Herkese selamlar iyi pazarlar kizlar izmitte yavas yavas kar yagiyor arabaların üstü karla kaplandi ancak yerler henüz tutmadı sizin sehirleriniz nasil
Cok severek okumustum Yusuf Atilganin kitaplarini. Özellikle Aylak Adam. 20 sene olmustur okuyali
Bende uzun zamandir istiyirdum canim okumayi sira yusuf atilgana gelemedi bi turlu merakla okuyorum bakalim bitince ne dusunecegim
koala tebrik ederim canım ben de güya kılo vermek ıstıyorum cocugu uyutunca gidip bi güzel irmik helvası yaptım yanında da tatlıyla götürdüm
böyle kilomu verilir
Afiuet ilsun canim sende bendensin diyete basliyim diyorum ama hep sunu da yiyim aklimda kalmasin ondan sonra baslarim yok bunu da yiyim ondan sonra diye diye bi türlu baslayamadim
Stefan Zweig severim
Bende severim stefan zweig de okunmayi bekleyenler arasinda ama şu siralar seali kitaplara sarsim zaten radyo tiyarosunu severdim uzun zamandir duzenli dinlerim
Ben hep sizinleyim beybisi kalbinizde
Oylesin tabii tatlim

Hayirli olsun kapattigin kredin canim aldıklarını da güle güle kullan

Iyi pazarlar kızlar,
Ailece bi yürüyüş yapıp geldik ama hava buz gibi. Ateşi yaktım yanında oturuyorum eşimde rugby sezonu basladi, onu izliyor. Komşunun torunu geldi onlara da üst katı verdim, başimiza geçirecekler yakındır. Yeni kitanima başlayacaktım ama evde sesiz köşe yok şu an akşam başlarim. Yeni kitabim; Antıkacı dükkani By Charles Dickens, okuyaniniz var mi nasil?

Gule gule kullan canim aldiklarini
Bende yazlık kıyafetlerimi yenileyecegim bu yil
Tesekkur ederim bebisim daha iyileri sizin olsun
Benim dorikali kolyem var hemde ona uymuş oldu.

Kredini kapatmaya sevindim çantayı satmana uzuldum
Bende ayni durumdayım acilen düdüklü almam lazım fissler bakiyorum promosyon yatar yatmaz alacağım birde robot supurge. birde gunluk kasik catal takimi birde lava tencere
Yanlız promosyon yetmeyecek karttan yiyecegim

Son düzenleme:
Kiz with hepsini birden al kurtul bacım en iyisi eninde sonunda alınacak şeyler sonuçta

Kiz with hepsini birden al kurtul bacım en iyisi eninde sonunda alınacak şeyler sonuçta

Slm kizlar bende kendime sevgililer günü hediyesi aldım koca almazsa ben alırım kendime nasillar yeni cicilerim şifon elbise hastasiyim bu arada yazin tiril tiril sandaletle yada beyaz spor ayakkabıyla giyerim bebekten sonra artık

Eklentiler

• Screenshot_20210214-193754_Gallery.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20210214-193807_Gallery.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 90
Üzülme üzülme cüzdan duruyor
Benim o çanta ile kullanmaya uygun ayakkabı ve kıyafet için kredi çekmemden daha iyi oldu

Cok guzeller gule gule giy canim

Üzülme üzülme cüzdan duruyor
Benim o çanta ile kullanmaya uygun ayakkabı ve kıyafet için kredi çekmemden daha iyi oldu
Peki ozaman kredi cektirmeyelim sana cüzdanla idare edelim peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…