Geçmiş olsun cnm sen evde tedavi uygula güzelce kendine...
Okuldan gelip çocuk ödevleri derken bu saat oldu şimdi aksama kolay atistirmalik bir şeyler hazırlayacağım.
Eşime pazar alışverişi yap dedim bakalım...

İyi akşamlar kızlar.
Ufaklıkla alışveriş yaptık,gezdik bugün.
Tam eve geldik,az oturayım dedim,dolgum düştü,haydi kalk hastaneye git,eve gel, yemek,namaz derken akşam oldu zaten.
Geçmiş olsun. Ah bu dişler zor gerçekten. Bu hafta biz de çocuk için gideceğiz. Zor bir operasyon dedi bakalım

Eveeeet delidir ne yapsa yeridir
Bileklik almaya gittim 2 bileklikle döndüm
Yazin aldığım bileklikte ezilmeler olmustu hoş durmuyordu baska bileklige degistirdimEki Görüntüle 2778806

cok güzelmis güle güle kullan, böyle bir bileklik ne kadar tutuyor? Yurtdisinda yasadigim icin fiyatlardan hicbir bilgim yok
Bu ara bileziklerimide degistirmek istiyordum, bir bilezik degistirmek kaca mál oluyor acaba bilginiz varmi?

İşçilik parası düşüp gramina göre yerine alırsın. Yeni bileziğin işçiliğini de ödemiş olursun tabii. Bir miktar kaybın olur yani. Kuyumcular da oradan kazanıyor.
Bir kaç kuyumcu gezip fiyat almadan işlem yapmayın,ciddi farklı fiyat söylüyorlar,

Yazmıştım daha önce yeğenim evimin karşısından ev aldı diye. Ablam gelmiş bugün. Onlar balkonda ben bahçede sohbet ettik. 1. Kat zaten. Hava da bir güzelleşti öğlen. D vitaminini doğal aldık bugün.
Niyetliyim,pek enerjim yok,ikindiyi kılıp yemek işine girerim. Az yağlı bir mücver yapasim var, 5 litre sütten yoğurt yaptım,onu tüketmek lazım ekşimeden. Yanına da bir çorba kaynattım mı tamamdır. Dünden tatlı da yapmıştım. Eh Allah bereket versin ne diyelim.
Sizde neler var kızlar.

Selam kizlar,

ben gittim annem icin ilac recetesi aldim. Dükkanlar kapanmadan ayakibi almisdim baya pahaliydi, 4 gün sonra yirtildi. Dükkan bugün acikti onu geri verdim. Rossmanna ugradim. Ha bide burda marketlerde artik evde yapmak icin hizli covidtestleri satiliyor, ondanda aldim.
Umarim yaza dogru artik hepimiz asi ola biliriz.
Simdide eve döncem, herzamanki gibi kagit islerim var, onlari hal edeceyim

Selâm kızlar ❣
Hasta olanlara geçmiş olsun
Kadinlar günümüz kutlu olsun.
Dün annemin doğum günü idi aile ziyaretine gittik hem ,hem doğum günü derken iyi oldu.
Çocuklarım okula dönüş yaptilar.
Çok çok mutlu hele küçüğüm.
Çok yoğun geçiyor bana günler,yoruluyorum da ama idare ediyoruz.

Faturalar geldi.
Su 70,elektrik 135,net 92 tl.
Hepsi ödendi sira gazda.
Tekirdağ riskliden çok riskliye dönmüş bile bir haftada.
Oturun evde için kahvenizi alla sen
Ne merakliyiz gezmeye.

Siz nasılsınız, uzun uzun sohbetlerimizi çok özledim.

Hep stoklardangidiyorum bu ara sıvıyağ,tuvalet kağıdı, deterjan vs yi.
Iyi bir bütçe ayirmam lâzım yerine koyayim.
Bu ara alisverislere devam.
Oğlusun oyuncağı,büyük oğlumun kitaplari, benim maskeler,kozmetikler derken bu ara iyi harcıyorum.
Süpürgem de gayet iyiymis ne ugrastirmis öteki beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…