Canım geçmiş olsun çok.
Dikkat et kendine
Tesekkur ederim cnm.
Kizlar bu gece dua bekliyorum sizden. Belki birinizin kabul olur. Rabbim içime ferahlık versin kurtulayım sikintilarimdan insallah
Witch cnm rabbim sana ferahlik versin inşallah
Asminim görüşme nasil geçti?

Selam canlar,

görüsmem iyi gecdi. Heycanliydim baya. Nerdese 3 yil evde kaldiktan sonra anladimki eskisi gibi iyi ifade edemiyorum kendimi. Kitap okumaya yetisemiyorum ondan hep.
Fena gecmedi ama inanin sonucu nasil okur hic bilmiyorum iki hafta icinde karar verceklermis. Hayirlisi artik.
Iki gündür evi temizlemiyorum hazirlancam diye. Yarin saglam bir temizlik yapmaliyim. Havada güzel olcakmis, kizimla parka giderim. Aksamda borsa kitabima devam ederim.
Kizim öglen uykusunda ciglik atarak, agliyarak uyandi. Sakinlesmisi cok uzun sürdü. Bu aksamda 9 da uyuttum. Yarim saat sonra yineciglik atarak agladi. Oturma odasinagötürdüm yine sakinlesmesi uzu sürdü. Sonra ordabiraz oturduk, yemek yedik, cizgi filim istedi. 11 de uyuta bildim yine. Umarim yarin tekrarlamaz. Sakinlestiremeyince insan cok caresiz his ediyor.
Sizler nerdesiniz, neler yapiyorsunuz bakim?

A Asmin75 inşallah güzel sonuç gelir.
Bir şeylere yeterine vakit ayırmayın ister istemez eksikliği ortaya çıkar. Kitap okumak farklı görüşleri dinlemek mutlaka kişiye bor şeyler katıyor.
Ya aklıma takıldı neden çığlık ayıp sakinlesemiyor. Sanırım bir şeyden korkmuş ve tekrar ediyor. Umarim hemen gecer...

Benim bu haftam çok yoğundu. Senin gibiyim ev aldı başını gidiyor. Hafta içirmek çamaşır ancak yetiştik..
Hafta sonu temizlik düzen geçer. Öyle ince ayrıntı var ki...Çocuğun dağılan kitaplığı çekmece düzeni yani bir cok sey...Ben bu hafta yetişemedikçe yoruldum gerildim...
Gelecek hafta da öyle geçecek...Önemli eğitimim var 2 tane hafta boyu sürecek...
Hafta sonu işleri toparlar pozitif enerji ile dönüyorsam kendimi kolaylık olabilir.

Aynen öyle canım. Kıtaba mutlaka yine zaman bulmam gerek.
Senin yorgunlugunu buraya kadar hissediyorum canım. Cocukların egitimide uzakdan olunca çok çok zor olmalı
Kızım sürekli yanımda canım. Korktugu birşey yaşamadı benim biligim. Umarım tekrarlamaz. Gece birdaha olmadı. Ögleni merak ediyorum.

Altınla dövüz düştü zamlar kaldı size Burdada zamlar olduda, kesinlikle sizinki gibi degil, ama bizde bütcede his ediyoruz.

Pazınin sarmasinida yap enfes oluyor afiyet olsun canım

Asmincim insallah gönlünce olur işin canim kızında niye öyle oluyorki acaba benimde aklima korktuğu bisey var gibi geldi benim kizda arada öyle yapıyor ama sik.sik değil geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz

Ne güzel ya... Bereketli ve afiyet olsun. Bahçeniz olduğuna göre sakın bir yerde mi yaşıyorsunuz...Yaz mevsimleri memleketi çok severim. Ne eksikse bahçeden taze taze alır geliriz... Her koparista tazeliği kendi ürün olmasının rahatlığıyla o lezzet paha bicilemez

Kizlar selam herkesler iyidir insallah.
Altin saglam düstü. Bu arada az biraz borsada kazandim. Ay basinda altin alacagim gene.
Hafta içi yorgunluğu ile hafta sonu ev işleri arasında koşturmaca...
Evet altın çok çok fazla düşüş yaşadı...Borsaya ben de bakmaya başladım ama grafik takip vs gerekli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…