- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.681
hayırlı olsun işin denemeyide geçersin inşallahmemuriyet olmasada, ceket iyi isitir diyelim6 ay denemeyi gecersem garantideyim canim. Cok sagol özlüyoruz seni burda bilesin
Beklentilerin güzel sonuçlanması dileği ile canim kızkardeşim de vizesini bekliyor kalpten gidecek fukaram ikinizinde olur inşallahiki hafta icinde dediler canim. Bekliyorum artik
Güle güle kullan canımAlisveris alisveris olmazsa olmazlarimizdan canim alisveris
12 parca catal kasik takimi ve midi granit tencere takimi almistim emsandan cuma gunu 550tlye. Bugun geldi yıkadım patladım yerlestirdim. Eski dibi kalkan granitlerimi attim. Eski Kasiklari da koye gondercem.
Trendyoldan aldığım çantanın birini spor ayakkabimi esofman takimimi ve kızımın takıları geri yolladik göründüğü gibi çıkmadilar. 300tl cepte
Su para gelsede robotumla duduklumu alsam almalara doyamadim.
Geriden geliyordum görmedimcanlarrrrr isi kaptimmmm! Bugün mail attilar, nisan 1 de ise basliyacagim insallah
Iyiyim canım biseyim yok
Tesekkur ederim cnmGüle güle kullan canım
Kızz gözün aydınnkizlar hepinize cok tesekür ederimdarisi is ariyanlar insallah
kuzum sen ne sınavına gireceksinSinav tarihi açıklandı 2 martta
Simdiden dualarınıza baslayin
öncelikle başınız sagolsun. Ne yazık ki öyle yaşıyoruz. Hem hayatı çok önemsiyoruz hem de acıları da unutuyoruz bir taraftan değişik bir durum.Bazen diyorum değer mi strese sıkıntıya ama işte olanlar ortada..Gelmememden anlaşılmıştır,keyfim yoktu kaç gündür. Tanıdığı kaybettik korona illetinden. İnsan her vefat haberinde kendini ve hayatı sorguluyor. Sonra yine dünya telaşesi üstün geliyor tabii olarak. Gündelik olaylara kapılıp o irdelemeleri göz ardı ediyoruz. Gerçekler her an düşünülmeyecek kadar ağır.
Başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin inşallah canımGelmememden anlaşılmıştır,keyfim yoktu kaç gündür. Tanıdığı kaybettik korona illetinden. İnsan her vefat haberinde kendini ve hayatı sorguluyor. Sonra yine dünya telaşesi üstün geliyor tabii olarak. Gündelik olaylara kapılıp o irdelemeleri göz ardı ediyoruz. Gerçekler her an düşünülmeyecek kadar ağır.
Amin inşallah sagol cnm gorevde yukselme sinavikuzum sen ne sınavına gireceksin
Gönlünde ne varsa hayirlisiysa tez zamanda olsun
Allah rahmet eylesinGelmememden anlaşılmıştır,keyfim yoktu kaç gündür. Tanıdığı kaybettik korona illetinden. İnsan her vefat haberinde kendini ve hayatı sorguluyor. Sonra yine dünya telaşesi üstün geliyor tabii olarak. Gündelik olaylara kapılıp o irdelemeleri göz ardı ediyoruz. Gerçekler her an düşünülmeyecek kadar ağır.
Başınız sağolsunGelmememden anlaşılmıştır,keyfim yoktu kaç gündür. Tanıdığı kaybettik korona illetinden. İnsan her vefat haberinde kendini ve hayatı sorguluyor. Sonra yine dünya telaşesi üstün geliyor tabii olarak. Gündelik olaylara kapılıp o irdelemeleri göz ardı ediyoruz. Gerçekler her an düşünülmeyecek kadar ağır.
O an sorguluyoruz...Her şey boş diyoruz. Ama öyle bir şey ki bir süre sonra yine nasa dönüyoruz...Aslında bu iyi bir şey düşününce hep aynı acı aynı derece nasıl dayanirdikBaşınız sağolsun
Insan o zamanlarda hayatı sorguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?