- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.641
Iyi deyip iyi olalim modu...Inisler çıkışlar işte...Iyi olmaya alışıyorum cnm tesekkur ederim.
Sen nailsin
4 duvar arası ekranan bir şeyler öğretme çabası...Diğer taraftan çocuklara acıyorum...Karişik durumlar...Geçmiş olsun canım, regl ağrısı zor sıcak iyi geliyor bana o durumda. Duş, su torbasi vs.
Kolay gelsin canım
Uzaktan eğitim de her türlü zorladı.
Insallqh canim cok sagolIyi deyip iyi olalim modu...Inisler çıkışlar işte...
I 8nsallah kısa sürede çok daha iyi olursun
Günaydin oh be diyelim o zamanGünaydın kızlar
Merkür retrosu bitmiş, hoşgeldin başak dolunayi
Iyi haftalar olsun
O ne demekmiş ya hiç anlamıyorum burclardanGünaydın kızlar
Merkür retrosu bitmiş, hoşgeldin başak dolunayi
Iyi haftalar olsun
Ne zaman haber verirler is sonucunu asmin?selam kizlar,
kizi uyutdum bir kahve yapim dedim kendime. Aksam yigun olcam zaten. Alisveris, yemek, temizlik...
iki hafta icinde dediler canim. Bekliyorum artikNe zaman haber verirler is sonucunu asmin?
Hadi hayirlisi insallahiki hafta icinde dediler canim. Bekliyorum artik
Astrologlarin bahsettiği dönemler cnmO ne demekmiş ya hiç anlamıyorum burclardan
Cok açıklayıcı oldu sagolAstrologlarin bahsettiği dönemler cnm
Güle güle kullan aldıklarını.Sen para gelmeden bitirdin zatenAlisveris alisveris olmazsa olmazlarimizdan canim alisveris
12 parca catal kasik takimi ve midi granit tencere takimi almistim emsandan cuma gunu 550tlye. Bugun geldi yıkadım patladım yerlestirdim. Eski dibi kalkan granitlerimi attim. Eski Kasiklari da koye gondercem.
Trendyoldan aldığım çantanın birini spor ayakkabimi esofman takimimi ve kızımın takıları geri yolladik göründüğü gibi çıkmadilar. 300tl cepte
Su para gelsede robotumla duduklumu alsam almalara doyamadim.
Tesekkur ederim sanirim oyle olduGüle güle kullan aldıklarını.Sen para gelmeden bitirdin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?