- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #78.941
Teşekkürler bilgilendirme için...Zaman ayırmak gereklogerekloBir grubun icindeyim ordan tüyo aliyorum bazen. Bir de ben hep uzun vadeli düsünüyorum, pazarini, gecmisini iyi okuyorum hissenin.
Geçmiş olsun cnm sen evde tedavi uygula güzelce kendine...Kadinlar günümüz kutlu olsun kizlar.
Dün geceden beri basim cok pis agriyordu, daha yeni hafifledi. Esim kizi parka götürdü, bende biraz uzandim.
Umarim toparlarim, sahi esimde biraz halsizmis. Bol soganli, sarmisakli haslama pisirdim iyi gelir diye.
Yine cok sessiz buralar. Nerdesiniz hepiniz.
Geçmiş olsun. Ah bu dişler zor gerçekten. Bu hafta biz de çocuk için gideceğiz. Zor bir operasyon dedi bakalımİyi akşamlar kızlar.
Ufaklıkla alışveriş yaptık,gezdik bugün.
Tam eve geldik,az oturayım dedim,dolgum düştü,haydi kalk hastaneye git,eve gel, yemek,namaz derken akşam oldu zaten.
İnşallah kolay hallolur,çocuk olunca zor tabii.Geçmiş olsun. Ah bu dişler zor gerçekten. Bu hafta biz de çocuk için gideceğiz. Zor bir operasyon dedi bakalım
Eveeeet delidir ne yapsa yeridir
Bileklik almaya gittim 2 bileklikle döndüm
Yazin aldığım bileklikte ezilmeler olmustu hoş durmuyordu baska bileklige degistirdimEki Görüntüle 2778806
gecmis olsun canimİyi akşamlar kızlar.
Ufaklıkla alışveriş yaptık,gezdik bugün.
Tam eve geldik,az oturayım dedim,dolgum düştü,haydi kalk hastaneye git,eve gel, yemek,namaz derken akşam oldu zaten.
simdiden gecmis olsun canimGeçmiş olsun. Ah bu dişler zor gerçekten. Bu hafta biz de çocuk için gideceğiz. Zor bir operasyon dedi bakalım
İşçilik parası düşüp gramina göre yerine alırsın. Yeni bileziğin işçiliğini de ödemiş olursun tabii. Bir miktar kaybın olur yani. Kuyumcular da oradan kazanıyor.cok güzelmis güle güle kullan, böyle bir bileklik ne kadar tutuyor? Yurtdisinda yasadigim icin fiyatlardan hicbir bilgim yok
Bu ara bileziklerimide degistirmek istiyordum, bir bilezik degistirmek kaca mál oluyor acaba bilginiz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?