Aaa ben de bulayim Almanyada satiliyor degil mi ilbay?
Iyi yapmisin arada otur keyfini sür. Hicbir sey canimizdan kiymetli degil, hayat gecip gidiyor kiymetini bilelim kizlar, kendimize de kaliteli zaman ayiralim
Evet kendimize zaman ayırmak bir nevi terapi...
Kitap okumayı bırakmıştım tekrar başladım bu hafta kendimi eğitimlere projeler kişisel gelişimlere verdim...
Bir taraftan da okul benim ufaklı derken zaman uçuyor

cnm sen hangi dalda akademisyensin

canim amazonda bile var ebay dede bula bilirsin. Amazonda 4 tanesi 15€ ismarladim bugün. Muhtesem birsey.
Vianayida zaten istemiyordunsa iyi olmus canim
Fiyatı 55 ile 80 arası değişiyor burda. Acaba.orjinal mi diye tereddüt ettim

Bir de alamadığım nokta ıslatıp kullanıyoruz ya sonrası da işimiz bitince tekrar kullanılıyor mu tek kullanımlık mi?

canim bezlerin üstünde kullanimi türkce yazmislar, onun icin türkyeden geldigini düsündüm. Bulursan inan büyük rahatlik.
Benimde yine belim agriyor iki gündür bi ara bende bi baktirmaliyim. Cok gecmis olsun canim

Fiyatı 55 ile 80 arası değişiyor burda. Acaba.orjinal mi diye tereddüt ettim

Bir de alamadığım nokta ıslatıp kullanıyoruz ya sonrası da işimiz bitince tekrar kullanılıyor mu tek kullanımlık mi?
tekrar kullaniyorsun canim. Yikarkende camasir suyu veya yumusatici kullanmiyacakmissin hepsi o. Makinede yikaniliyor. Kullanip aliyorum bir yere kurusun diye. Henüz dahamakinede yikamadim ama. 3 kez kullandim simdilik.
Orjinal mi bilemiyecegim canim

Her gün yeni faydalı bir şey öğreniyorum nette satışları var.

Ben fıtığı fena bir şey ayağa vurunca özellikle...Şu an devlette bir çok fizik tedavi kapalı. Özel bir yere sordum. Seansa 300 dedi. 20 seans sürecek.
Daha önce de tedavi görmüştüm...Şu an daha dikkatli davranıp seyre göre karar vermek olacak

oy cok pahali ya

mavimli borsa da hisse alışlarda özellikle dikkat ettiğin bir şey var mi
grafik bikac analiz inceliyorum uzun zamandır.

Asmin senin nasıl gidiyor borsa işi
ben is basvurusu, kizin hastaligi derken okumaya devam edemedim, ama bir iki güne devam ederim.
Kizdan sonrada ben hastslandim, bogazim agriyor malesef. Bu haftanin tüm randevularini iptal etmeliyim covid belasi bitmediki diyeyim sadece bigazim agriyor.
Sen giris yapcan mi borsaya?

Ingilizce tabi belli alanlarda calismalarim var.

mavimli borsa da hisse alışlarda özellikle dikkat ettiğin bir şey var mi
grafik bikac analiz inceliyorum uzun zamandır.

Asmin senin nasıl gidiyor borsa işi
Bir grubun icindeyim ordan tüyo aliyorum bazen. Bir de ben hep uzun vadeli düsünüyorum, pazarini, gecmisini iyi okuyorum hissenin.

Kadinlar günümüz kutlu olsun kizlar.
Dün geceden beri basim cok pis agriyordu, daha yeni hafifledi. Esim kizi parka götürdü, bende biraz uzandim.
Umarim toparlarim, sahi esimde biraz halsizmis. Bol soganli, sarmisakli haslama pisirdim iyi gelir diye.
Yine cok sessiz buralar. Nerdesiniz hepiniz.

Bir miktar düşünüyorum ama uzun vade yani 1 yıl.al unut tarzı. Ama pek fikrim yok...Hâlâ beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…