Tesekkur ederim
Ceyrekli 2440 dorika 2470 tuttu ama gr 400 liraydı su an 420tl oldu
Bilezikte gramina gore degisir alis satış arasında gercekten cok fark var kuyumcular kendilerine cok kar koyuyorlar

Bende bugun markete gittim zeytinyağı tereyag et falan yok 650tl tuttu ele gelen hiçbir bişey yok
Haftaya da faturalar gelir hala promosyon yatmadi ama benim kartlar can cekisiyo

Annenin dogum Gunu kutlu olsun canim iyiki varlar
Millet kafe restorant ozlemis anacım bizim millet degismez

Selam kizlar,

tüm günüm kosturmakla gecti. Yarin biraz ev ve kizla ilgilenmem lazim. O uyrkende kagit islerine devam ederim.
Benim burnum tikanik, dünde hafif atesim vardi bir iki saat sonra gecti, ama bogazim agriyor. Esiminde bogazi agriyor. Biz artik evde test yapa biliyoruz. Test negativ cikti. 3 gün sonra yine yaparim. Komsulardada ayni belirteker var onlar belediyede test yaptirmislar, onlarda negativ mis.
Umarim dogrudur.
T tutam annenin dogum günü kutlu olsun canim Nice sagglikli, mutlu yillari olsun

Annecigine sağlıklı uzun yıllar dilerim karamellim. Hep başınızda olsun inşallah.
Ben geçen ay yaptım stoğu,bu ay biraz daha az harcarim diye bir umudum var
Nasip bakalım. Masraflar katlanarak artıyor,fiyatlara yetişmek mümkün değil. İleride bugünlere bakıp iyi günlerimizmiş demekten korkuyorum açıkçası.

GünaydınBen sürünerek kalktım bide gece geç uyudum dizi var diye şimdi ayakta uyuyorum heryerimde tutulmuş bugün bitmez artık.
Ben de sürünerek uyandım. Bugun çok ders var sınavım da var aksama...Hayırlısıyla akşam olsaydı iyiydi...
Ben de aksam tv de takildim. Tam dinlenecek oluyorum saat uçuyor resmen

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Yazmayı unutmuşum.
Bir şeyler yapıp dağıtmak istiyorum, ya kandil simidi ya irmik helvası,farklı fikriniz varsa yazın lütfen.
Hayırlı kandillerLokma dağıtabilirsiniz.Fırından askıda ekmek alıp ihtiyaç sahiplerine ekmekte berebilirsiniz ben ekmek almak istiyorum bugün

Hayırlı kandillerLokma dağıtabilirsiniz.Fırından askıda ekmek alıp ihtiyaç sahiplerine ekmekte berebilirsiniz ben ekmek almak istiyorum bugün
Çok iyi fikir.
Genellikle ramazan da pide dağıtıyorum mahallede.
Bugün çocuklara çikolata dağıttım,komşulara da kandil simidi yaptım. Kendimizce bir şeyler yapıyoruz işte. Şöyle paketledim simitleri:

Eklentiler

• IMG_20210310_163456.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 67
Çok iyi fikir.
Genellikle ramazan da pide dağıtıyorum mahallede.
Bugün çocuklara çikolata dağıttım,komşulara da kandil simidi yaptım. Kendimizce bir şeyler yapıyoruz işte. Şöyle paketledim simitleri:
Allah kabul etsin çok güzel görünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…