- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.601
Canım geçmiş olsun çok.Hemen marketten su aldim biraz içtim soguk hava dada montumu çıkarttım serinlemek iyi geliyor birden sicaklama terleme kendini hissetmeme gözlerin kararması zor oluyor gerçekten benimki gebelikten dolayı böyle kizimda daha çok olmuştu ne kadar doktora söylesemde pek umursamadi kadin açıkçası normal diyip geçiyor inşallah daha iyi olur teşekkür ederim canım
Witch cnm rabbim sana ferahlik versin inşallahTesekkur ederim cnm.
Kizlar bu gece dua bekliyorum sizden. Belki birinizin kabul olur. Rabbim içime ferahlık versin kurtulayım sikintilarimdan insallah
Asminim görüşme nasil geçti?Selam kızlar pek sakin buralar.
Yarın iş görüşmem var. İnşallah iyi geçer. Ardından yine daha rahat yazarım buraya.
Biraz heycan ysptım 12 yıldan sonra yine ilk kez bir iş görüsmesi olunca
Hakkımızda hayırlısı artık. Kızımı erkenden uyandırcam yarın ki, erkenden öglen uykusuna dalsın. Saat 1 de uyandırcam babasıyla dişarı cıkacaklar. Görüşme yoksa tam uyku saatlerine denk geliyor. Biraz uyusunda öyle çıksın diye düşündüm. Umarım planlarım tutar
Banada dua edin kızlar. İhtiyacımız var saglam bir işe.
Yaa ben borsa sanmıştımHosgeldiniz birikimleriniz bol bereketli olsuntakim kapranımız karamelli_turta sizi de listemize ekliycektir aylik 6 aylik ve senelik birikim hedefimiz harcama konularinda sohbetlerimiz var
Allah razı olsun canım Rabbim kızınada hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallahAllah tamamına erdirsın canım
Allah razı olsun canım Rabbim kızınada hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallahAllah tamamına erdirsın canım
Teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun çok.
Dikkat et kendine
Witch cnm rabbim sana ferahlik versin inşallah
Asminim görüşme nasil geçti?
Aynen öyle canım. Kıtaba mutlaka yine zaman bulmam gerek.A Asmin75 inşallah güzel sonuç gelir.
Bir şeylere yeterine vakit ayırmayın ister istemez eksikliği ortaya çıkar. Kitap okumak farklı görüşleri dinlemek mutlaka kişiye bor şeyler katıyor.
Ya aklıma takıldı neden çığlık ayıp sakinlesemiyor. Sanırım bir şeyden korkmuş ve tekrar ediyor. Umarim hemen gecer...
Benim bu haftam çok yoğundu. Senin gibiyim ev aldı başını gidiyor. Hafta içirmek çamaşır ancak yetiştik..
Hafta sonu temizlik düzen geçer. Öyle ince ayrıntı var ki...Çocuğun dağılan kitaplığı çekmece düzeni yani bir cok sey...Ben bu hafta yetişemedikçe yoruldum gerildim...
Gelecek hafta da öyle geçecek...Önemli eğitimim var 2 tane hafta boyu sürecek...
Hafta sonu işleri toparlar pozitif enerji ile dönüyorsam kendimi kolaylık olabilir.
Altınla dövüz düştü zamlar kaldı sizeDün klasik cuma ihtiyaç alışverişi yaptım.
Zeytin yağı kıyma tavuk kahvaltılık ve çerez aldık 250 ödedik...
Bugün buzdolabı ve dondurucu temizleme günü. Ne kalmış bakarım
ve ben az kalmış diye korkmaya başladım. Çünkü alışverişlere ekstra harcama olacak
Pazınin sarmasinida yap enfes oluyor afiyet olsun canımÇoktandir gitmediğim bahçene uğradım, toprak ne bereketli şey gerçekten bu mevsimde dahi hasat yaptım. Evde bal kabagi bitmişti ondan bitene getirdim. Bol pırasa, yeşil soğan, maydanoz, kırmızı lahana be pazı topladımilk deha pazı çorbası yaptım nefis tadı varmiş.
Asmincim insallah gönlünce olur işin canim kızında niye öyle oluyorki acaba benimde aklima korktuğu bisey var gibi geldi benim kizda arada öyle yapıyor ama sik.sik değil geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamazSelam canlar,
görüsmem iyi gecdi. Heycanliydim baya. Nerdese 3 yil evde kaldiktan sonra anladimki eskisi gibi iyi ifade edemiyorum kendimi. Kitap okumaya yetisemiyorum ondan hep.
Fena gecmedi ama inanin sonucu nasil okur hic bilmiyorumiki hafta icinde karar verceklermis. Hayirlisi artik.
Iki gündür evi temizlemiyorum hazirlancam diye. Yarin saglam bir temizlik yapmaliyim. Havada güzel olcakmis, kizimla parka giderim. Aksamda borsa kitabima devam ederim.
Kizim öglen uykusunda ciglik atarak, agliyarak uyandi. Sakinlesmisi cok uzun sürdü. Bu aksamda 9 da uyuttum. Yarim saat sonra yineciglik atarak agladi. Oturma odasinagötürdüm yine sakinlesmesi uzu sürdü. Sonra ordabiraz oturduk, yemek yedik, cizgi filim istedi. 11 de uyuta bildim yine. Umarim yarin tekrarlamaz. Sakinlestiremeyince insan cok caresiz his ediyor.
Sizler nerdesiniz, neler yapiyorsunuz bakim?
zamlar kaldı evet ve her geçen gün cüzdandaki para yetmiyor...Altınla dövüz düştü zamlar kaldı sizeBurdada zamlar olduda, kesinlikle sizinki gibi degil, ama bizde bütcede his ediyoruz.
Ne güzel ya... Bereketli ve afiyet olsun. Bahçeniz olduğuna göre sakın bir yerde mi yaşıyorsunuz...Yaz mevsimleri memleketi çok severim. Ne eksikse bahçeden taze taze alır geliriz... Her koparista tazeliği kendi ürün olmasının rahatlığıyla o lezzet paha bicilemezÇoktandir gitmediğim bahçene uğradım, toprak ne bereketli şey gerçekten bu mevsimde dahi hasat yaptım. Evde bal kabagi bitmişti ondan bitene getirdim. Bol pırasa, yeşil soğan, maydanoz, kırmızı lahana be pazı topladımilk deha pazı çorbası yaptım nefis tadı varmiş.
Hafta içi yorgunluğu ile hafta sonu ev işleri arasında koşturmaca...Kizlar selam herkesler iyidir insallah.
Altin saglam düstü. Bu arada az biraz borsada kazandim. Ay basinda altin alacagim gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?