- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.761
Rüya olayini ilk kez duyuyorum, olabilir de inanırım.bak hele bakdaha nelervar bakim
Ben aleviyim. Bizde hızır orucu var. Bekarlar hızır orucunu tutunca akşam orucu açınca su içmez, tam tersi çok tuzlu yerler. Gece rüyalarında evlenecekleri kişi onlara ya su verir yada başka birşey. Veya evlenecekleri kişinin ailesinden birini görürlermiş.
Bir çok kişi rüya gördügünü idda ediyor
Hayirlara vesile olsun canımEvet topik öncekine göre sessiz. Pandemi ve monoton hayatlar bezdirdi bizi
Sağlık olsun kızlar yine eski neşemize dönerizbu saatte uyandım hoş olmayan rüya gördüm diye...
senin isinle ilgilili gelismeleri merak ediyordum canim burda yokkende aklima geliyordun gec olsun güc olmasin insallah hayirlisiyla kabul edildigin haberini aliriz burdanGünaydın canlar,
uykum varken hala neden sabahın köründe uyandıgımı anlamış değilimokadarda yürüdüm yoruldum dün yani.
İnşallah bugün su iş için ararlar, beklemek sinir ediyor beni.
AhahahahahaGünaydın arkadaşlarNasılsınız bu aralar.
Rüya demişsiniz de ben de gram alıyordum rüyamda. Akıl fikir altında
Resmen bahardayiz artık. Bu ay itibariyle bizim doğum günleri başlıyor. Mart eşim,Nisan ben,Mayıs büyük kızım,Haziran küçük. Sıraya girmişiz sanki.
Seninkine aşinayim canim önceki yillardanColombre doğum günü diyince biz martta pek kalabaligiz
Annem,Görümcem,kp,eşim,ben
Bereketli ay maşallah.
Amin canim aminGünaydın kızlar keyifli sağlıklı bir hafta olsun. Mart ayı başladı artık ilkbahar gelmek üzere...Ben büyük bir hevesle önceki yıllardaki bahar heyecanını rahatca yaşamadı diliyorum
Birazdan canlı dersim baslayacak
Ne varsa analarda ananelerde var demiGünaydın kızlar
Kızım uyandı o kadar çok bağırdı ki giriş kattakiler uyanmıştır sanırım. Doğal olarak küçük de uyandıbüyüğe verdiğim sağlıklı uyku eğitimlerine acıyorum, annem ve eşim tırpanla girdiler valla bu defa ayakta sallama, memede uyutma Allah ne verdiyse yapıcam anam babam usulü
Bi de güzelim rüya görüyodum be, neyse kısmet değilmiş mutluluk
Geçmiş olsun canımHerkese merabalar iyi haftalar dostlargünler sonra girebildim karsinizda bel fitigindan sonra birde boyun fitigina yakalanmis bir arkadasiniz bulunmakta agridan telin klavyesine bile dokunamiyordum cok fazla okumadigim sayfa var simdi onlaea donup okumaya calisicam herkes iyi mi keyifler yerinde mi
senin isinle ilgilili gelismeleri merak ediyordum canim burda yokkende aklima geliyordun gec olsun güc olmasin insallah hayirlisiyla kabul edildigin haberini aliriz burdan
Ahahahahahasüpermis herkes sirayla bi ayi kapmis
Seninkine aşinayim canim önceki yillardan
Amin canim aminbende nasil severim baharı, doğanin canlanisini icim kıpır kıpır olur resmen kelebekler uçusur
Ne varsa analarda ananelerde var demi
Bu arada 3 mart da benim dogum günüm canlar kendime bi altın küpe hediye ediciimmmdolayisiyle karamelli_turta canimcim sanieim bu ay birikime bisey ekliyemiycem
Yapma yahuColombre doğum günü diyince biz martta pek kalabaligiz
Annem,Görümcem,kp,eşim,ben
Bereketli ay maşallah.
Çok geçmiş olsun. Bu eklem ağrıları fena oluyor. Bana yüzme çok iyi geliyor mesela. Günde 2 saat yüzünce büyük oranda azalıyor ağrılar.Herkese merabalar iyi haftalar dostlargünler sonra girebildim karsinizda bel fitigindan sonra birde boyun fitigina yakalanmis bir arkadasiniz bulunmakta agridan telin klavyesine bile dokunamiyordum cok fazla okumadigim sayfa var simdi onlaea donup okumaya calisicam herkes iyi mi keyifler yerinde mi
senin isinle ilgilili gelismeleri merak ediyordum canim burda yokkende aklima geliyordun gec olsun güc olmasin insallah hayirlisiyla kabul edildigin haberini aliriz burdan
Amin canim aminbende nasil severim baharı, doğanin canlanisini icim kıpır kıpır olur resmen kelebekler uçusur
Bu arada 3 mart da benim dogum günüm canlar kendime bi altın küpe hediye ediciimmmdolayisiyle karamelli_turta canimcim sanieim bu ay birikime bisey ekliyemiycem
canım çok geçmiş olsunHerkese merabalar iyi haftalar dostlargünler sonra girebildim karsinizda bel fitigindan sonra birde boyun fitigina yakalanmis bir arkadasiniz bulunmakta agridan telin klavyesine bile dokunamiyordum cok fazla okumadigim sayfa var simdi onlaea donup okumaya calisicam herkes iyi mi keyifler yerinde mi
Mayınlı bereketli olsun birikimin
seni çok strese soktu bu durum gerçekten hayir olsuncanım çok geçmiş olsunbende merakla benim işi bekliyorum açıkcası
Ya ben daha bekarken bi ruya gordumbak hele bakdaha nelervar bakim
Ben aleviyim. Bizde hızır orucu var. Bekarlar hızır orucunu tutunca akşam orucu açınca su içmez, tam tersi çok tuzlu yerler. Gece rüyalarında evlenecekleri kişi onlara ya su verir yada başka birşey. Veya evlenecekleri kişinin ailesinden birini görürlermiş.
Bir çok kişi rüya gördügünü idda ediyor
Cok gecmis olsun canimHerkese merabalar iyi haftalar dostlargünler sonra girebildim karsinizda bel fitigindan sonra birde boyun fitigina yakalanmis bir arkadasiniz bulunmakta agridan telin klavyesine bile dokunamiyordum cok fazla okumadigim sayfa var simdi onlaea donup okumaya calisicam herkes iyi mi keyifler yerinde mi
Ben bilmiyorum sizin geleneklerini senden duyuyorum simdiDokunma o mevzuya diyor sen ,anladim ben
Anlamak ben.
Mutlaka bilirler.
Cestita baba marta çok meşhur bir gelenek orada.
Sen evde bul bir kirmizi beyaz ip dola bileğine,tut dileğini
Tesekkür ederim canimhisselerin demek istedimmavimli
Vallahi öyle canımHerkese merabalar iyi haftalar dostlargünler sonra girebildim karsinizda bel fitigindan sonra birde boyun fitigina yakalanmis bir arkadasiniz bulunmakta agridan telin klavyesine bile dokunamiyordum cok fazla okumadigim sayfa var simdi onlaea donup okumaya calisicam herkes iyi mi keyifler yerinde mi
seninkide çok ilginçmiş gerçekten.Ya ben daha bekarken bi ruya gordum
Cami içinde namaz kiliyordum.
Sonra tesbih cekecekken tesbih havalandi ve benim buyukbasin bas harfine dönüştü. Tabi ozaman anlamadim ne oldugunu.
1 ay içinde ben nisanliydim anlattım cok sasirdi.
Rüyalara inanirim kimisi bilinç altıdır kimisi geleceğe ışık.
Cok gecmis olsun canim
Bende de boyun duzlesmesi var umarim ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?