- 28 Mart 2020
- 6.386
- 24.797
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.781
Bol şanş diliyorum canım sınavın içinYarin okul açılacak diye nasil bir sevincle uyudu kuzucum
Bizde tam mesaiye dönüyoruz bakalim nasil olacak
Yarin 2 de sınavım var kizlar zurnanın zort dediği yerdeyim
Iyi geceler kizlar öptüm baaayyy
Çocuklar okulu özlediler... Sinavin da başarılar canım. Güzel sonuçların olur insallahYarin okul açılacak diye nasil bir sevincle uyudu kuzucum
Başarılar diliyorum cnmYarin okul açılacak diye nasil bir sevincle uyudu kuzucum
Bol şanş diliyorum canım sınavın için
Çocuklar okulu özlediler... Sinavin da başarılar canım. Güzel sonuçların olur insallah
Tesekkurler kizlarBaşarılar diliyorum cnm
sagol canımOkulun ilk günü yoğun yorucu geçti...Ama öğrencilerimi görmek mutlu etti beni...Şimdi ev işleri çocuğun ödevleri beni beklerler
Cennetmeyvesii sınavın bitimce haber ver cnm
A Asmin75 senden de haber bekliyoruz
işleriniz rast gitsin kızlar.
Hakkında istediğinden daha hayırlısını versin rabbim.Kızlar olmasını istediğim bir şey var. Canı gönülden bir dua istiyorum sizden lutfen
Sagol sekerimGeçmiş olsun canımbenimde var boyun fıtığım birlikte yaşamayı kabullenmek ve dikkat etmek lâzım.
Listeye küpe yazarim sorun yok bilirsin
Sagol canimcim Allah razi olsunÇok geçmiş olsun. Bu eklem ağrıları fena oluyor. Bana yüzme çok iyi geliyor mesela. Günde 2 saat yüzünce büyük oranda azalıyor ağrılar.
Sagol asmincim Allah razi olsuncanım çok geçmiş olsunbende merakla benim işi bekliyorum açıkcası
Cok sagol canim benim hepiniz iyi ki varsiniztobosolu_dulcinea iyiyiz çok şükür cnm sana çok geçmiş olsun bel fıtığı başlı başına dert bir şey zaten bir de boyun faln eklenince zor olmuştur...
Ben de merakla bu akşam alınacak kararı bekliyorum. Okullar açılacak mı diye
Sagol kuzum Allah razi olsunYa ben daha bekarken bi ruya gordum
Cami içinde namaz kiliyordum.
Sonra tesbih cekecekken tesbih havalandi ve benim buyukbasin bas harfine dönüştü. Tabi ozaman anlamadim ne oldugunu.
1 ay içinde ben nisanliydim anlattım cok sasirdi.
Rüyalara inanirim kimisi bilinç altıdır kimisi geleceğe ışık.
Cok gecmis olsun canim
Bende de boyun duzlesmesi var umarim ilerlemez
Hasret gidermissinizdir ogrencilerinle arkadaslarinla ☺Okulun ilk günü yoğun yorucu geçti...Ama öğrencilerimi görmek mutlu etti beni...Şimdi ev işleri çocuğun ödevleri beni beklerler
Cennetmeyvesii sınavın bitimce haber ver cnm
A Asmin75 senden de haber bekliyoruz
işleriniz rast gitsin kızlar.
Insallqh canin en hayirli en kolay sekilde gelsin gönlündeki her ne iseKızlar olmasını istediğim bir şey var. Canı gönülden bir dua istiyorum sizden lutfen
AhahahaBugün 10 bin bakımı yaptım kendime.
En son saçımı da boyadım, fönledim,ohh miss. Giyinip kuşanıp yemeğe gitmek vardı şimdi. Şık restoranı geç pikniğe de fitim çaktırmayın.
Gec olsun güc olmasin canim benim sen gönlunü ferah tut korku enerjisi calıstırma sakinsagol canımhala aramadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?