- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.821
süper canımKizlar baraji geciyoum sanirim aksam gruplarına paylaşım yaptilar soyle bi baktim
3. Kadroda olduğumdan dolayi yerleşme ihtimalim yüksek hayirlisi Allahtan
Su an cok mutluyum ağzım kulaklarimdaaaa
3 kilonun 2 hafta ömrü var güzelimGünaydın canım kizlarr
Sabah sabah sizin tariflerle açtım gözlerimi
Ama oysa ben bugünden itibaren diyete başlıyorum
Gelsin sirkeli sular,gitsin limonlu salatalarr
Fazladan 3 kilocukum var
Amin arkadaşımAllah kabul etsin canım
Tamam canım, mutlaka yapacağım bunu.Bir fincan, katkisiz dogal fistik ezmesi, bir fincana yakin esmer seker (orijinal tarifte bire bir ölcü, ben sekeri daha az koyuyorum) ve bir yumurta. Hepsi bu kadar. Güzelce yogur, firin kagidina sekil yap koy, 180 derede 10 dakikaya hazir. Firindan ciktiginda yumusak olacak sonradan sertlesiyor. Acibadem kurabiyesi gibi oluyor, ayy nefis. Bu kadar basit bir kurabiye yoktur.
Brownie tarifini bulayim gönderecegim.
Gözün aydın,haber ne zaman gelecek. Kutlama yapalım buradan.Kizlar baraji geciyoum sanirim aksam gruplarına paylaşım yaptilar soyle bi baktim
3. Kadroda olduğumdan dolayi yerleşme ihtimalim yüksek hayirlisi Allahtan
Su an cok mutluyum ağzım kulaklarimdaaaa
Benim zaafın tatliya3 kilonun 2 hafta ömrü var güzelim
Kışın canım tatlı çeker oldu bu sene. Yoksa hiç aramam. Meyve yerim bol bol. Yaş ilerledikçe huy değişiyor sanki. Yaz gelince kavun karpuz derken tatlının yüzüne bakmam yine inşallah.
Amin cnm
Iyi aksamlar mavimli. Yoğun bir günün ardından sonunda aksam oldu...Çok şükür iyiyim. Yarın okul beni bekler...Ve için de bahar sevinci basladiKizlar iyi aksamlar nasilsiniz bakalim
Bahar sevinci miIyi aksamlar mavimli. Yoğun bir günün ardından sonunda aksam oldu...Çok şükür iyiyim. Yarın okul beni bekler...Ve için de bahar sevinci basladi
Bn bişey diyemiyorum kendisine sadece biraz daha sabretmeliyim anneme anlatmak istemedim ama kendimi tutamadım artik baska sorunlarda vardı tek bu değildi yani annemde dedi bosver ne hali varsa görsün çocuğa elinden ne gelirse yap dahada karışma dedi bilemiyorum asmincim gercekten bn bir sürü kadin biliyorum eslerinin çocuğuna kendi evlerinde yer vermeyen ben tam tersini yaparken elime yüzüme bulaşıyor ama beni yanlış anlamasın kimse millet bakmıyor el üstünde tutuluyor ben bakarim dediğimde kiymetim yok asla öyle bir düşüncede degilim vallahi billahi benimde anne babam ayri idi cok.zorluk cektim o çocuğa bakinca kendimi görüyorum ve yaşadığım şeyleri aynısını yasamasini istemediğim için yaparim herşeyi tabi de ALLAH rizasi için de yaparım bu aciklamayida kimse beni yanlış anlamasın diye yaptimSelam kizlar,
turtam güle güle kullan süpürgeni canim. Su Mart 1 olayi ne oluyor?
@saricivcim1
canim eger sen o cocuga bakacaksan elbetde seninde söz hakkin olacak cocugun üstünde. Sen büyüteceksin. Senin cocuklarina nasil kural vereceksen, onada vermelisin tabiki. Esin seni o lafiyla el yerine koydu bence, ama sen o cocuga el degil anne olacaksın. Esinle bu mevzuyu cocuk gelmeden cözün derim, yoksa zor olur hep beraber yasamak.
Ben bugün alman komsumla yürüyüse gitdim. sabahda esimle cikmisdim. Toplam 10km yürümüsüm bugün. Cok iyi geldi.
Artik hergün en azindan 1 saat yürümege karar verdim.
Kizim erken uyaniyor, bende gece bir kac kez uyaniyorum nedense. Gecede glzlerim kapaniyor tabiki kizi uyuturken.
Esim bugün kendine spor ayakabisi aldi, harcligindan biriktirmisayakabi hastasi resmen
Benimde baya baya eksiklerim var, ama su isi veya artik baska yerde bir isi bekliyorum. Gidisat bir belli olsunda öyle alayim diyorum.
Benden bukadar canlar.
Kendinize iyi bakin
Koala sen hamilemisin canimGünaydın kızlar
Kızım uyandı o kadar çok bağırdı ki giriş kattakiler uyanmıştır sanırım. Doğal olarak küçük de uyandıbüyüğe verdiğim sağlıklı uyku eğitimlerine acıyorum, annem ve eşim tırpanla girdiler valla bu defa ayakta sallama, memede uyutma Allah ne verdiyse yapıcam anam babam usulü
Bi de güzelim rüya görüyodum be, neyse kısmet değilmiş mutluluk
Bereketli olsun canim680 tl ye çeyrek aldım şubat birikimi gün param geldi.
teşekkür ederim :)Bereketli olsun canim
bereketli olsun canımteşekkür ederim :)
bekle öylese bi canım. Su akar, yolunu bulur derlerBn bişey diyemiyorum kendisine sadece biraz daha sabretmeliyim anneme anlatmak istemedim ama kendimi tutamadım artik baska sorunlarda vardı tek bu değildi yani annemde dedi bosver ne hali varsa görsün çocuğa elinden ne gelirse yap dahada karışma dedi bilemiyorum asmincim gercekten bn bir sürü kadin biliyorum eslerinin çocuğuna kendi evlerinde yer vermeyen ben tam tersini yaparken elime yüzüme bulaşıyor ama beni yanlış anlamasın kimse millet bakmıyor el üstünde tutuluyor ben bakarim dediğimde kiymetim yok asla öyle bir düşüncede degilim vallahi billahi benimde anne babam ayri idi cok.zorluk cektim o çocuğa bakinca kendimi görüyorum ve yaşadığım şeyleri aynısını yasamasini istemediğim için yaparim herşeyi tabi de ALLAH rizasi için de yaparım bu aciklamayida kimse beni yanlış anlamasın diye yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?