- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.901
Turtisim okuyorum sizi ama yazmaya hiç fırsatım kalmıyor
Benimkiler 4 yasindalar hala uyanip cagiriyorlar, gidince uyuyakaliyorum bir de yanlarinda. Yarim yamalak uyuyorum bütün gece.benim kiz geceleri sürekli uyaniyor, bu sebeplede aksam erkenden gözlerim kapaniyor. Okuyorum sizi, yazmada uykumu alinca
Kahvemsim Almanyada sabit is bulmak zor be güzelim. Benim de is bir senelik üzerine atladim hemen. Hem belli mi olur belki devamli gelir.Selam kızlar
tobosolu_dulcinea doğum günün kutlu olsun,hediyelerini güle güle kullan.
A Asmin75 iş için hayırlısı olsun ama sanırım ben olsam geçici bir iş olacaksa başka yer bakardım. Bir yıl güzel paraya çalışmak çok iyi ama seneye ne olacağını bilemiyoruz malum korona herşeyde belirsizlik sebebi.
Yaş ilerleyince düzgün iş bulmak da burada sıkıntı mesela
Benim bir randevum olduğunda bile kızımı bir saatliğine kimsyee bırakamıyorum rabbim herkesi ıslah etsin inşallah canim amin inşallah hepimizin herkesinAy bunu anlamıyorm büyük konusmayyayımda,evlenip cocugunu bırakmak nedir ya
Kedi yavrusu mu bu.
Aynen anne gibi olamıyor kimse
Biz yarım gün bırakıyorz diye cigerimiz daglanıyor .Ne bilim garip geliyor bana.
Allah bundan sonra bahtından güldürsün insallahh
Oyle zannettim valla canımMerhabalar şekerler
Yine rüzgar gibi geçen bir hafta oluyor benim için, hunileri taktım
Diyetisyen hedefime ulaştım ve karnemi aldığım gibi bir dilim yaş pastayı indiregandi yaptımAllah nasip ederse ve bu kiloyu korursam yaz sonuna 4 kilo için yeniden 1 aylık gideceğim
Yok canımcım biri dört yaşında biri dört aylık 2 vukuatım var
@Thewitcher canım hayırlı uğurlu ve gönlüne göre olsun inşallah
T tatlu tatlıcım dileğin neyse kolay yoldan bulsun seni
Güle güle kullan canımSagol bebisim cok teşekkürler
Hani söylemiştim ya kendime dogum günü hediyesi diyeiste o bahsettiğim küpe ve hızımı alamayip biriktirdigim 4 ceyreği altin dorika ve boncuk detayli ipli bilekliklere sekildeki gibi dizdirip bir bileklik yaptirmiş bulunmaktayım
benim kiz geceleri sürekli uyaniyor, bu sebeplede aksam erkenden gözlerim kapaniyor. Okuyorum sizi, yazmada uykumu alinca
Canim 1 yil icinde kizim krese basliyacak, esim ehliyetini bitire bilcek bende o dönem icinde yeni seyler ögrenirim diye düsünüyorum, blylece baska imkanlarida ilerde kullanirim diye düsünüyorum. Esimde rahat rahat yeni bir is arar. Kafamizda 1 yil rahat olur. Ardindan bakarim baska bir is. Burdada yas biraz sorun oluyorda, ama kesinlikle türkyede gibi sorun etmiyorlar. Zaten bu bir yil bile halen ok lenmedi. Beklemedeyim.Selam kızlar
tobosolu_dulcinea doğum günün kutlu olsun,hediyelerini güle güle kullan.
A Asmin75 iş için hayırlısı olsun ama sanırım ben olsam geçici bir iş olacaksa başka yer bakardım. Bir yıl güzel paraya çalışmak çok iyi ama seneye ne olacağını bilemiyoruz malum korona herşeyde belirsizlik sebebi.
Yaş ilerleyince düzgün iş bulmak da burada sıkıntı mesela
benimkisi normalinde kesintisiz uyuyorda, ama nezle ya ondan cok uyandi. Bu gece misal 10 saat uyudu kesintisiz.Benimkiler 4 yasindalar hala uyanip cagiriyorlar, gidince uyuyakaliyorum bir de yanlarinda. Yarim yamalak uyuyorum bütün gece.
Yok canim aslinda zor degilde, ama sen üniverste ortamindasin, orda hep böyle. Arkadasimda öyle baslamisdi ama simdi sabit oldu canim. Viana isi ne oldu?Kahvemsim Almanyada sabit is bulmak zor be güzelim. Benim de is bir senelik üzerine atladim hemen. Hem belli mi olur belki devamli gelir.
Ne güzel gelmiştir ýuruyus..Selam canlar,
bugece güzel rüyalar gördüm, parca parca hatirliyorum. Huzurlu uyandim.
Bizim eve 5 dk uzaklikda orman var, ilk kez oraya gezmege gitdik. 7 km yürüdük geldik. Benim sipa inat etdi arabasina oturmadi ve ciddi cidfi 3 km yürüdü evekadar dönüsde. Yorgunluktan bayildi
Evi b.. götürüyor ama kizim uyurken bende kendime vakit ayircam dedim oturdum bir güzel kanepeye. Canimdan mi kiymetli ev isiBir kac gündür baya yoruldum, bu iki saat da benim olsun dedim
Kac gündür sizede anlatacam hep unutuyorum. Ilbay markasi bezler var. Türk komsum bana getirdi gecen. Kadini öpesim varsadece suyla islatip cam, ayna siliyorsun. Ilac yok, kurutmuyorsun! Silip birakiyorsun ve iz kalmiyor! Balkon camini silmek iki dakikami aldi gecen. Banyoda fayanslarda denedim onlarida parlattdi. Süper birsey ya. Cidfi ciddi tavsiye edebilirim!
canim ev isleri hic bitmez, ama biz biteriz. Birazda kendi kiymetimizi bilelim.Ne güzel gelmiştir ýuruyus..
Kesinlikle ben bu yıl biraz daha canımdan kıymetli mi kafasına dönmüş durumdayım. Zaten koştur koştur neye yetişiyoruz diyorum.
dediğin markayı hiç duymad8m ama bakacagim hemen tesekkurler
Viyana isi olmadi canim. Zaten hic gidesim de yoktu iyi oldu yaniYok canim aslinda zor degilde, ama sen üniverste ortamindasin, orda hep böyle. Arkadasimda öyle baslamisdi ama simdi sabit oldu canim. Viana isi ne oldu?
Aaa ben de bulayim Almanyada satiliyor degil mi ilbay?Selam canlar,
bugece güzel rüyalar gördüm, parca parca hatirliyorum. Huzurlu uyandim.
Bizim eve 5 dk uzaklikda orman var, ilk kez oraya gezmege gitdik. 7 km yürüdük geldik. Benim sipa inat etdi arabasina oturmadi ve ciddi cidfi 3 km yürüdü evekadar dönüsde. Yorgunluktan bayildi
Evi b.. götürüyor ama kizim uyurken bende kendime vakit ayircam dedim oturdum bir güzel kanepeye. Canimdan mi kiymetli ev isiBir kac gündür baya yoruldum, bu iki saat da benim olsun dedim
Kac gündür sizede anlatacam hep unutuyorum. Ilbay markasi bezler var. Türk komsum bana getirdi gecen. Kadini öpesim varsadece suyla islatip cam, ayna siliyorsun. Ilac yok, kurutmuyorsun! Silip birakiyorsun ve iz kalmiyor! Balkon camini silmek iki dakikami aldi gecen. Banyoda fayanslarda denedim onlarida parlattdi. Süper birsey ya. Cidfi ciddi tavsiye edebilirim!
canim amazonda bile varAaa ben de bulayim Almanyada satiliyor degil mi ilbay?
Iyi yapmisin arada otur keyfini sür. Hicbir sey canimizdan kiymetli degil, hayat gecip gidiyor kiymetini bilelim kizlar, kendimize de kaliteli zaman ayiralim
minikkoala tebrik ederim. Daha bebeğin küçükken hallettin kilo işini. Maşallah.
Kilo insana yük resmen. Hele harekete engel olacak kadar olursa eziyet. Az önce TV de denk geldiğim sıkı değişim programına. Çok yüksek kilolar verdikten sonra deri ameliyatları oluyorlar. Kapsamlı ve zor müdahaleler bunlar. Bu hale gelmeden sınır koyabilseler kendilerine keşke. Ama herkesin hayatı,iradesi bir değil tabii.
Hepinizi çok özledim, şurada gece muhabbeti yapmayı, sayfalarca sohbet etmeyi.
Ama yeni isim fazla yoğun ve eksiklerimi kapatmak için eğitimler alıyorum.
Üstüne de ev yaşantısı eklenince sizleri sadece okuyabiliyorum
Hocam aşı sırası geldi mi? Olmayı düşünüyor musun?Ne güzel gelmiştir ýuruyus..
Kesinlikle ben bu yıl biraz daha canımdan kıymetli mi kafasına dönmüş durumdayım. Zaten koştur koştur neye yetişiyoruz diyorum.
dediğin markayı hiç duymad8m ama bakacagim hemen tesekkurler
Baktım cnm dediğin ürüne alman yazıyorcanim ev isleri hic bitmez, ama biz biteriz. Birazda kendi kiymetimizi bilelim.
Türkyeden geliyormus o bezler zaten. Arkadasima gecen gösterdim. Bizim aynaya el izleri biraktik ve sadece o bezle sildik. Oiril piril oldu. Kizda inanamadi.
Mopuda varmis. Venim banyo büyük, fayanslar icin düsünüyorum. Su para durumumuz bi belli olsun, ismarliyacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?