Günaydın canım kizlarr

Sabah sabah sizin tariflerle açtım gözlerimi
Ama oysa ben bugünden itibaren diyete başlıyorum
Gelsin sirkeli sular,gitsin limonlu salatalarr
Fazladan 3 kilocukum var
3 kilonun 2 hafta ömrü var güzelim
Kışın canım tatlı çeker oldu bu sene. Yoksa hiç aramam. Meyve yerim bol bol. Yaş ilerledikçe huy değişiyor sanki. Yaz gelince kavun karpuz derken tatlının yüzüne bakmam yine inşallah.

Tamam canım, mutlaka yapacağım bunu.
Kizlar baraji geciyoum sanirim aksam gruplarına paylaşım yaptilar soyle bi baktim
3. Kadroda olduğumdan dolayi yerleşme ihtimalim yüksek hayirlisi Allahtan
Su an cok mutluyum ağzım kulaklarimdaaaa
Gözün aydın,haber ne zaman gelecek. Kutlama yapalım buradan.

Benim zaafın tatliya
Yemesem ya da az yesem almayabilirim.
Bir de gece atistirmayi seviyorum.
Yaz gelse.
Kış meyveleriyle hiç aram yok çünkü.
Yaz meyvecisiyim bende.

Bn bişey diyemiyorum kendisine sadece biraz daha sabretmeliyim anneme anlatmak istemedim ama kendimi tutamadım artik baska sorunlarda vardı tek bu değildi yani annemde dedi bosver ne hali varsa görsün çocuğa elinden ne gelirse yap dahada karışma dedi bilemiyorum asmincim gercekten bn bir sürü kadin biliyorum eslerinin çocuğuna kendi evlerinde yer vermeyen ben tam tersini yaparken elime yüzüme bulaşıyor ama beni yanlış anlamasın kimse millet bakmıyor el üstünde tutuluyor ben bakarim dediğimde kiymetim yok asla öyle bir düşüncede degilim vallahi billahi benimde anne babam ayri idi cok.zorluk cektim o çocuğa bakinca kendimi görüyorum ve yaşadığım şeyleri aynısını yasamasini istemediğim için yaparim herşeyi tabi de ALLAH rizasi için de yaparım bu aciklamayida kimse beni yanlış anlamasın diye yaptim

Koala sen hamilemisin canim

Hepinize iyi akşamlar hanımlar
Umarım sizi rahatsız etmemisimdir bildirim yağmuruna tutulmuş olabilirsiniz azıcık
Insallah hepiniz cok iyisinizdir yazamadim kac gündür
tobosolu_dulcinea iyiki doğdun canım nice mutlu saglikli huzurlu yıllara inşallah
A Asmin75 allah herkese iyi komşu nasip etsin inşallah canim benmi tuhafım milletmi anlamış degilim nedense sürekli bi insanı kullanma hırsları var cevremdeki türklerde
T tatlu canim istediğin gönlünden geçen hayırlısı ile olur
Cennetmeyvesii canim insallah sinavdan istediğin notu alırsın
mavimli birikimin bereketli olsun canım
Colombre tuttuğun oruclarini allah kabul etsin inşallah canim
Kizlar umarim kimseyi unutmadim unuttuklarim varsada kusura bakmayin

bekle öylese bi canım. Su akar, yolunu bulur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…