Selammmm,

kiz uyurken bi yazayim dedim. Birikimleriniz hayirli olsun canlar.
Cuma günü kamera üzeri is görüsmem var. Neolur dua edin hayirliysa olsun bu is. Alinirsam resmen garanti is olur. Bugün biraz daha hazirlancaktim ama cok felaket yorgunum, hic bir sekilde konsantre olamiyorum. Ya aksam yada artik yarin bilgileri tekrarlarim.
Ise alinirsam benimde saglam bir alisveris yapmam gerekir. Hic kiyafet almadim nerdese 3 yildir, zaten evdeyim diye.
Issizlik maasim icin bu hafta haber bekliyorum, öderlerse baya rahatlariz. Yoksa, isler baya karisir.
Kizim uyaninca disari götürcem, kac gündür evde sogukdan dolayi. Bugün hava iyi, ikimizede iyi gelir.
Haftayada türk komsumla ilk kez tursu kurcaz oda hic kurmamis bakalim nasil olacak.
Aksamda alisveris bekliyor beni.
Evde su an tek biriken para kizimin kumbarasi ve benim yeniden basladigim zulam, onuda kuaför acilsin kuaföre gömmecem

Yaa ne güzel bir haber
Dualarim seninle canım hayirlisi olsun umarım.

Inşallah bu iş olur canım duamdasin

Insallah istedigin gibi olur cnm hersey
Guzel haberini bekliyoruz

Bende gram altını 405 TL görünce az miktarda kredi çekip aldım bakalım hayırlısı

Hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz canim sadece altin biriktirenler degil calisan kadinlar olarak daha gücluyüz

canım bana da 2 gr yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…