- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.881
Cok tesekkur ederim canımcım hep birlikte insallahtobosolu_dulcinea mutlu başarılı sağlık dolu yıllara
Cok tesekkürler kuzucum sizde iyi ki varsınız yüzlerini görmedigim can arkadaslarim dostlarim
Cok sevindim canımcim okuya okuya geliyorum son msj lardan haberim yok ama umarim hayirlı haberlerinin devamı gelirKizlar baraji geciyoum sanirim aksam gruplarına paylaşım yaptilar soyle bi baktim
3. Kadroda olduğumdan dolayi yerleşme ihtimalim yüksek hayirlisi Allahtan
Su an cok mutluyum ağzım kulaklarimdaaaa
Sagol bebisim cok teşekkürler
Güle güle kullan dulcie,çok güzeller. Altının her formu güzel benceSagol bebisim cok teşekkürler
Hani söylemiştim ya kendime dogum günü hediyesi diyeiste o bahsettiğim küpe ve hızımı alamayip biriktirdigim 4 ceyreği altin dorika ve boncuk detayli ipli bilekliklere sekildeki gibi dizdirip bir bileklik yaptirmiş bulunmaktayım
Cok teşekkürler şekerim bu ne güzel kutlama emojileri böyle
Teşkkürler canim beniiimHepinize iyi akşamlar hanımlar
Umarım sizi rahatsız etmemisimdir bildirim yağmuruna tutulmuş olabilirsiniz azıcık
Insallah hepiniz cok iyisinizdir yazamadim kac gündür
tobosolu_dulcinea iyiki doğdun canım nice mutlu saglikli huzurlu yıllara inşallah
A Asmin75 allah herkese iyi komşu nasip etsin inşallah canim benmi tuhafım milletmi anlamış degilim nedense sürekli bi insanı kullanma hırsları var cevremdeki türklerde
T tatlu canim istediğin gönlünden geçen hayırlısı ile olur
Cennetmeyvesii canim insallah sinavdan istediğin notu alırsın
@mavimli birikimin bereketli olsun canım
Colombre tuttuğun oruclarini allah kabul etsin inşallah canim
Kizlar umarim kimseyi unutmadim unuttuklarim varsada kusura bakmayin
Asminim hayirlısı olsunGünaydın kızlar. Komşu kızı bir kac haftadır hafif nezle. Her gün benim kızla oynuyorlar. Seninki kspmadı diye diyenazara getirdiler, dünden beri hafif ateşi var ve burnu akıyor.
Gecebir fitil verdim ama tüm gece uyumadı resmen. Sabah oldu öyle daldı. Umarım uyku iyi gelir. Oek hastalanmıyan bir cocuk ama krese basladıgında arka arkaya hastalanıyorlar diyor herkes. Alışmam gerekiyor herhalde.
Dün artık ben aradım iş yerini. Arkadaşımın dedigi gibi. Bütce tam ok lenmeden bunlar fazla kişiye işe alcaz diye haber vermişler.
İş süresizdi, beni ve bir kaç kişiyi daha 1 seneligine işe almak istiyorlarmış ama o bile daha jesin degilmiş. Yani yine beklemedeyim.
Aslında böyle senelik kontratları kabul etmek istemiyorumda, bir yandanda diyorum en azından 1 yıl garanti iyi bir maaş. Bakalım ardından süresiz mi alırlar yoksa cıkarırlar mı. Sahi internetde herkes süresiz almıyorlar, cıkartıyorlar diyorda...görcez. 1 yıl iyi bir maaşı alayımda, sonrasınıda ozaman düşünürüm.
Benden bukadar canlar.
Cok teşekkurler hayatimGüle güle kullan dulcie,çok güzeller. Altının her formu güzel bence
Offff ya hersey cok pahalı hersry ateş pahası nasıl başedicez bu maaslarla bu zamlar ve pahalilik karşisindaBugün sebze,meyve,5 lt süt ve bir kaç şey aldım 300 TL tuttu. Yağ, şeker,et, kahvaltılık,deterjan vs yok içinde yani. Pes diyorum artık. Parası olmayan yaşamasın mı deniyor artık bilemeyeceğim.
Sagol canim hayirli olur insallah benim için.Merhabalar şekerler
Yine rüzgar gibi geçen bir hafta oluyor benim için, hunileri taktım
Diyetisyen hedefime ulaştım ve karnemi aldığım gibi bir dilim yaş pastayı indiregandi yaptımAllah nasip ederse ve bu kiloyu korursam yaz sonuna 4 kilo için yeniden 1 aylık gideceğim
Yok canımcım biri dört yaşında biri dört aylık 2 vukuatım var
Cennetmeyvesii canım hayırlı uğurlu ve gönlüne göre olsun inşallah
T tatlu tatlıcım dileğin neyse kolay yoldan bulsun seni
Tesekkurler bebisim insallah hayırlıdır benim için.Cok sevindim canımcim okuya okuya geliyorum son msj lardan haberim yok ama umarim hayirlı haberlerinin devamı gelir
Yaaa cok orjinal olmus bileklikSagol bebisim cok teşekkürler
Hani söylemiştim ya kendime dogum günü hediyesi diyeiste o bahsettiğim küpe ve hızımı alamayip biriktirdigim 4 ceyreği altin dorika ve boncuk detayli ipli bilekliklere sekildeki gibi dizdirip bir bileklik yaptirmiş bulunmaktayım
cok hos! Iyi günlerde kullan canimSagol bebisim cok teşekkürler
Tesekkurler tatlumtobosolu_dulcinea güle güle kullan cnm
O aciller hic bitmiyor kiMerhaba kızlar nasılsınız
evde bir-kac iş yapıp çıktık. Acil çocuğun ihtiyaçları var onları alacağız...
Çok aşırı kalabalıktı her yer bu kadar beklemiyordumTesekkurler tatlum
O aciller hic bitmiyor kiaylar sonra ilk özgür cmt miz bizde attik kendimizi disari bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?