yaptirmak gerek
Kiz with hepsini birden al kurtul bacım en iyisi eninde sonunda alınacak şeyler sonuçtaKredini kapatmaya sevindim çantayı satmana uzuldum
Bende ayni durumdayım acilen düdüklü almam lazım fissler bakiyorum promosyon yatar yatmaz alacağım birde robot supurge.birde gunluk kasik catal takimi birde lava tencere
Yanlız promosyon yetmeyecek karttan yiyecegim
Kiz with hepsini birden al kurtul bacım en iyisi eninde sonunda alınacak şeyler sonuçtaKredini kapatmaya sevindim çantayı satmana uzuldum
Bende ayni durumdayım acilen düdüklü almam lazım fissler bakiyorum promosyon yatar yatmaz alacağım birde robot supurge.birde gunluk kasik catal takimi birde lava tencere
Oyle yapacagim da once para yatsinKiz with hepsini birden al kurtul bacım en iyisi eninde sonunda alınacak şeyler sonuçta
En iyisi valla birden al kurtulOyle yapacagim da once para yatsin
Üzülme üzülme cüzdan duruyorKredini kapatmaya sevindim çantayı satmana uzuldum
Cok guzeller gule gule giy canimSlm kizlar bende kendime sevgililer günü hediyesi aldım koca almazsa ben alırım kendimenasillar yeni cicilerim şifon elbise hastasiyim bu arada yazin tiril tiril sandaletle yada beyaz spor ayakkabıyla giyerim bebekten sonra artık
Peki ozaman kredi cektirmeyelim sana cüzdanla idare edelim pekiÜzülme üzülme cüzdan duruyor
Benim o çanta ile kullanmaya uygun ayakkabı ve kıyafet için kredi çekmemden daha iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?