Güle güle kullan canım. Babannenin de kesesine bereket. insan sevindirmek çok kolay aslında. Düşündüğünü gösteren küçük bir jest yetiyor.

Asmin cim hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Ben bu ara sağlam kitap okuyorum. O yüzden pek ugrayamadim. Dönem dönem kaptırıyorum kendimi.

Merhaba hoşgeldin,
Günlük kullanmak için alinacaksa al derim.
Zira altinixaltina çevireceksiniz zaten.

Slm kizlar
Buralar epey sessiz kalmış bende cocukla randevuyla kendimle uğraşmaktan zaman bulamıyorum bide bir haftadır sag ayağıma basamıyorum felç gibi olmuşum uzansam da ayni ağrı bilemiyorum neden gecer elbet
Kac gündür de canimi sıkan bir olay var bilmiyorum belki bn çok alındım eşimin benden önce bir çocuğu var ama çocuk bizimle degil esimin ailesi bakıyor ben kızıma almadığım şeyleri ona alırım sirf annesiz diye esim bazen umursamaz bn derim harçlık gonder ailene çocuğu için geçen gün işte ailesi dedi baya telefonla oynuyor falan telefonu elinden almışız papcimi ne ben dedim iyi yapmışsınız o oyunu oynayanlar sinirli falan oluyorlar erkek kardeşimden biliyorum o öyle çünkü eşimde orda lafımı kesti bi nevi karismaya hakkin yok dedi ben sesimi cikarmadim ama cok zoruma gitti söylediğimde kötü bisey yok diye düşünüyorum bilemiyorum yada kac gündür böyleyim bn daha diyorum getirirse yanimiza bakarim falan filan ben bu dusuncedeyken öyle yapmasi beni herşeyden soğuttu açıkçası

Merhaba hoşgeldin,
Günlük kullanmak için alinacaksa al derim.
Zira altinixaltina çevireceksiniz zaten.
Hoşbulduk teşekkür ederim
Evet haklısın, ama hesapta kalması birikimi daha mi teşvik eder diyordum. Bakalım inşallah güzel bir bilezik bulabilirim

Gule gule kullan canim süpürgeyi ve fincanlarini.
Bizde oglana genc odasi alacağız galiba benim robot isi iptal simdilik.
Gecmis olsun canim.
Cocugu neden yanınıza almıyorsunuz hem annesiz hem babasiz büyüyor.
Ayrica esin eseklik etmis.
Gerci bana göre tüm eşler eşek okuz odun olduğu icin

Selam kizlar
Haril harıl ders çalışıyorum son 3 gun
Bugun temizlikte yaptim biraz
Cocuklar dun babannede kalmak istediler. Sıkıldılar sanirim evde iyice. Hala gelmediler Pizza yapacaklarmış
bende kendime aksama Arnavut cigeri yapacagim cok severim. Buyukbasta sotelesin öyle yesin

Milletin çoğu bana salak gözüyle bakıyor ben bakarim diye elalemin çocuğunun mesuliyetini nasıl alacaksın oda daha 9 yaşında ama annesiz büyüdüğü icin insanin içi dayanmıyor getirememe sebebi ise biz yurtdisindayiz esim yeni iste oturumunu aldi yavaş-yavaş islemlere baslicak getircek allahin izniyle yani bilmiyorum ben mi çok safım evimde bir tencere yemek pişecek onada yeter bizede yeter insan allah rızası için bakar iki yıldır evliyim iki yıldır da asla kizimdan ayirt etmedim vallahi daha hep derim allahim ayrımcılığa götürme beni diye engel ol bana diye ama eminim bakmam deseydim daha kiymetli olurdum

Sen gerçek bir anne ruhuyla hareket ediyorsun. Bana göre burda hatalı olan eşin. Sana öyle demeye hakkı yok.
Tabiki önemse değer ver ama kendini asla ihmal etme ne olursa olsun

Kızlar selam

Cestita baba marta ❣

Eki Görüntüle 2792037

Yine bir yilin mart ayına geldik kızlar.
Sağlık,mutluluk,bereket,bolluk,para..
Dileğiniz ne ise sizinle olsun.
Ben ve martenickalarim 1 Mart'a hazırız
Karamellimmm benim de bi martenickam var bu sene takmak istiyorum var mı bir ritüeli bacıtım

Aldıklarını güle güle kullan bu arada

Sen gerçek bir anne ruhuyla hareket ediyorsun. Bana göre burda hatalı olan eşin. Sana öyle demeye hakkı yok.
Tabiki önemse değer ver ama kendini asla ihmal etme ne olursa olsun
Kendimi kötü hissettim vallahi o an bende dedim zaten bundan sonra bende yerimi bilecem kimse için kemer sikmicam daha da

Canım bu nedir?
Bu arada süpüren hayırlı olsun ne aldın merak ettim
Sağol cnm philips aldım. Fc 9750 modeli.
Sağol cnm.
Ben çocuk odasını çilekten almıştım,epey oldu alalı.
Kızlar selam

Karamellimmm benim de bi martenickam var bu sene takmak istiyorum var mı bir ritüeli bacıtım

Aldıklarını güle güle kullan bu arada
Sağol canim
Benim niyetim olumlu enerjiyi çekmek

Selam kizlar,

turtam güle güle kullan süpürgeni canim. Su Mart 1 olayi ne oluyor?

@saricivcim1
canim eger sen o cocuga bakacaksan elbetde seninde söz hakkin olacak cocugun üstünde. Sen büyüteceksin. Senin cocuklarina nasil kural vereceksen, onada vermelisin tabiki. Esin seni o lafiyla el yerine koydu bence, ama sen o cocuga el degil anne olacaksın. Esinle bu mevzuyu cocuk gelmeden cözün derim, yoksa zor olur hep beraber yasamak.

Ben bugün alman komsumla yürüyüse gitdim. sabahda esimle cikmisdim. Toplam 10km yürümüsüm bugün. Cok iyi geldi.
Artik hergün en azindan 1 saat yürümege karar verdim.
Kizim erken uyaniyor, bende gece bir kac kez uyaniyorum nedense. Gecede glzlerim kapaniyor tabiki kizi uyuturken.
Esim bugün kendine spor ayakabisi aldi, harcligindan biriktirmis ayakabi hastasi resmen
Benimde baya baya eksiklerim var, ama su isi veya artik baska yerde bir isi bekliyorum. Gidisat bir belli olsunda öyle alayim diyorum.
Benden bukadar canlar.
Kendinize iyi bakin

Son düzenleme:
Asmincim 1 mart bir geleneğe göre baharın başlangıcı sayılıyor,
Kırmızı beyaz renkli taki,süs ya da ip de sağlık,bolluk bereketi temsil ediyor leylek gördüğünde dilekler tutulup çıkarılıyor.
Ama sen bunlari nasil bilmiyorsun avrupali değilmiydin kuzum sen

canım bizde newroz var bahar ve yeni yıl başlangıcı olarak, dilegide Hızırelizde tutarız.
Bizim takvimler tutmuyor sanki Cidden ilk kez duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…