Nice yıllarıniz olsun inşallah canım

Selam kizlar,

bugün kiymali pide yaptim 3 kez!!! Iki kez hamuru akti. 3 cüde tutturdum. Ikinciden sonra pes etmisdim aslinda türk komsum geldi caya. Sagolsun bide sütlac getirmis. Cidden eli cok lezzetli kadinin.
O gitdikten sonrada dedim kiymam telef olmasin birdaha hamur yogurdum tuttdu. Ilk ikide su cok fazla sicakmis onu anladim.
Alman komsum cok seviyormus, onlarada ayirdim, yarin veririm. Kiyma kalincada onuda makarna sosu yaptim.
Kizi uyuttum, mutfagi topladim.
Komsumla sali manti acacagiz, gecen sefer ertelemege mecbur kalmisdik.
Tursumda tutmus. Kendime biraz kiyafet ismarladim bugün. Giyincek birseyim yok resmen.
Kotlarimda yirtildi, istedigim kotdan kalmamis. Mecbur dükkana ugrayip üstümd denemeliyim.
Benden bukadar. Iyi geceler kizlar

Afiyet olsun sana komsu olmak varmis lahmacunlar, mantilar, tursular

Covidin böyle bir etkisi mi varmis uzun dönem esim de devamli yorgun. Ben vitamin falan aliyorum ama bende de enerji yok resmen. Kilo aldik ondan diyordum ben

esimin oturumu icin gerekti, bana eger bu is olayi olursa oraya gerekiyor, evlendigimizde gerekti, kizimin nüfusunu cikartigimizda gerekiyordu canim.
Aaa bu mesaji kacirmisim simdi gördüm biz herseyi pasaportla yapiyoruz. Cifte vatandas olunca mi böyle acaba?

Eniştenin dogum gunu kutlu olsun canim.
Evet havalar soğuk yürüyüşe cikamiyorum.
Dun sabah buyukbas erkenden gidince öğlene kadar temizligi bitirdim .
Cocuklar cok sıkılmıştı sonra disari ciktik. Yemek yedik once. Ne özlemişiz disarda yemeyi. Sonra bi guzel gezdik çarşıda eksiklerini aldık kirtasiyeden. Dedesini gordu hemen oyuncakciya girdiler
Şal kullanamadigim icin bi kac tane tek renk pamuk eşarp aldim. Dun 220 tl harcamisim
Bugünde dinlenme gunu ilan ettim kendime. Ev de temiz.
Aksama balık kizarticam patates salata yanına kola istediler. Markete gidip bir migros turu yapasim var kola sut alayimbirde çikolatalarda indirim var dedi arkadas

Selam kizlar,

esim kizimizi uyutuyor, bende hamur mayalamisdim onu bekliyorum. Ekmek günü bugün Fazla unum kalmamisdi sadece 4 kg yogura bildim. Alman komsularida alistirmisim onlarda istiyor
Hic hamur acasimda yok, ama disardan aldigimizin tadi yok ve cidden tasaruflu oluyor böylece.
Para konusuna gelmisken, bizim evde sadece kizimin kumbarasindaki birikiyor tesmen. Sahi onada bol keseden atiyoruz. Kumbara parasiyls kizima her doldugunda ata almaya karar verdik. Kendimiz icinde birsayi ögrenmegi calisiyorumda, asil sorun elimizde birsey kalmiyor. Sürekli bir yere gidiyor elimize gecen.
Bu arada issizlik parami ok lediler ama cok az aliyorum. 12 yil sigorta ldedim, aslinda benim eski gelirime göre 1900€ gelmesi gerekirdi. Arada annelik izni vardi diye...ki o dönemde vergi ödedim ben...1350€ veriyorlarmis. Resmen kadinlarin hakkini yiyorlar.
Neyse ben is bakmaya devam. Iki maasli olmadan biraz zor kenara atariz, ama artik zamanlada yarisiyoruz. 45 ve 39 yadindayiz. 20 yilimiz kaldi birikim icin, oda saglikli kalip calisa bilirsek tabi.
Ise girince ilk isim bize Hayatsigortasi yapmak. Basimiza bir is gelirse, cocugumun parasi olsun.
Neyseki ekonomiden sonra sahne kapanir, kül ledisi mutfaga ekmek yapmaya gider

Selam kızlar

karamelli_turta canım canım eşinin nice yaşları olsun, sağlıkla ve hepbirlikte inşallah

A Asmin75 canikom bu ekmek yapmalarına bayılıyorum ben oyun hamuru bile yapamıyorum ya

Bulaşık makinem bozuldu, pervanesi kırılmıştı şimdi de su motoru bozulmuş parça gelsin diye bekliyoruz ve 1.500₺ yardıma gelen abla sırayla bütün eşyalarımızı hasarlıyo bakalım, pervanesini kibar hareketleriyle kırmıştı az evvel de cam balkonun plastiklerinin kırıldığını gördüm. Accık canım sıkıldı, can sağlığı olsun da napalım. Bu hafta bi konuşacağım kırmadan, olmazsa almayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…