- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.021
Nice yıllarıniz olsun inşallah canımCanım kızlar,balim kizlar
Özledim sizi.
Selâmlar,
Bu nasil bir havadir artik biraz dereceler yukari yönlü hareket etsin
Donuyoruz çıkınca.
Haberler sizde ,benim hayat tekdüze şu ara.
Yarin beyimin doğum günü, hediyesini hazirladim pastasini da hallederiz bir de yemeği evde yapaydim iyiydi de sipariş veririz diyorum
Asmin canim bu belgeyi niye, kim istiyor özel degilse? Ne tuhaf yaniivet konsoloslugun önünden canli yayin yapiyorum arkadaslar. 50 kisi civari sira var disarda. Yeterince yer oldugu halde, mesafe hak getire. Anlamiyorum bu insanlari cidden
Afiyet olsun sana komsu olmak varmisSelam kizlar,
bugün kiymali pide yaptim 3 kez!!! Iki kez hamuru akti. 3 cüde tutturdum. Ikinciden sonra pes etmisdim aslindatürk komsum geldi caya. Sagolsun bide sütlac getirmis. Cidden eli cok lezzetli kadinin.
O gitdikten sonrada dedim kiymam telef olmasin birdaha hamur yogurdum tuttdu. Ilk ikide su cok fazla sicakmis onu anladim.
Alman komsum cok seviyormus, onlarada ayirdim, yarin veririm. Kiyma kalincada onuda makarna sosu yaptim.
Kizi uyuttum, mutfagi topladim.
Komsumla sali manti acacagiz, gecen sefer ertelemege mecbur kalmisdik.
Tursumda tutmus. Kendime biraz kiyafet ismarladim bugün. Giyincek birseyim yok resmen.
Kotlarimda yirtildi, istedigim kotdan kalmamis. Mecbur dükkana ugrayip üstümd denemeliyim.
Benden bukadar. Iyi geceler kizlar
Kolay gelsin canim, islerin rast gitsin.Merhaba kızlar ben de pek yazamıyorum hayatım hem tekdüze hem de çok yoğun farklı farklı işler güçler...
Biktim ben de bu havalardan. Izmire arkadasima gidecegim bir kac gün kacabilirsemSelam kızlar
Bizdede hayat monoton bir şekilde devam ediyor bunaldım sıkıldım artık inanın havalar kışa geri döndü resmen fırtına yağmur hep
Covidin böyle bir etkisi mi varmis uzun dönemHayirli olsun cnm
Ellerine sağlık ince düşünceli arkadaşım benim, Allah kabul etsin
Tekirdağ var
Witcherim dikkat et kendine.
Ben covid olduğumdan beri ekstra doğal ki ürün kullaniyorum, çok faydasini gördüm istersen atayim ınstadan.
Benimse çabuk yorulma durumum kaldı,hele ilk haftalarda merdiven çıkarken nefes nefese kalıyordum.
A Asmin75
Bg konsolosluğu da öyle.
Illa 6 ay içinde alınmış ıslak imzali olacak doğum belgem.
Ne alâka dimi.
Doğdum orada ben,kabul edin bunu artik dimi.
Aaa bu mesaji kacirmisim simdi gördümesimin oturumu icin gerekti, bana eger bu is olayi olursa oraya gerekiyor, evlendigimizde gerekti, kizimin nüfusunu cikartigimizda gerekiyordu canim.
AmaninnnÇok iyi fikir.
Genellikle ramazan da pide dağıtıyorum mahallede.
Bugün çocuklara çikolata dağıttım,komşulara da kandil simidi yaptım. Kendimizce bir şeyler yapıyoruz işte. Şöyle paketledim simitleri:
Eniştenin dogum gunu kutlu olsun canim.Canım kızlar,balim kizlar
Özledim sizi.
Selâmlar,
Bu nasil bir havadir artik biraz dereceler yukari yönlü hareket etsin
Donuyoruz çıkınca.
Haberler sizde ,benim hayat tekdüze şu ara.
Yarin beyimin doğum günü, hediyesini hazirladim pastasini da hallederiz bir de yemeği evde yapaydim iyiydi de sipariş veririz diyorum
Eger o kurumdaki isim olursa, imza atmadan onu görmek istiyorlarmis canim onun icin dedim elimde olsun. Alman vatandasiyim güyaAsmin canim bu belgeyi niye, kim istiyor özel degilse? Ne tuhaf yani
malesef sympthomlari var bir cok. Herkesde degil ama.Covidin böyle bir etkisi mi varmis uzun dönemesim de devamli yorgun. Ben vitamin falan aliyorum ama bende de enerji yok resmen. Kilo aldik ondan diyordum ben
benim cifte vatandasligim yok canimAaa bu mesaji kacirmisim simdi gördümbiz herseyi pasaportla yapiyoruz. Cifte vatandas olunca mi böyle acaba?
Bir dakikabenim cifte vatandasligim yok canim
Teşekkürler cnmKolay gelsin canim, islerin rast gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?