- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.701
Çok haklısın.O an sorguluyoruz...Her şey boş diyoruz. Ama öyle bir şey ki bir süre sonra yine nasa dönüyoruz...Aslında bu iyi bir şey düşününce hep aynı acı aynı derece nasıl dayanirdik
basiniz sagolsun canimGelmememden anlaşılmıştır,keyfim yoktu kaç gündür. Tanıdığı kaybettik korona illetinden. İnsan her vefat haberinde kendini ve hayatı sorguluyor. Sonra yine dünya telaşesi üstün geliyor tabii olarak. Gündelik olaylara kapılıp o irdelemeleri göz ardı ediyoruz. Gerçekler her an düşünülmeyecek kadar ağır.
Asminim herşey olacağına varir üzme kendini bekle bakalım ne olacak ins hayirlisi.Bende keyfsizim arkadaslar, bugün beni güya ise alacak belediye aradi. Garip bir konusma gecti. Bit toplantivarmisda orda tam karar verilecekmisde carti curtu. Haftaya haberverceklermis ise alinip alinmiyacagima.
Bereketli olsun ekliyorum listeye2 çeyrek ve 2 Cumhuriyet altını aldım geçen hafta, buraya belirteyim dedim, 17,5 gr yapıyor hepsi.karamelli_turta
O çoğumuzun sorunu bende oyleyim valla uzun bol elbiseler giyip çıkıyorumBugün okula gittim sınıfımı yeni haftaya hazırladım...Inşallah sorunsuz bir şekilde başlarız...
Temizlik işleri bugün bitti. Pazar akşamı tekrar ev süpürürüm. Çamaşır işini yine hafta içi yapıyorum rahat oluyor...
Tabi bir sorun var pek dışarı çıkmadığından pantolonlarım zor oluyor
Yaptikca daha iyi olur bence :)Günaydin canlar,
dün ekmek günüydü yinehalen ekmekler tam istedigim gibi olmuyor, sinir oluyorum.
Sali günü komsumla manti acacagiz. Hic acmadim ben. Türk komsum cok cok iyi biri. Iyiki onla tanismisim. Basda en mesafelisi o diye düsünmüstüm, ama en cana yakin o cikti
Yarin belediye ve kagit islerim var. Bakalim bu is yeri ne olacak. Olmazsa is basvurulari yapacam yine.
Herkes nerde? Niye bukadar sakin oldu burasi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?