Akşam için yemek istemedi benimkiler.
Krep ,kahvaltı ,çay verdim onlara. Kendime de mısır unlusunu yaptım,çok güzel oldu. Hiç denememiştim daha önce. Unsuz beslenen arkadaşlar denesin,biraz kalın tutunca bazlama gibi oldu. Ama çok yemiş olabilirim. Allah'ım iştahım çok açık kızlar ya. Bahar yaramadı bana.

Türk konsoloslugundan dogum kagit belgemi almam gerek...ilk randevuyu 8inci ayda veriyorlsr email atip yavardim bakalim dönceklermi
Asmincim biz direk gidip alıyoruz lazim olduğunda ona randevu yok diye biliyorum bir sor istersen sizde prosedür farkli olabilir belkide ama neticede türk konsolosluğu

Asmincim biz direk gidip alıyoruz lazim olduğunda ona randevu yok diye biliyorum bir sor istersen sizde prosedür farkli olabilir belkide ama neticede türk konsolosluğu
canim öyle yapim dedim, gittim disarda 30 kisi sirada bekliyordu ve icerdeki güvenlige bile ulasamadim
Alman vatandasi oldum ama bu belge icin habire yine konsolosluga gitmege mecbur kaliyorum. 6 ay sonra randevu olurmu ya?

simdi baktim malesef 70g karbonhydrat varmis 100g da ben yiyemiyecegim

Ivet hala isi var mi yok mu bilmiyen bir Asmin birakayim buraya
Bugün sabah benim kizla komsu kizi yine birlikte oynadilar. Test yapana kadar uzak durduk biraz, kimseye bulastirmiyalim diye. Nasil sevindi cocuklar
Ardindan yemek yaptim, kizi uyuttum 45 dakika konsolosluga ulasmaya calisdim. Iki kez cagri merkeziyle görüsdüm. Iki defada almanca olsun diye dedikleri tusa basdim, ama israrla hizli hizli türkce konusdular
Neyse ardindan türkyedeki ögretmen kaynima konsolosluk icin acikli bir email yazdirttim, onu yolladim. Ardindan sigortamla glrüsdüm, bu güzel di, 200€ geri yolluyacaklarmis bana
E ardindanda zaten kiz uyandi, obir kagit isleri kaldi. Liste yaptim numarali yapilcak usler icin...kaldi 13
Neyse sonra esim geldi, yemek, cay...yerleri sildim, banyo ve tuvaleti sildim, bulasik makinemle zaten resmen ask yasiyorum...onu calistirdim...daha önce hepsini elle yikiyordum
Ardindan anneme degisiklik oldun fiye sülslenin yarisiyla whatsapp grubu olusturup görüstürdüm 1 saat.
Kizimla kavgaede ede uyku faslina gecdik...ardindan esime sikayet listemi sundum taktir edildi
sabahda erken kalkacaz ama bu saat olmus uyku tutmadi ...
Tüm günümü anlattim size öpüldünüz, tatli rüyalar görün

canim öyle yapim dedim, gittim disarda 30 kisi sirada bekliyordu ve icerdeki güvenlige bile ulasamadim
Alman vatandasi oldum ama bu belge icin habire yine konsolosluga gitmege mecbur kaliyorum. 6 ay sonra randevu olurmu ya?
Bu belgeyi ne icin istiyorlar ki biz hic gitmedik de o yüzden merak ettim.

Çok iyi fikir.
Genellikle ramazan da pide dağıtıyorum mahallede.
Bugün çocuklara çikolata dağıttım,komşulara da kandil simidi yaptım. Kendimizce bir şeyler yapıyoruz işte. Şöyle paketledim simitleri:
Yaa süper olmus elinize saglık

Zormuş gerçekten canim bizede lazım oldu geçenlerde sürekli yeni tarihli ıstiyorlar bizde dedik randevu alalım aradım kadın gerek yok dedi gelin alın direk bizimde daha çocukların türk kimliği ve pasaportu cikarilcak habire erteledik bebek doğsun ikisini bir çıkarırım dedim artık

esimin oturumu icin gerekti, bana eger bu is olayi olursa oraya gerekiyor, evlendigimizde gerekti, kizimin nüfusunu cikartigimizda gerekiyordu canim.
Asmincim bide cok önemli olmayan yerler istediyse tarihini silip yeni tarih atabilirsin biz çok öyle de yaptık taki ıslak imza istemedikleri sürece sorun olmuyordu her gün kağıt istiyorlar kim gidecek iki saat yol konsolosluğa

Gunaydin kizlar
Colombre eline saglik canim ne ince düşünmüşsun harika olmuş.
Biz tam gune gectik akşamları yine yorgunluktan bi tatlı bile yapamıyorum cocuklra ne olacak bu kronik yorgunluğum acaba
Kan değerlerinize baktırdınız mı?
Benim de yorgunluğum vardı kan değerim düşük çıktı.
Verilen ilaçlar iyi geldi

Kan değerlerinize baktırdınız mı?
Benim de yorgunluğum vardı kan değerim düşük çıktı.
Verilen ilaçlar iyi geldi
Evet 3 aylık rutin kontrollerin var hasimato hastasiyim demirim 3 ay önce 4tu su an 12 olmus 3 aydir düzenli ilac kullanmama rağmen. Dvitamjnimde hep düşük yine belki dönemler ilac kullaniorum ama akşamları resmen surunuyorum

12 güzel bir değer 4 e göre. Depolar dolmaya başlamış en azından.
Benim de gidip test yaptırmam lazım. İlaçlar bitti ama halsizlik var yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…