Annesiyle anlaşamamışlar bundan 7 yil önce yol ayrımına girmisler evlenmiş cocuguda esimin ailesi sahiplenmiş canim ben gerçekten baktigimda o çocuğa kendimi görüyorum anne babadan ayri sefkatsiz büyümek sevgisiz ne bilim zor bnce ALLAH razı olsun kaynanam gil çok iyi bakiyorlar ama neticede aile gibi değildir rabbim herkese hir çıkar yolu göstersin bizede insallah canım

Annesiyle anlaşamamışlar bundan 7 yil önce yol ayrımına girmisler evlenmiş cocuguda esimin ailesi sahiplenmiş canim ben gerçekten baktigimda o çocuğa kendimi görüyorum anne babadan ayri sefkatsiz büyümek sevgisiz ne bilim zor bnce ALLAH razı olsun kaynanam gil çok iyi bakiyorlar ama neticede aile gibi değildir rabbim herkese hir çıkar yolu göstersin bizede insallah canım

Nelere kadir olduğunu gör istedim canım aslinda dün gece yapacaktim geç oldu bu sabah yaptim az önce ellerine sağlık canim çok güzel oldular

Eklentiler

• 20210304_130802.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 55
Ben şuan hiç birşeye karışmama kararı aldım canım bakar mi bakmazmi ne yaparsa yapsın gibisinden ha elime ne geçerse elbisedir oyuncaktır misal ne olursa gönlü hoş olsun diye arkadaşlarından asla bisey eksik olmamaması için yaparım herşeyi yanımıza getirdimi de rabbim ayrımcılığa götürmesin beni inşallah çocuklarımla onun arasinda bakimindan tut herseyini görürüm artık babasida ne yaparsa yapsın allah görüyor yeter

En doğru kararı almışsın

Dene bakalim neden olmasin. Ben de bugün gene yaptim.

Cok gecmis olsun canim ya. Nazar değmiş olmali tatlı Alyaya oku ufle annesi

Sac sac paraları witcheraa bidahami gelecez dunyayaaaa
Tempoooo

Ay bunu anlamıyorm büyük konusmayyayımda,evlenip cocugunu bırakmak nedir ya
Kedi yavrusu mu bu.
Aynen anne gibi olamıyor kimse
Biz yarım gün bırakıyorz diye cigerimiz daglanıyor .Ne bilim garip geliyor bana.
Allah bundan sonra bahtından güldürsün insallahh

Merhabalar şekerler

Yine rüzgar gibi geçen bir hafta oluyor benim için, hunileri taktım

Diyetisyen hedefime ulaştım ve karnemi aldığım gibi bir dilim yaş pastayı indiregandi yaptım Allah nasip ederse ve bu kiloyu korursam yaz sonuna 4 kilo için yeniden 1 aylık gideceğim

Koala sen hamilemisin canim
Yok canımcım biri dört yaşında biri dört aylık 2 vukuatım var

Cennetmeyvesii canım hayırlı uğurlu ve gönlüne göre olsun inşallah

T tatlu tatlıcım dileğin neyse kolay yoldan bulsun seni

Yaaaa ne güzel komsularin var oyle asmincim kendin gibi güzel kadir kıymet bilen insanlar cıkmis karsina hem senin hemde kızın icin cok sevindim

Cok sagol canım benim güzel kalbinize sağlik hepinizin iyi ki varsinız Allah razi olsun hepinizden oruclarinida rabbim kabul etsin ne güzel bu mübarek günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…