12 güzel bir değer 4 e göre. Depolar dolmaya başlamış en azından.
Benim de gidip test yaptırmam lazım. İlaçlar bitti ama halsizlik var yine de.
Damardan yukleyelim dediler kabul etmedim yan etkileri oldugu icin

Gunaydin kizlar
Colombre eline saglik canim ne ince düşünmüşsun harika olmuş.
Biz tam gune gectik akşamları yine yorgunluktan bi tatlı bile yapamıyorum cocuklra ne olacak bu kronik yorgunluğum acaba
sen guatir degerlerine birdaha baktirsana canim. Bide covid geciren arkadasim ve bir cok geciren kiside aylar sonra yorgunluktan bahsediyorlar. Cok iyi beslenip, spor yapmak iyi geliyormus canim

yok canim ya burda onun cezasi cok büyük. Riske giremem. Dogum belgesinin yeni tarihide zaten deli ediyor insan. Kac kez dogdum sanki

sen guatir degerlerine birdaha baktirsana canim. Bide covid geciren arkadasim ve bir cok geciren kiside aylar sonra yorgunluktan bahsediyorlar. Cok iyi beslenip, spor yapmak iyi geliyormus canim
Randevu alamadim Canim bu ay gitmem lazım zaten

Günaydin kizlar,
uykum var erken kalkip konsolosluga gidiyorum. Umarim cok fazla beklemem gerekmez.
Lahana sarmam iyi olmusdu esim iki tabak yedi
Ben oldum, oldum
Konsolosluktan sonra yetisirsem bankaya gitmem gerek. Ordanda baska yere gidip türkyeye para yollamam gerek. Kosturmaca olcak biraz bugün.
Esim bugün ördek pisircekmis. Mutfagimin halini düsünmek istemiyorum hic
Benden bukadar simdilik canlar görüsürüz

witch geçmiş olsun cnm acaba yeterli mi beslemiyorsun ya da strese bağlı falan da olabilir...Sen ihmal etme kendini...
Tesekur ederim canim. Beslenem ile ilgili olacağını sanmıyorum. Annemde böyle benim genetik herhalde

Valla benim hic calisasim yok keske zengin olsaydim .

Bugün Auslanderbehördeye gittim, 5 yil uzattilar oturumumu.
Hayirli olsun cnm
Çok iyi fikir.
Genellikle ramazan da pide dağıtıyorum mahallede.
Bugün çocuklara çikolata dağıttım,komşulara da kandil simidi yaptım. Kendimizce bir şeyler yapıyoruz işte. Şöyle paketledim simitleri:
Ellerine sağlık ince düşünceli arkadaşım benim, Allah kabul etsin
Keşke canım ya, bir Allah'ın kulu yok bu gruptan Balıkesir de
Tekirdağ var
Gunaydin kizlar
Colombre eline saglik canim ne ince düşünmüşsun harika olmuş.
Biz tam gune gectik akşamları yine yorgunluktan bi tatlı bile yapamıyorum cocuklra ne olacak bu kronik yorgunluğum acaba
Witcherim dikkat et kendine.
Ben covid olduğumdan beri ekstra doğal ki ürün kullaniyorum, çok faydasini gördüm istersen atayim ınstadan.
Benimse çabuk yorulma durumum kaldı,hele ilk haftalarda merdiven çıkarken nefes nefese kalıyordum.

A Asmin75
Bg konsolosluğu da öyle.
Illa 6 ay içinde alınmış ıslak imzali olacak doğum belgem.
Ne alâka dimi.
Doğdum orada ben,kabul edin bunu artik dimi.

Canım kızlar,balim kizlar
Özledim sizi.
Selâmlar,
Bu nasil bir havadir artik biraz dereceler yukari yönlü hareket etsin
Donuyoruz çıkınca.
Haberler sizde ,benim hayat tekdüze şu ara.
Yarin beyimin doğum günü, hediyesini hazirladim pastasini da hallederiz bir de yemeği evde yapaydim iyiydi de sipariş veririz diyorum

Benimde haftaya doğum günüm.Kelepçeli bilezik istiyorum Maaş yatsın ödemeler yapılsın ona göre alacağım para kalmaz büyük ihtimal bende kredi kartına geçerim

canım bana da 1 gr yazar mısın

Günaydin kizlar,

karamelli_turta
turtam enisteye nice, saglikli mutlu yillar diliyorum.

Kizimla yatak keyfi yapiyoruz su an Bugün postaneye gitmem gerek, yemek, temizlik bide askinda ekmekde yapmam gerek. Onu yarina ertelerim herhalde.
Hepiniz kayipsiniz. Dönün bakim yine yuvaya

yok canim ya burda onun cezasi cok büyük. Riske giremem. Dogum belgesinin yeni tarihide zaten deli ediyor insan. Kac kez dogdum sanki
Haklısın sürekli yeni tarihli ıstiyorlar allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…