Günaydın kızlar. Komşu kızı bir kac haftadır hafif nezle. Her gün benim kızla oynuyorlar. Seninki kspmadı diye diyenazara getirdiler, dünden beri hafif ateşi var ve burnu akıyor.
Gecebir fitil verdim ama tüm gece uyumadı resmen. Sabah oldu öyle daldı. Umarım uyku iyi gelir. Oek hastalanmıyan bir cocuk ama krese basladıgında arka arkaya hastalanıyorlar diyor herkes. Alışmam gerekiyor herhalde.
Dün artık ben aradım iş yerini. Arkadaşımın dedigi gibi. Bütce tam ok lenmeden bunlar fazla kişiye işe alcaz diye haber vermişler.
İş süresizdi, beni ve bir kaç kişiyi daha 1 seneligine işe almak istiyorlarmış ama o bile daha jesin degilmiş. Yani yine beklemedeyim.
Aslında böyle senelik kontratları kabul etmek istemiyorumda, bir yandanda diyorum en azından 1 yıl garanti iyi bir maaş. Bakalım ardından süresiz mi alırlar yoksa cıkarırlar mı. Sahi internetde herkes süresiz almıyorlar, cıkartıyorlar diyorda...görcez. 1 yıl iyi bir maaşı alayımda, sonrasınıda ozaman düşünürüm.
Benden bukadar canlar.

Üzme kendini canim, senin için temiz.

Slm kızlar
Herkes iyidir umarım.
Bi slm vereyim dedim.
A Asmin75 Hayırlısı hakkınızda cnm.Hayırlıysa olsun zaten.Kıza da cok gecmis olsun.Bizim de bu ay Alya hep kaza zedeÖnce gözde arpacık cıktı.Onu halletmeye calısırken cmrtsi düstü kafayı carptı,hastanelik olduk
Cok sükür bisy cıkmadı iyi simdi.
Böyle düse kalka büyücek diyorlar ama yasarken hic heyecanlı değil.(
S Saricivcivim1 Hikayenizi okudum.Ne güzelsiniz ya.Annesi nerde merak ettim özel değilse?Anne neden almıyor yanına.
Esiniz ayıp etmis.Ne güzel sahip cıkan bir ablası var sizin gibi.O bile büyük nimet o cocuk icin.Bası sıkıstıgında gidecek kapısı var.
Helal olsun valla.
Cennetmeyvesii Sacıyorsun bu ara paraları gözümden kacmadı
Güle güle kullan aldıklarını:)

Ay yavrum ya, kıyamam. Çok geçmiş olsun. Sadaka verin baby. Allah kalıcı zararlardan korusun yavrularımızı.

Sağol cnm philips aldım. Fc 9750 modeli A Asmin75 geçmiş olsun güzel kizina.
sagol canım
Çocuklar kreş dönemi illâ kapiyor.
Isle alâkalı belirsizlik zor,araman iyi olmuş.
Bir yillik da olsa maaş iyiyse nedenn olmasin.
bari o kesinleşse gelde yine bekle
sagol canım sizede cok cok geçmiş olsun. Alışmamız gerekte, nadıl alışacaz hiç bilmiyorum. Biryeri agrıdıgında resmen kalbim sızlıyor.
Mart ayi birikimine 2 gram altın aldım
bereketli oldun canım

Ay sonunda şu alıntı olayını bende çözdüm

Asmincim geçmiş olsun kuzuna. Evlat candan tatlı,analık da zor zanaat.

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir minnak öp yerime iş içinde umarım gönlünden geçen olur canım

Aynen canim zaman göstercek bakalım
Civcivim türk erkekleri çok kompleksli bu üveylik durumlarında. Kendi adam akıllı babalık yapamaz oysa ama yapacak kadına de köstek olurlar. Çok gördüm ben bunları.
Sana abla tavsiyesi, fazlasıyla emeğini gerektirecek iyilikleri basit bir şey yapıyormuş gibi gösterme. Görevin olur,aferin de alamazsın kimseden. Rica minnet istesinler bırak da senden. Ona göre değer görürsün emin ol. Hepimiz nefs taşıyoruz,nankörlük görünce üzülmeyen kul yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…