Hayirli bereketli olsun canim faizler oldukca yuksek ama naparsin 3 sene sonra simdiki 3bin tl lik altin belkide 2 kati olcak
Walla eşime kalsa hiç biriktirmeyeceğim elime her ay mutlaka az da olsa para geçiyor en azından yatırımlık olsun dedim

Selam Canlar,
dis doktoruna giderken firsat bu firsat diye yazayim dedim otobüs beklerken.
Görüsme icin hazirlanma devam ediyor, artik cuma günü görürüm yeterlimi degil mi. Geriside kismet.
Esim pazartesi maasini aldi ocak icin 100€ da eksik hala
O sirketden bir cacik olmaz o kesin. Ben yoluma devam.
Kizim iki gündür kendi istegile arada lazimliga oturuyor. Iki damla gelincede ailece kocaman kutluyoruz
Görüsmeden sonra tuvalet egitimine basliyacagim. Zamani geldi belli.
Benden bukadar bugünlük.
Hepinizin birikimi bereketli olsun

Ben de hızlı bir şekilde haftanın başlamasıyla canlı derslere çocuğun derslerine eğitim toplantılara daldım. 2 ara 1 derede ev işi de yapmaya çalışıyorum.
Bu ay harcamalar fazla oldu yakıt vs de çabası.
3 gr aldım karamelli_turta
Nakit olsa bana göre almalik yerler... Ama yok maleseff

Gunaydin kizlar
Kandilimiz mübarek olsun . Rabbim Dualarımızı kabul etsin insallah.
Niyetliyim bugun
Aksama arabası yapacagim kvcigim aradı asidan dolayi basi agriyomus yapamamis. kayinbbamin cani cekmis. Ben o adama kıyamıyorum hic yaparim. Bunu da bilip ordan yürüyorlar.

bugün güzel gün yap bencede sevaba girmiş olursun bende helva yaparım akşam orucumu acınca çayın yanına inşallah yerim

Canım Allah kabul etsin. Seviyorsan kayınpederini yap cnm. Aman senin kv bulaşmasın da sana ne yapsa yapsın boşver. Konyalı bir arkadaşım vardı bize de yapardı arapasi güzeldir

Slm Kızlar
ALLAH oruclarinizi kabuletsin
Sabah sabah pazara gideceğim tuttu gittim girer girmez tansiyonum düştü yaninda su falan yoktu baya kotu oldum biraz dinlendim bir köşede geçince hemen ordaki marketten tereyağ aldım kasada gene düşeceği tuttu basım dertte bu tansiyonla kendimi kaybediyorum resmen o anda neyse şükür eve geldim sag salim şimdide biraz dinlenip baklava yapacam insallaj

geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…