geçmiş olsun

Allah kabul etsin canim

gecmis olsun canim. Fazla yorma kendini bugün.

Geçmiş olsun acaba yanınıza tansiyonu normale getirecek bir şeyler mi alsanız yersiniz sık sık... Gerçekten zor durum

Geçmiş olsun acaba yanınıza tansiyonu normale getirecek bir şeyler mi alsanız yersiniz sık sık... Gerçekten zor durum
Hemen marketten su aldim biraz içtim soguk hava dada montumu çıkarttım serinlemek iyi geliyor birden sicaklama terleme kendini hissetmeme gözlerin kararması zor oluyor gerçekten benimki gebelikten dolayı böyle kizimda daha çok olmuştu ne kadar doktora söylesemde pek umursamadi kadin açıkçası normal diyip geçiyor inşallah daha iyi olur teşekkür ederim canım

Tansiyon olduğuna emin misin?Benim şekerim düştüğü zaman öyle olurum, ve dediğin gibi soğuk ve su iyi gelir.

Tansiyon olduğuna emin misin?Benim şekerim düştüğü zaman öyle olurum, ve dediğin gibi soğuk ve su iyi gelir.
Ilk gebeligimde böyle yaşıyordum tansiyonu ölçünce aşırı düşük çıkıyordu taki dogurana kadar seker desem evde birşeyler yiyip çıkmıştım
Hani nasıl söylesem yavas yavaş geliyor insana sicaklama terleme kendini hissetmeme gözlerin kararması ayakta zor duruyorum oturacak bir yer bulana kadar kolum bile kalkmıyor o an bu böyle 15 dk ya geçiyor üstümden su ve soğuk cok iyi geliyor dediğin gibi banada

Aynen bende şekerim düşünce öyle oluyorum.Tansiyon düşmesi nasıl olur bilmiyorum.Bende reaktif hipoglisemi var ataklarım aynen böyle luyor.Açlıkla alakalı değil sadece, yorgunluk uykusuzlukta yapıyor.Şekerli yada karbonhidrat ağırlıklı yediysemde olabiliyor.O şekilde hissettiğinde tansiyonunu ve şekerini ölçtür mümkünse, şeker düşmesi riskli bir durum.Şeker yüklemesi yada testi yapıldımı hamilelikte?Henüz yapılmadıysa doktoruna söyle mutlaka,çünkü şeker yüklemesi tehlikeli oluyor eğer şekerin düşüyorsa

Seker testi için 24. Haftayı bekliyorlar canım ilkinde yapıldı bişey çıkmadı ama bunda daha kan vermedim verirsem açlık kan şekeri çıkar zaten iki hafta sonra randevum var o zaman söylerim inşallah sağolasın canım bilgilerin için

Selam kızlar pek sakin buralar.
Yarın iş görüşmem var. İnşallah iyi geçer. Ardından yine daha rahat yazarım buraya.
Biraz heycan ysptım 12 yıldan sonra yine ilk kez bir iş görüsmesi olunca
Hakkımızda hayırlısı artık. Kızımı erkenden uyandırcam yarın ki, erkenden öglen uykusuna dalsın. Saat 1 de uyandırcam babasıyla dişarı cıkacaklar. Görüşme yoksa tam uyku saatlerine denk geliyor. Biraz uyusunda öyle çıksın diye düşündüm. Umarım planlarım tutar
Banada dua edin kızlar. İhtiyacımız var saglam bir işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…