- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.521
İyi günlerde giy civcivimTeşekkür ederim canım
Promosyon üstune kredi çekmede canim bu ihtiyac listesiyle aman dikkat etKredini kapatmaya sevindim çantayı satmana uzuldum
Bende ayni durumdayım acilen düdüklü almam lazım fissler bakiyorum promosyon yatar yatmaz alacağım birde robot supurge.birde gunluk kasik catal takimi birde lava tencere
Yanlız promosyon yetmeyecek karttan yiyecegim
Güle güle güzel günlerde kullan canım bende çok severim elbiseyi yaz kıs farketmıyor hem şık hem rahat benceSlm kizlar bende kendime sevgililer günü hediyesi aldım koca almazsa ben alırım kendimenasillar yeni cicilerim şifon elbise hastasiyim bu arada yazin tiril tiril sandaletle yada beyaz spor ayakkabıyla giyerim bebekten sonra artık
Oooo bi ev parasi kadar da eve esya parasıEn iyisi valla birden al kurtulBnde yeni evi bekliyorum bir bulsak hersey alincak hic biseyim yok beyaz eşyadan yut kap.kacaga kadar mobilyadan tut herşey işte
Iyi olmus canim cüzdanın bol bol dolar la euro larla dolsunÜzülme üzülme cüzdan duruyor
Benim o çanta ile kullanmaya uygun ayakkabı ve kıyafet için kredi çekmemden daha iyi oldu
Benimde favorim kumaslarda viskon tam benim gibi tembellerin isiİyi günlerde giy civcivim
Ben de elbise çok severim,giy, çık. Kombinle falan uğraşma.
Viskon kumaş rahat oluyor,kırışmıyor,hem ütü istemiyor hem de ağaç hammaddeli olduğu için sağlıklı. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim colombremİyi günlerde giy civcivim
Ben de elbise çok severim,giy, çık. Kombinle falan uğraşma.
Viskon kumaş rahat oluyor,kırışmıyor,hem ütü istemiyor hem de ağaç hammaddeli olduğu için sağlıklı. Tavsiye ederim.
Yazın serin serin giyilir guzel oluyor canim teşekkür ederimGünaydin dostlar hepinize iyi haftalar
Promosyon üstune kredi çekmede canim bu ihtiyac listesiyle aman dikkat et
Güle güle güzel günlerde kullan canım bende çok severim elbiseyi yaz kıs farketmıyor hem şık hem rahat bencesanirim birde memurluk ruhuma işlemis
Oooo bi ev parasi kadar da eve esya parasıallah yardimcin olsun bacim
Iyi olmus canim cüzdanın bol bol dolar la euro larla dolsun
Benimde favorim kumaslarda viskon tam benim gibi tembellerin isidedgin gibi canim ütü filan istemiyor
Neden 24 ayar gram almıyorsunuz.Eşimin altın daha da düşecek Cumaya kadar bekleyelim demesi üzerine altın alma işini erteledim. Şuan 7200 TL birikimim var, Cuma'ya 5000'e ne olursa alacağım tam yarım ve çeyrek almaya yeter diye düşünüyorum :))
İleride birilerinin düğünü olur gram takılmaz, ya çeyrek ya ilişkiye göre tam altın takarız. Birikimin içinden almak kolay olur diye düşündüm.Neden 24 ayar gram almıyorsunuz.
O zaman mantıklı tabii.İleride birilerinin düğünü olur gram takılmaz, ya çeyrek ya ilişkiye göre tam altın takarız. Birikimin içinden almak kolay olur diye düşündüm.
Ah hem de ne guzel olurdu vala wich, bu atesin tadi hic birsey de yok, bi de senin gibi bi hatun la kahveAy çok hos görünüyor canim ya bi an elimde kahve orda olmayı hayal ettim
Sizin atismalarinizi bile özledimsaka yaptim zaten canimcim, ama cidden özledik yani
Hayirli olsun biten krediye çok sevindim, borçta en sevdiğim şey kapatmasiBir tane bireysel kredimi kapattım bu ay.
Patron beyin yeni yıl hediyesi çantayı netten sattım. Onun parasını krediye yatırdım.
Birikim ve harcama düzenimiz bu aralar yine birbirine girdi. Maaşı alınca birikimi ayırıyorum ama eski dönemki gibi vakit ayırıp takip edemiyorum.
Sabah detaylı hesap kitap yaptım daha çok birikim yapabileceğimizi gördüm.
Ben yoğun olunca market pazar işleri eşime kaldı, o da çok hesap kitap bilmediğini bir kez daha gösterdi
Dün stokları kontrol ettim.
Çay, kahve, şeker siparişi verdim biraz da stoga takviye.
Temizlik malzemeleri yaza kadar yeter.
Yarın da evde olursam buzluğa el atacağım.
Ocak ayında gıda için harcadığımiz para fahiş seviyede. Tekrar yönetimi ele alıyorum bu hafta itibari ile.
Aldiklarini güle güle kullan canımİndirimlerden kendime bir bot, bir stiletto, bir de çanta aldım.
Kaban da alacağım ama fiyatı çok yüksek biraz daha düşmesini bekliyorum.
Ofiste hep aynı kadro olduğumuz için bu sene kışlık kıyafet alışverişini birkaç parça ile gecistirdim ama önümüzdeki ay seneye kış için alışveriş yapmam lazım. Herşeyim bol oluyor malum.
Güle güle kullanın cnm aldıklarınızı.İyi akşamlar kızlar
415 ten 1 gram aldım. Bu ay harcamalar tavan. Netten de bir sürü siparişim gelecek. 1 gramda kalırım bu ay.oysa güzel alım fırsatı verdi. Kızım anne sürekli düşüyor,bir kaç sene çıkmazsa ne yaparsın dedi. Allah muhtaç etmesin ama zaten satma amaçlı almıyorum. İleride güzel bir yerde kullanılır diye biriktiriyorum dedim.Altin daha önce de yaptı bunu. Yerinde uzun zaman sayıp hiç görülmemiş rekorlar kırdı. Yani uzun yıllar satmam, düşse de beni sarsmaz diyenlerin zamanları şimdi. Söylenen öngörüler sağlam değil. Bir şeyler dönüyor da bizim gibi minnak yatırımcılar alamaz kokusunu.
Öncelikle yTd.Merhaba kızlar birikim yapamıyorum bit türlü 5 bin (36ay)kredi çekip altın almayı düşünüyorum ödemem olduğu için birikim yapmış olurum sizin fikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?