- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.861
Annesiyle anlaşamamışlar bundan 7 yil önce yol ayrımına girmisler evlenmiş cocuguda esimin ailesi sahiplenmiş canim ben gerçekten baktigimda o çocuğa kendimi görüyorum anne babadan ayri sefkatsiz büyümek sevgisiz ne bilim zor bnce ALLAH razı olsun kaynanam gil çok iyi bakiyorlar ama neticede aile gibi değildir rabbim herkese hir çıkar yolu göstersin bizede insallah canımSlm kızlar
Herkes iyidir umarım.
Bi slm vereyim dedim.
@Asmin75 Hayırlısı hakkınızda cnm.Hayırlıysa olsun zaten.Kıza da cok gecmis olsun.Bizim de bu ay Alya hep kaza zedeÖnce gözde arpacık cıktı.Onu halletmeye calısırken cmrtsi düstü kafayı carptı,hastanelik olduk
Cok sükür bisy cıkmadı iyi simdi.
Böyle düse kalka büyücek diyorlar ama yasarken hic heyecanlı değil.(
S Saricivcivim1 Hikayenizi okudum.Ne güzelsiniz ya.Annesi nerde merak ettim özel değilse?Anne neden almıyor yanına.
Esiniz ayıp etmis.Ne güzel sahip cıkan bir ablası var sizin gibi.O bile büyük nimet o cocuk icin.Bası sıkıstıgında gidecek kapısı var.
Helal olsun valla.
Cennetmeyvesii Sacıyorsun bu ara paraları gözümden kacmadı
Güle güle kullan aldıklarını:)
Annesiyle anlaşamamışlar bundan 7 yil önce yol ayrımına girmisler evlenmiş cocuguda esimin ailesi sahiplenmiş canim ben gerçekten baktigimda o çocuğa kendimi görüyorum anne babadan ayri sefkatsiz büyümek sevgisiz ne bilim zor bnce ALLAH razı olsun kaynanam gil çok iyi bakiyorlar ama neticede aile gibi değildir rabbim herkese hir çıkar yolu göstersin bizede insallah canımSlm kızlar
Herkes iyidir umarım.
Bi slm vereyim dedim.
@Asmin75 Hayırlısı hakkınızda cnm.Hayırlıysa olsun zaten.Kıza da cok gecmis olsun.Bizim de bu ay Alya hep kaza zedeÖnce gözde arpacık cıktı.Onu halletmeye calısırken cmrtsi düstü kafayı carptı,hastanelik olduk
S Saricivcivim1 Hikayenizi okudum.Ne güzelsiniz ya.Annesi nerde merak ettim özel değilse?Anne neden almıyor yanına.
Esiniz ayıp etmis.Ne güzel sahip cıkan bir ablası var sizin gibi.O bile büyük nimet o cocuk icin.Bası sıkıstıgında gidecek kapısı var.
Helal olsun valla.
Nelere kadir olduğunu gör istedim canımAkşam menüsü kuru-pilav. Yanına mor lahana salatası, turşu.
Tatlı olarak da elmalı turta yaptım,mis gibi koktu ama undan yaptım,yiyemem.
mavimli min verdiği tarifi yapacağım kendime,fıstık ezmem parçacıklı ama olur mu bilmem.
Ben şuan hiç birşeye karışmama kararı aldım canım bakar mi bakmazmi ne yaparsa yapsın gibisinden ha elime ne geçerse elbisedir oyuncaktır misal ne olursa gönlü hoş olsun diye arkadaşlarından asla bisey eksik olmamaması için yaparım herşeyi yanımıza getirdimi de rabbim ayrımcılığa götürmesin beni inşallah çocuklarımla onun arasinda bakimindan tut herseyini görürüm artık babasida ne yaparsa yapsın allah görüyor yeterCivcivim türk erkekleri çok kompleksli bu üveylik durumlarında. Kendi adam akıllı babalık yapamaz oysa ama yapacak kadına de köstek olurlar. Çok gördüm ben bunları.
Sana abla tavsiyesi, fazlasıyla emeğini gerektirecek iyilikleri basit bir şey yapıyormuş gibi gösterme. Görevin olur,aferin de alamazsın kimseden. Rica minnet istesinler bırak da senden. Ona göre değer görürsün emin ol. Hepimiz nefs taşıyoruz,nankörlük görünce üzülmeyen kul yok.
En doğru kararı almışsınBen şuan hiç birşeye karışmama kararı aldım canım bakar mi bakmazmi ne yaparsa yapsın gibisinden ha elime ne geçerse elbisedir oyuncaktır misal ne olursa gönlü hoş olsun diye arkadaşlarından asla bisey eksik olmamaması için yaparım herşeyi yanımıza getirdimi de rabbim ayrımcılığa götürmesin beni inşallah çocuklarımla onun arasinda bakimindan tut herseyini görürüm artık babasida ne yaparsa yapsın allah görüyor yeter
Eline sağlık. No frosta atıyorum,çıkarıp yiyorum 1-2 tane. Çok güzel bir tarif.Nelere kadir olduğunu gör istedim canımaslinda dün gece yapacaktim geç oldu bu sabah yaptim az önce ellerine sağlık canim çok güzel oldular
Dene bakalim neden olmasin. Ben de bugün gene yaptim.Akşam menüsü kuru-pilav. Yanına mor lahana salatası, turşu.
Tatlı olarak da elmalı turta yaptım,mis gibi koktu ama undan yaptım,yiyemem.
mavimli min verdiği tarifi yapacağım kendime,fıstık ezmem parçacıklı ama olur mu bilmem.
Cok gecmis olsun canim ya. Nazar değmiş olmali tatlı AlyayaSlm kızlar
Herkes iyidir umarım.
Bi slm vereyim dedim.
Helal olsun valla.
Ay bunu anlamıyorm büyük konusmayyayımda,evlenip cocugunu bırakmak nedir yaAnnesiyle anlaşamamışlar bundan 7 yil önce yol ayrımına girmisler evlenmiş cocuguda esimin ailesi sahiplenmiş canim ben gerçekten baktigimda o çocuğa kendimi görüyorum anne babadan ayri sefkatsiz büyümek sevgisiz ne bilim zor bnce ALLAH razı olsun kaynanam gil çok iyi bakiyorlar ama neticede aile gibi değildir rabbim herkese hir çıkar yolu göstersin bizede insallah canım
giremedim epeydir canım iyiyim cok şükür iş güc kosturmaca esım bir aydan fazladır ıl dısında calıyor haftasonu gelmeye basladı artk baya yorucu oluyor sizler nasılsınız yeni havadısler var mı bakımm
Mart ayı soğuk olur ama ne bileyim az kaldı ya ondan..Bahar sevinci mine güzel burda bahara daha bir ay var
Yok canımcım biri dört yaşında biri dört aylık 2 vukuatım varKoala sen hamilemisin canim
Aaaaa cok tesekkur ederim canim benimsenin bugün dogum günündü dimi? 3 Mart?
Nice sağlıklı, mutlu yıllara canım
Yaaaa ne güzel komsularin var oyle asmincim kendin gibi güzel kadir kıymet bilen insanlar cıkmis karsina hem senin hemde kızın icin cok sevindimSelam kızlar,
bugün sabah kapı komşum kızıyla bizdeydi. Ne yapcan bugün dedi. Dedim kızın öğlen uykusundan sonra gidip kıza su alcam marketden. Baktım bizim su paketin fotorafını çekti. Dedim ne yapıyorsun sen? Eşine yollamış. Sen taşıma, bizim arabamız var. Eşim eve gelirken alıp sizin killere doldursun dedi. Ben hergün kızıma çorba yaparken fazladan yapıp onun kızınıda veriyorum. Veya fazla yemek yaptıgımda onlarda yolluyorum akşamları. Oda dediki: birkezde biz senin için birşey yapalım.
Çok duygulandımAkşamda çikolata almışlar bize, onu getirdi
Ben seviyorum komşularımı ya
Sabah onun ve benim kızım oynadı. Öglende binadaki tüm cocuklar evin önünde oynadılar. Bizim kız çok mutlu burdabenim ev işlerim kalıyor, ama kızım mutlu, tüm gün full oyun
Cok sagol canım benim güzel kalbinize sağlik hepinizin iyi ki varsinız Allah razi olsun hepinizdenGünaydın arkadaşlar
Sahura kalktım,bu sene maşallah iyi kaza orucu tutabildim. Allah hepsini ödemeyi nasip etsin. Borç çok tabii.
tobosolu_dulcinea nice mutlu yıllara,gelecek yılların geçmişten daha güzel olsun inşallah canım.
mavimli tarif ver şekerim,itinayla yapar yerim ben. Coştum bu ara nasılsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?