- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.561
Walla eşime kalsa hiç biriktirmeyeceğim elime her ay mutlaka az da olsa para geçiyor en azından yatırımlık olsun dedimHayirli bereketli olsun canimfaizler oldukca yuksek ama naparsin 3 sene sonra simdiki 3bin tl lik altin belkide 2 kati olcak
Selam kızçeler
A Asmin75 canım dualarımdasın, parıltın yeter
karamelli_turta turtişim bana da 200€ ekler misin
Bereketliolsun kizlarcanım bana da 2 gr yazar mısın
Hayirli olsun o zaman diyelim:)Bende gram altını 405 TL görünce az miktarda kredi çekip aldım bakalım hayırlısı
Ahhh ah benimkide o kafada ben hep kısarım herşeydenWalla eşime kalsa hiç biriktirmeyeceğim elime her ay mutlaka az da olsa para geçiyor en azından yatırımlık olsun dedim
bugün güzel gün yap bencede sevaba girmiş olursun bende helva yaparım akşam orucumu acınca çayın yanına inşallah yerimGunaydin kizlar
Kandilimiz mübarek olsun . Rabbim Dualarımızı kabul etsin insallah.
Niyetliyim bugun
Aksama arabası yapacagim kvcigim aradı asidan dolayi basi agriyomusyapamamis. kayinbbamin cani cekmis. Ben o adama kıyamıyorum hic yaparim. Bunu da bilip ordan yürüyorlar.
Canım Allah kabul etsin. Seviyorsan kayınpederini yap cnm. Aman senin kv bulaşmasın da sana ne yapsa yapsın boşver. Konyalı bir arkadaşım vardı bize de yapardı arapasi güzeldirGunaydin kizlar
Kandilimiz mübarek olsun . Rabbim Dualarımızı kabul etsin insallah.
Niyetliyim bugun
Aksama arabası yapacagim kvcigim aradı asidan dolayi basi agriyomusyapamamis. kayinbbamin cani cekmis. Ben o adama kıyamıyorum hic yaparim. Bunu da bilip ordan yürüyorlar.
teşekkürler canım hepimizin bereketli olsun birikimleriBereketliolsun kizlar
geçmiş olsun canımSlm Kızlar
ALLAH oruclarinizi kabuletsin
Sabah sabah pazara gideceğim tuttu gittim girer girmez tansiyonum düştü yaninda su falan yoktu baya kotu oldum biraz dinlendim bir köşede geçince hemen ordaki marketten tereyağ aldım kasada gene düşeceği tuttu basım dertte bu tansiyonlakendimi kaybediyorum resmen o anda neyse şükür eve geldim sag salim şimdide biraz dinlenip baklava yapacam insallaj
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendineSlm Kızlar
ALLAH oruclarinizi kabuletsin
Sabah sabah pazara gideceğim tuttu gittim girer girmez tansiyonum düştü yaninda su falan yoktu baya kotu oldum biraz dinlendim bir köşede geçince hemen ordaki marketten tereyağ aldım kasada gene düşeceği tuttu basım dertte bu tansiyonlakendimi kaybediyorum resmen o anda neyse şükür eve geldim sag salim şimdide biraz dinlenip baklava yapacam insallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?