Teşekkür ederim canım
İyi günlerde giy civcivim
Ben de elbise çok severim,giy, çık. Kombinle falan uğraşma.
Viskon kumaş rahat oluyor,kırışmıyor,hem ütü istemiyor hem de ağaç hammaddeli olduğu için sağlıklı. Tavsiye ederim.

Günaydin dostlar hepinize iyi haftalar
Promosyon üstune kredi çekmede canim bu ihtiyac listesiyle aman dikkat et
Güle güle güzel günlerde kullan canım bende çok severim elbiseyi yaz kıs farketmıyor hem şık hem rahat bence sanirim birde memurluk ruhuma işlemis
En iyisi valla birden al kurtul Bnde yeni evi bekliyorum bir bulsak hersey alincak hic biseyim yok beyaz eşyadan yut kap.kacaga kadar mobilyadan tut herşey işte
Oooo bi ev parasi kadar da eve esya parası allah yardimcin olsun bacim
Üzülme üzülme cüzdan duruyor
Benim o çanta ile kullanmaya uygun ayakkabı ve kıyafet için kredi çekmemden daha iyi oldu
Iyi olmus canim cüzdanın bol bol dolar la euro larla dolsun
Benimde favorim kumaslarda viskon tam benim gibi tembellerin isi dedgin gibi canim ütü filan istemiyor

Teşekkür ederim colombrem daha guzellrri senin olsun inşallah biz fazla dışarı çıkmıyoz ama arada ciktikmi güzel bişey olsun

Selam kızlar.Bugün maaş günü kredimi kredi kartımı ödedim maaş bitti.Eşim ödemeleri yapıp atacak kalanı pek birsey kalmıyor dedi harçlık eşimden alacağım.Altın dolar baya düşük tam alım seviyesinde ama bu ay çok gider olmuş bakalım eşimden nekadar kopartacağım Kış lastıklari bar satılacak 350tl ye anlaştık ses çıkmadı inş akşam gelip alırlar eklerim üzerine 1gram alırım

Yazın serin serin giyilir guzel oluyor canim teşekkür ederim
Ev icinde insallah bulurizda esyayi yavas yavaş hallederiz

İyi akşamlar kızlar
415 ten 1 gram aldım. Bu ay harcamalar tavan. Netten de bir sürü siparişim gelecek. 1 gramda kalırım bu ay. oysa güzel alım fırsatı verdi. Kızım anne sürekli düşüyor,bir kaç sene çıkmazsa ne yaparsın dedi. Allah muhtaç etmesin ama zaten satma amaçlı almıyorum. İleride güzel bir yerde kullanılır diye biriktiriyorum dedim.Altin daha önce de yaptı bunu. Yerinde uzun zaman sayıp hiç görülmemiş rekorlar kırdı. Yani uzun yıllar satmam, düşse de beni sarsmaz diyenlerin zamanları şimdi. Söylenen öngörüler sağlam değil. Bir şeyler dönüyor da bizim gibi minnak yatırımcılar alamaz kokusunu.

Neden 24 ayar gram almıyorsunuz.

İç çamaşırlarına yüzde elli zam gelmiş ve daha da bekleniyormuş. Takip ettiğim markaların indirimlerine bakıyorum,tık yok. Adı indirim ama kaliteli parçalarda değil basic ürünlerde indirim var.
Şubat mart gibi geçen sezonun yazlık ürünlerini alırdım her sene. Bu sene olmayacak demek ki. Yeni sezonla arada çok fark olmazsa zamanından önce almanın mantığı yok tabii ki. Para bağlanıyor sonuçta. Bakalım,biraz daha bekleyelim.

Eşim bugün aşı oldu. Şu ana kadar bir etki görmedik. Mesleğe göre mecburiyet olmasa ben kendini kanıtlamamış bu aşıya hiç sıcak bakmıyorum. İnşallah, olası ağır yan etkilerden kimse etkilenmez.
Kar yağışı 3 gündür sürüyor,az önce tutmaya başladı. Mahalledekiler kadın,erkek,çocuk oynuyor kapı önünde.
İnsanları böyle neşeli ve eğlenirken görmeyi özlemişim.

saka yaptim zaten canimcim, ama cidden özledik yani
Sizin atismalarinizi bile özledim
Hayirli olsun biten krediye çok sevindim, borçta en sevdiğim şey kapatmasi
Kız çantanın ederi kaç aylik krediydi dimi.
Aldiklarini güle güle kullan canım
Bende eksik listemi yapiyorum bir tarafdan alip bir taraftan listeye ilaveler yapiyorum

Güle güle kullanın cnm aldıklarınızı.
Bereketli olsun birikimin.
Sorma neredeyse hergün kargo geliyor.
Önce düşünüyorum demiştim ya yazik insanlara da,yine mi turtaa diyorlardir ismi görünce.

Merhaba kızlar birikim yapamıyorum bit türlü 5 bin (36ay)kredi çekip altın almayı düşünüyorum ödemem olduğu için birikim yapmış olurum sizin fikriniz nedir
Öncelikle yTd.
Ayda 50 tl bile biriktiremeyen biriyseniz az miktar kredi alip altin alinabilir derim.
Benim fikrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…