- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.541
Bozuyo işte para altın bizikaramelli_turta kız ben şubata 2 çeyrek attımda demeyi unuttum görüyomusun para beni böyle bozuyo işte
Bereketli olsun canım ekliyorum
Yaa ne güzel bir haberSelammmm,
kiz uyurken bi yazayim dedim. Birikimleriniz hayirli olsun canlar.
Cuma günü kamera üzeri is görüsmem var. Neolur dua edin hayirliysa olsun bu is. Alinirsam resmen garanti is olur. Bugün biraz daha hazirlancaktim ama cok felaket yorgunum, hic bir sekilde konsantre olamiyorum. Ya aksam yada artik yarin bilgileri tekrarlarim.
Ise alinirsam benimde saglam bir alisveris yapmam gerekir. Hic kiyafet almadim nerdese 3 yildir, zaten evdeyim diye.
Issizlik maasim icin bu hafta haber bekliyorum, öderlerse baya rahatlariz. Yoksa, isler baya karisir.
Kizim uyaninca disari götürcem, kac gündür evde sogukdan dolayi. Bugün hava iyi, ikimizede iyi gelir.
Haftayada türk komsumla ilk kez tursu kurcazoda hic kurmamis bakalim nasil olacak.
Aksamda alisveris bekliyor beni.
Evde su an tek biriken para kizimin kumbarasi ve benim yeniden basladigim zulam, onuda kuaför acilsin kuaföre gömmecem
Inşallah bu iş olur canım duamdasinSelammmm,
Cuma günü kamera üzeri is görüsmem var. Neolur dua edin hayirliysa olsun bu is. Alinirsam resmen garanti is olur. Bugün biraz daha hazirlancaktim ama cok felaket yorgunum, hic bir sekilde konsantre olamiyorum. Ya aksam yada artik yarin bilgileri tekrarlarim.
Ise alinirsam benimde saglam bir alisveris yapmam gerekir. Hic kiyafet almadim nerdese 3 yildir, zaten evdeyim diye.
Issizlik maasim icin bu hafta haber bekliyorum, öderlerse baya rahatlariz. Yoksa, isler baya karisir.
Kizim uyaninca disari götürcem, kac gündür evde sogukdan dolayi. Bugün hava iyi, ikimizede iyi gelir.
Haftayada türk komsumla ilk kez tursu kurcazoda hic kurmamis bakalim nasil olacak.
Evde su an tek biriken para kizimin kumbarasi ve benim yeniden basladigim zulam, onuda kuaför acilsin kuaföre gömmecem
Insallah istedigin gibi olur cnm herseySelammmm,
Bende gram altını 405 TL görünce az miktarda kredi çekip aldım bakalım hayırlısıGüle güle kullanın cnm aldıklarınızı.
Bereketli olsun birikimin.
Sorma neredeyse hergün kargo geliyor.
Önce düşünüyorum demiştim ya yazik insanlara da,yine mi turtaa diyorlardirismi görünce.
Öncelikle yTd.
Ayda 50 tl bile biriktiremeyen biriyseniz az miktar kredi alip altin alinabilir derim.
Benim fikrim.
Bereketli olsunBende gram altını 405 TL görünce az miktarda kredi çekip aldım bakalım hayırlısı
4 bin çektim 36 ay faiz oranı 1’57 oldu sanırım 5569 TL aylık 168 TL ödemem olacakBereketli olsun
Ne kadar kredi ve faiz oldu acaba
Hayirli bereketli olsun canim4 bin çektim 36 ay faiz oranı 1’57 oldu sanırım 5569 TL aylık 168 TL ödemem olacak
Hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz canimSelammmm,
Rica ederim canimYazın serin serin giyilir guzel oluyor canim teşekkür ederim
Ev icinde insallah bulurizda esyayi yavas yavaş hallederiz
Faizi cokmus gerçekten. Bereketli olsun4 bin çektim 36 ay faiz oranı 1’57 oldu sanırım 5569 TL aylık 168 TL ödemem olacak
canım bana da 2 gr yazar mısın2021 Hedeflerimiz
1. @mutlu1988 =12 çeyrek altın
2. A Asmin75 =250 €
3. @Gurbetfr =50 gram altın
4.karamelli_turta =70 gram altın
5.Cennetmeyvesii =50 gram altın
6.minikkoala =12 gram altın +500 €
7. @mavimli = 250 gram altın
8. @kahvemsi mutluluk =12 altin
9. @okyonus =50 gram altın +1.000$
10.asivemai =6 çeyrek altın
11. @kronikuykucu =12 gram altın
12. @Nurov =30 gram altın
13. @planli =40 gram altın
14. @klbk33 =25 gram altın
15. T tatlu =70 gram altın
16.tobosolu_dulcinea =6 çeyrek altın +250 $
17. @CKbeautyandsheer =50 gram altın+1500 euro
18. @Brctks =16 çeyrek altın
19. @Penguen =50 gram altın
20. @feruzecerci =42 gram altın
Şubat birikim listemiz
1. @planli =2.35 gram altın
2. @mavimli = 10 gram altın
3.tobosolu_dulcinea =3 çeyrek altın
4.minikkoala =0.5 gram altın
5.karamelli_turta =6 gram altın
6.Cennetmeyvesii =3 gram altın
7. @Nurov =2 çeyrek altın
8. @okyonus =2.5 gram altın
9. @mutlu1988 =1 ata altin +40 euro
10. @Colombre =1 gram altın
2021 yili ilk 6 aylik hedeflerimiz;
1. T tatlu =40 gram altın
2.karamelli_turta =35 gram altın
3. @okyonus =20 gram altın+500 $
4. @kahvemsi mutluluk =6 adet altin
5.tobosolu_dulcinea =2 çeyrek altın +100$
6.asivemai =8 gram altın
7. @Brctks =8 çeyrek altın
8.
9.
10.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?