Selam kizlar ben geldim
Ya hic sormayın
Kolay soru cok aşırı kolaydi zor sorular cok aşırı zordu. Ben fizik calistim kimya cikti gibi oldu. Ne ii geçti ne kotu . Ama olsun baraji gecerim gibi insallah.
Yepyeni hayat kurmak nasip olur insallah sinavi kazanarak.

Eline saglik canim her türlü şekerli unlu ürün severiz

Mısır nisastali kurabiye yaptım. Allah'ım çok güzel ya. Çok yedim ama Ben de böyle durup durup birden abartiveriyorum. En iyisi kendi yiyemeyecegim şeyleri pişirmek. Glutensiz olunca kalorisi yok sanki.
Ben de yer fistikli kurabiye yaptim unsuz yagsiz bu kadar mi güzel olur
Ha bir de unsuz brownie nefissss

senin bugün dogum günündü dimi? 3 Mart?
Nice sağlıklı, mutlu yıllara canım

Selam kızlar,

bugün sabah kapı komşum kızıyla bizdeydi. Ne yapcan bugün dedi. Dedim kızın öğlen uykusundan sonra gidip kıza su alcam marketden. Baktım bizim su paketin fotorafını çekti. Dedim ne yapıyorsun sen? Eşine yollamış. Sen taşıma, bizim arabamız var. Eşim eve gelirken alıp sizin killere doldursun dedi. Ben hergün kızıma çorba yaparken fazladan yapıp onun kızınıda veriyorum. Veya fazla yemek yaptıgımda onlarda yolluyorum akşamları. Oda dediki: birkezde biz senin için birşey yapalım.
Çok duygulandım Akşamda çikolata almışlar bize, onu getirdi
Ben seviyorum komşularımı ya
Sabah onun ve benim kızım oynadı. Öglende binadaki tüm cocuklar evin önünde oynadılar. Bizim kız çok mutlu burda benim ev işlerim kalıyor, ama kızım mutlu, tüm gün full oyun

Günaydın arkadaşlar
Sahura kalktım,bu sene maşallah iyi kaza orucu tutabildim. Allah hepsini ödemeyi nasip etsin. Borç çok tabii.
tobosolu_dulcinea nice mutlu yıllara,gelecek yılların geçmişten daha güzel olsun inşallah canım.
mavimli tarif ver şekerim,itinayla yapar yerim ben. Coştum bu ara nasılsa.

Cok şanslısın canim masallah

Bir fincan, katkisiz dogal fistik ezmesi, bir fincana yakin esmer seker (orijinal tarifte bire bir ölcü, ben sekeri daha az koyuyorum) ve bir yumurta. Hepsi bu kadar. Güzelce yogur, firin kagidina sekil yap koy, 180 derede 10 dakikaya hazir. Firindan ciktiginda yumusak olacak sonradan sertlesiyor. Acibadem kurabiyesi gibi oluyor, ayy nefis. Bu kadar basit bir kurabiye yoktur.
Brownie tarifini bulayim gönderecegim.

Güle güle kullan canım aldiklarini
Bitse artık şu virüs.
Çocuklar nasil özledi okulunu,öğretmenlerini
Kolay gelsin tatlum
Kızlar olmasını istediğim bir şey var. Canı gönülden bir dua istiyorum sizden lutfen
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…