Kizlar baraji geciyoum sanirim aksam gruplarına paylaşım yaptilar soyle bi baktim
3. Kadroda olduğumdan dolayi yerleşme ihtimalim yüksek hayirlisi Allahtan
Su an cok mutluyum ağzım kulaklarimdaaaa
Cok sevindim canımcim okuya okuya geliyorum son msj lardan haberim yok ama umarim hayirlı haberlerinin devamı gelir

tobosolu_dulcinea doğum günün kutlu olsun tatlim
Sagol bebisim cok teşekkürler
Hani söylemiştim ya kendime dogum günü hediyesi diye iste o bahsettiğim küpe ve hızımı alamayip biriktirdigim 4 ceyreği altin dorika ve boncuk detayli ipli bilekliklere sekildeki gibi dizdirip bir bileklik yaptirmiş bulunmaktayım

Eklentiler

• 20210305_182955.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 93
Güle güle kullan dulcie,çok güzeller. Altının her formu güzel bence

Teşkkürler canim beniiim ne demek bildirim yagmuru sen istedigin kadar yaz istedigin kadar istedigin zaman etiketle beni gıkım çıkmaz

Asminim hayirlısı olsun gönlündeki tabi ki 1 senelik bi is degildi ama güzel iş garanti maaş hiç degilse su 1 senelik zamanda önünü gorebilirsin ustelik esinde isten ayrılmısti değil mi yanılmıyorsam 1 sene sonrası Aalah kerim hem isinde cok iyi oldugunu vörünce neden yeniden söźlesme yapmasınlar ki yeni calısan demek daha fazla risk demek sen gönlünü ferah tut dilerim hakkinda en iyisi oljr

Güle güle kullan dulcie,çok güzeller. Altının her formu güzel bence
Cok teşekkurler hayatim bende aunı fikirdeyim külçe altınim olsa onuda takıp takistiracak bi hale getiririz
Bugün sebze,meyve,5 lt süt ve bir kaç şey aldım 300 TL tuttu. Yağ, şeker,et, kahvaltılık,deterjan vs yok içinde yani. Pes diyorum artık. Parası olmayan yaşamasın mı deniyor artık bilemeyeceğim.
Offff ya hersey cok pahalı hersry ateş pahası nasıl başedicez bu maaslarla bu zamlar ve pahalilik karşisinda

Sagol canim hayirli olur insallah benim için.
Seni de tebrik ederim istedigin kiloya inersin insallah
Cok sevindim canımcim okuya okuya geliyorum son msj lardan haberim yok ama umarim hayirlı haberlerinin devamı gelir
Tesekkurler bebisim insallah hayırlıdır benim için.
Kazansam cok iyi olur. Hayatimin geri kalani değişecek insallah
Yaaa cok orjinal olmus bileklik. Kupe zaten harika. E gule gule kullan ozaman

minikkoala tebrik ederim. Daha bebeğin küçükken hallettin kilo işini. Maşallah.
Kilo insana yük resmen. Hele harekete engel olacak kadar olursa eziyet. Az önce TV de denk geldiğim sıkı değişim programına. Çok yüksek kilolar verdikten sonra deri ameliyatları oluyorlar. Kapsamlı ve zor müdahaleler bunlar. Bu hale gelmeden sınır koyabilseler kendilerine keşke. Ama herkesin hayatı,iradesi bir değil tabii.

cok hos! Iyi günlerde kullan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…