iyi günlerde kullan hepsini canim.

Yanliz su robot olayini burdaha düsün bence. Komsumun var. Göreyim diye calistirdi. Kanepenin altina pek giremedigi icin görünen yerler kirinti dolu kaldi, bir odayi süpürmesi cok uzun sürüyor ve herseyi kaldirman gerek önünden. Köselere zaten hic giremedi.
Eskiden bende cok istiyordumda, gördükten sonra vaz gectim. O bir odayi yapana kadar, ben tüm evi tertemiz süpürürüm.
Ayrica cocuklar birsey dökünce, ceya bardak mardak kirilincada zaten yine normal makineyi kullaniyorsun. Komsumada aynisini dedim, sanki icime dogmus. Gecen hafta 3 kez süpürgemi istedi

süper... Güle güle kullan. Eskidikçe yıprandıkça göze batıyor zaten...

Güle güle kullan aldiklarini
Gelmedi mi hâlâ o para.

canlarrrrr isi kaptimmmm! Bugün mail attilar, nisan 1 de ise basliyacagim insallah
Ay çok sevindim ya insallah nisan 1 sakasi yapmazlar ilk gunden
Hergun ev supurmekten yıldım ya. Benim koltuklar yüksek rahat girer. Gunluk ortaligi temiz tutsa yeter ben normal süpürgeyle yaparim haftalık temizligi
Günaydın kızlar
A Asmin75 gözün aydın canım. Çok sevindim, darısı tüm iş arayanlara olsun inşallah.
Cennetmeyvesii iyi günlerde kullan güzelim.
Tesekkur ederim cnm
süper... Güle güle kullan. Eskidikçe yıprandıkça göze batıyor zaten...
Aynen canim ya tamamen yeniledim mutfağı iyi oldu
Güle güle kullan aldiklarini
Gelmedi mi hâlâ o para.
Sagol canim yok gelmedi
Nisan 15e kadar kesin gelirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…