- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.661
iyi günlerde kullan hepsini canim.Alisveris alisveris olmazsa olmazlarimizdan canim alisveris
12 parca catal kasik takimi ve midi granit tencere takimi almistim emsandan cuma gunu 550tlye. Bugun geldi yıkadım patladım yerlestirdim. Eski dibi kalkan granitlerimi attim. Eski Kasiklari da koye gondercem.
Trendyoldan aldığım çantanın birini spor ayakkabimi esofman takimimi ve kızımın takıları geri yolladik göründüğü gibi çıkmadilar. 300tl cepte
Su para gelsede robotumla duduklumu alsam almalara doyamadim.
Aşkının harika bir haber bu... Canım çok sevindim. Hayırlı olsuncanlarrrrr isi kaptimmmm! Bugün mail attilar, nisan 1 de ise basliyacagim insallah
süper... Güle güle kullan. Eskidikçe yıprandıkça göze batıyor zaten...Alisveris alisveris olmazsa olmazlarimizdan canim alisveris
12 parca catal kasik takimi ve midi granit tencere takimi almistim emsandan cuma gunu 550tlye. Bugun geldi yıkadım patladım yerlestirdim. Eski dibi kalkan granitlerimi attim. Eski Kasiklari da koye gondercem.
Trendyoldan aldığım çantanın birini spor ayakkabimi esofman takimimi ve kızımın takıları geri yolladik göründüğü gibi çıkmadilar. 300tl cepte
Güle güle kullan aldiklariniAlisveris alisveris olmazsa olmazlarimizdan canim alisveris
Reca ederim canimCok açıklayıcı oldu sagol
Asmin çok sevindim senin adinacanlarrrrr isi kaptimmmm! Bugün mail attilar, nisan 1 de ise basliyacagim insallah
Süper haber cook sevindim senin adinacanlarrrrr isi kaptimmmm! Bugün mail attilar, nisan 1 de ise basliyacagim insallah
Benim de varReca ederim canim
Retroda durumlar hep negatif olarak bahsediliyor, uzun zamandir yok girdik yok gireceğiz, durağan derken nihayet bitmiş.
Başak Dolunayindan umudum var, hadi bakalım.
Ay çok sevindim ya insallah nisan 1 sakasi yapmazlar ilk gundencanlarrrrr isi kaptimmmm! Bugün mail attilar, nisan 1 de ise basliyacagim insallah
Hergun ev supurmekten yıldım ya. Benim koltuklar yüksek rahat girer. Gunluk ortaligi temiz tutsa yeter ben normal süpürgeyle yaparim haftalık temizligiiyi günlerde kullan hepsini canim.
Yanliz su robot olayini burdaha düsün bence. Komsumun var. Göreyim diye calistirdi. Kanepenin altina pek giremedigi icin görünen yerler kirinti dolu kaldi, bir odayi süpürmesi cok uzun sürüyor ve herseyi kaldirman gerek önünden. Köselere zaten hic giremedi.
Eskiden bende cok istiyordumda, gördükten sonra vaz gectim. O bir odayi yapana kadar, ben tüm evi tertemiz süpürürüm.
Ayrica cocuklar birsey dökünce, ceya bardak mardak kirilincada zaten yine normal makineyi kullaniyorsun. Komsumada aynisini dedim, sanki icime dogmus. Gecen hafta 3 kez süpürgemi istedi
Tesekkur ederim cnmGünaydın kızlar
A Asmin75 gözün aydın canım. Çok sevindim, darısı tüm iş arayanlara olsun inşallah.
Cennetmeyvesii iyi günlerde kullan güzelim.
Aynen canim ya tamamen yeniledim mutfağı iyi oldusüper... Güle güle kullan. Eskidikçe yıprandıkça göze batıyor zaten...
Sagol canim yok gelmediGüle güle kullan aldiklarini
Gelmedi mi hâlâ o para.
Cok.sevindim asmin hayirli olsuncanlarrrrr isi kaptimmmm! Bugün mail attilar, nisan 1 de ise basliyacagim insallah
sagol canimGünaydın kızlar
A Asmin75 gözün aydın canım. Çok sevindim, darısı tüm iş arayanlara olsun inşallah.
Cennetmeyvesii iyi günlerde kullan güzelim.
Tesekkur ederim cnm insallahCennetmeyvesii canim aldiklarini güle güle.kullan. Digerlerini de en kisa zamanda alirsin insaaallah
Canım teşekkür ederimK kahvemsi mutluluk nasılsın ne yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?