Yarin okul açılacak diye nasil bir sevincle uyudu kuzucum
Bizde tam mesaiye dönüyoruz bakalim nasil olacak
Yarin 2 de sınavım var kizlar zurnanın zort dediği yerdeyim
Iyi geceler kizlar öptüm baaayyy
Bol şanş diliyorum canım sınavın için

Yarin okul açılacak diye nasil bir sevincle uyudu kuzucum
Bizde tam mesaiye dönüyoruz bakalim nasil olacak
Yarin 2 de sınavım var kizlar zurnanın zort dediği yerdeyim
Iyi geceler kizlar öptüm baaayyy
Çocuklar okulu özlediler... Sinavin da başarılar canım. Güzel sonuçların olur insallah

Selamlar güzeller.
Yazlıkları ufaktan almaya başladım bakalım. Küçüğüm elbise seviyor. Biraz süslüdür kendileri. Limon da güzel elbiseler var,fiyatlar da güzel. İndirim çekim de vardı,iyi oldu.
Kendime de bakıyorum,giy çık tarzı,hem spor,hem ütü istemeyen elbiseler alırım bu sezon da. Eski indirimler yok tabii,nerdeee.

sagol canım hala aramadılar

Çok geçmiş olsun. Bu eklem ağrıları fena oluyor. Bana yüzme çok iyi geliyor mesela. Günde 2 saat yüzünce büyük oranda azalıyor ağrılar.
Sagol canimcim Allah razi olsun bende ise yaramadi canim yüzme 2 sene once bende gitmistim hatta yine bel fitigi hastasi 2 arkadasimla biri memnundu digeride benim gibi agrilarinin arttigini soylemisti bilemiyorum fitigin seviyesine gore mi degisiyor bu yoksa baska biseye gore mi

Cok sagol canim benim hepiniz iyi ki varsiniz haklisin iki yonlu fitik olunca butün omurga butün iskelet sistemi etkileniyor yeni kararlarda hakkimizda hayirli olsun evde daha cok yoruluyordun sag salim bu egitim ögretim yilini tamamlarsiniz insallah kuzum

Sagol kuzum Allah razi olsun onu yazmayi atlamasim boyun düzlesmesi de varmis iyice perte cikcam eüyana da ayrica cok guldüm benimde pek cok ruyam cikar yani hayatimi etkileyecek turden seyleri gorurum

Hasret gidermissinizdir ogrencilerinle arkadaslarinla ☺
Kızlar olmasını istediğim bir şey var. Canı gönülden bir dua istiyorum sizden lutfen
Insallqh canin en hayirli en kolay sekilde gelsin gönlündeki her ne ise
Bugün 10 bin bakımı yaptım kendime.
En son saçımı da boyadım, fönledim,ohh miss. Giyinip kuşanıp yemeğe gitmek vardı şimdi. Şık restoranı geç pikniğe de fitim çaktırmayın.
Ahahaha yakisir kurabiyenin tarifini de merak ettim şekerim
sagol canım hala aramadılar
Gec olsun güc olmasin canim benim sen gönlunü ferah tut korku enerjisi calıstırma sakin

Tarif bu kızlar,tat müthiş.
Nişasta Kurabiyesi Malzemeleri
125g tereyağı
2 adet yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya
Yarım paket kabartma tozu
400g mısır nişastası

Yapılışı

Uygun bir yoğurma kabına oda sıcaklığındaki tereyağı, yumurta, pudra şekeri, vanilya ve kabartma tozunu alarak, kaşık yardımı ile malzemeler güzelce karışana kadar karıştıralım.
Ardından yavaş yavaş mısır nişastamızı ekleyelim ve ele yapışmayan yumuşak kıvamda bir hamur elde edene kadar yoğuralım.
Hazırladığımız hamurdan bir parça alalım ve elimizle yuvarlayarak şekil verelim. Hamurumuz bitene kadar bu işleme devam edelim.
Şekil verme işimiz bittikten sonra kurabiyelerimizi pişirme kağıdı serdiğimiz tepsimize dizelim ve 160°C önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 15 dakika pişirelim. Altı pembeleşse yetiyor.
Pişen kurabiyelerimizi yeterince soğuduktan sonra servis tabağına alalım ve servis edelim. Ben bu ölçülerle 33 adet kurabiye elde ettim.
Ben ortasını küçük kapakla delip elmalı kurabiye malzemesi koydum. Rendelenmiş elmayı şekerle pişirip,ceviz ve tarçın ekleyerek,soğutup kurabiyenin üstüne koydum. Pişirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…