- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.621
Hadi atlatmışsın cnm,umarim olumlu sonuçlanırSelam canlar,
görüsmem iyi gecdi. Heycanliydim baya. Nerdese 3 yil evde kaldiktan sonra anladimki eskisi gibi iyi ifade edemiyorum kendimi. Kitap okumaya yetisemiyorum ondan hep.
Fena gecmedi ama inanin sonucu nasil okur hic bilmiyorumiki hafta icinde karar verceklermis. Hayirlisi artik.
Iki gündür evi temizlemiyorum hazirlancam diye. Yarin saglam bir temizlik yapmaliyim. Havada güzel olcakmis, kizimla parka giderim. Aksamda borsa kitabima devam ederim.
Kizim öglen uykusunda ciglik atarak, agliyarak uyandi. Sakinlesmisi cok uzun sürdü. Bu aksamda 9 da uyuttum. Yarim saat sonra yineciglik atarak agladi. Oturma odasinagötürdüm yine sakinlesmesi uzu sürdü. Sonra ordabiraz oturduk, yemek yedik, cizgi filim istedi. 11 de uyuta bildim yine. Umarim yarin tekrarlamaz. Sakinlestiremeyince insan cok caresiz his ediyor.
Sizler nerdesiniz, neler yapiyorsunuz bakim?
Zaman ayirmak gerekiyor o da bende yok.Hafta içi yorgunluğu ile hafta sonu ev işleri arasında koşturmaca...
Evet altın çok çok fazla düşüş yaşadı...Borsaya ben de bakmaya başladım ama grafik takip vs gerekli sanirim
Bir ya da 2 tane uzun vade az miktar deneyecegim bakalimZaman ayirmak gerekiyor o da bende yok.
sagol canimGünaydin kızlar
Asmincım bol şanslar, umarim olumlu sonuçlanır başvurun.
Oğlum da da oldu bu durum 2.5. ... 3 yaş arası, çok çaresiz hissettiriyor. Uzun sürmemişti neyseki.
off bide hepsi organikdirÇoktandir gitmediğim bahçene uğradım, toprak ne bereketli şey gerçekten bu mevsimde dahi hasat yaptım. Evde bal kabagi bitmişti ondan bitene getirdim. Bol pırasa, yeşil soğan, maydanoz, kırmızı lahana be pazı topladımilk deha pazı çorbası yaptım nefis tadı varmiş.
internetde arastirdim asiri yorgunluk, fazla tv bir kac sebeb yazmistilar. Yorgundu ondandir diye düsünüyorum. Bugün öglen rahat uyudu.Asmincim insallah gönlünce olur işin canim kızında niye öyle oluyorki acaba benimde aklima korktuğu bisey var gibi geldi benim kizda arada öyle yapıyor ama sik.sik değil geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz
süpersin canim. Bereketli olsunKizlar selam herkesler iyidir insallah.
Altin saglam düstü. Bu arada az biraz borsada kazandim. Ay basinda altin alacagim gene.
Daha iyi olur inşallah caniminternetde arastirdim asiri yorgunluk, fazla tv bir kac sebeb yazmistilar. Yorgundu ondandir diye düsünüyorum. Bugün öglen rahat uyudu.
Nasılsın cnm
Bu gece ben de öyleydim üstüne regl oldum. Şu an uzandım rahatlamaya calisiyorumGünaydin canlar,
tuaf tuaf rüyalar görerek uyandim. Halen uykum var, ama uyuyamiyorum.
Buradayim tatlucum
Ben de iyiyim cnm çok şükür sabahki agrım azaldı. Hemen dondurucuya buzdolabın üst kisma aktardim. Temizleyip kapattımBuradayim tatlucum
Günler yoğun, nasil sabah akşam oluyor anlamıyorum.
Sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım, regl ağrısı zor sıcak iyi geliyor bana o durumda. Duş, su torbasi vs.Ben de iyiyim cnm çok şükür sabahki agrım azaldı. Hemen dondurucuya buzdolabın üst kisma aktardim. Temizleyip kapattım
Yeni be yoğun bir hafta olacak dersler eğitimler toplantılar derken hızlı geçer...
Iyi olmaya alışıyorum cnm tesekkur ederim.Nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?