- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.921
Aşı sırası gelmediHocam aşı sırası geldi mi? Olmayı düşünüyor musun?
Evet kendimize zaman ayırmak bir nevi terapi...Aaa ben de bulayim Almanyada satiliyor degil mi ilbay?
Iyi yapmisin arada otur keyfini sür. Hicbir sey canimizdan kiymetli degil, hayat gecip gidiyor kiymetini bilelim kizlar, kendimize de kaliteli zaman ayiralim
Sen oldun mu aşıHocam aşı sırası geldi mi? Olmayı düşünüyor musun?
Fiyatı 55 ile 80 arası değişiyor burda. Acaba.orjinal mi diye tereddüt ettimcanim amazonda bile varebay dede bula bilirsin. Amazonda 4 tanesi 15€ ismarladim bugün. Muhtesem birsey.
Vianayida zaten istemiyordunsa iyi olmus canim
canim bezlerin üstünde kullanimi türkce yazmislar, onun icin türkyeden geldigini düsündüm. Bulursan inan büyük rahatlik.Baktım cnm dediğin ürüne alman yazıyor
Ilerleyen günler için not aldım...Bu ara çok iş cıktı eşyalarla ilgili bozulma vs..Birikim yok eksiye de geçtik.
Hademe işleri falan da var.. Ben de işler karışık bu hafta zorlayıcı olacak
Bi arada bel fıtığım tekrar başladı artarak...Ne olacak bilmiyorum. Otursam da ağrıyor yatsam da...
Ilerleyen günler de bir tedaviye baslamaliyim
tekrar kullaniyorsun canim. Yikarkende camasir suyu veya yumusatici kullanmiyacakmissin hepsi o. Makinede yikaniliyor. Kullanip aliyorum bir yere kurusun diye. Henüz dahamakinede yikamadim ama. 3 kez kullandim simdilik.Fiyatı 55 ile 80 arası değişiyor burda. Acaba.orjinal mi diye tereddüt ettim
Bir de alamadığım nokta ıslatıp kullanıyoruz ya sonrası da işimiz bitince tekrar kullanılıyor mu tek kullanımlık mi?
Her gün yeni faydalı bir şey öğreniyorumtekrar kullaniyorsun canim. Yikarkende camasir suyu veya yumusatici kullanmiyacakmissin hepsi o. Makinede yikaniliyor. Kullanip aliyorum bir yere kurusun diye. Henüz dahamakinede yikamadim ama. 3 kez kullandim simdilik.
Orjinal mi bilemiyecegim canim
oy cok pahali yaHer gün yeni faydalı bir şey öğreniyorumnette satışları var.
Ben fıtığı fena bir şey ayağa vurunca özellikle...Şu an devlette bir çok fizik tedavi kapalı. Özel bir yere sordum. Seansa 300 dedi. 20 seans sürecek.
Daha önce de tedavi görmüştüm...Şu an daha dikkatli davranıp seyre göre karar vermek olacak
ben is basvurusu, kizin hastaligi derken okumaya devam edemedim, ama bir iki güne devam ederim.mavimli borsa da hisse alışlarda özellikle dikkat ettiğin bir şey var mi
grafik bikac analiz inceliyorum uzun zamandır.
Asmin senin nasıl gidiyor borsa işi
Köyde olduğumuz için bize sıra geldi. Olmadım henüz, çok kararsız kaldım. Sıram geçmeden karar veririm inşallahSen oldun mu aşı
IngilizceEvet kendimize zaman ayırmak bir nevi terapi...
Kitap okumayı bırakmıştım tekrar başladım bu hafta kendimi eğitimlere projeler kişisel gelişimlere verdim...
Bir taraftan da okul benim ufaklı derken zaman uçuyor
cnm sen hangi dalda akademisyensin
Bir grubun icindeyim ordan tüyo aliyorum bazen. Bir de ben hep uzun vadeli düsünüyorum, pazarini, gecmisini iyi okuyorum hissenin.mavimli borsa da hisse alışlarda özellikle dikkat ettiğin bir şey var mi
grafik bikac analiz inceliyorum uzun zamandır.
Asmin senin nasıl gidiyor borsa işi
evet cnm oldukça pahalıoy cok pahali ya
Bir miktar düşünüyorum ama uzun vade yani 1 yıl.al unut tarzı. Ama pek fikrim yok...Hâlâ beklemedeyimben is basvurusu, kizin hastaligi derken okumaya devam edemedim, ama bir iki güne devam ederim.
Kizdan sonrada ben hastslandim, bogazim agriyor malesef. Bu haftanin tüm randevularini iptal etmeliyimcovid belasi bitmediki diyeyim sadece bigazim agriyor.
Sen giris yapcan mi borsaya?
Anladım cnm kendince artıları ve eksileri düşünüp öyle karar vermelisin...Köyde olduğumuz için bize sıra geldi. Olmadım henüz, çok kararsız kaldım. Sıram geçmeden karar veririm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?