1500??? cokmus ya. Makinenin yenisi ne kadar ki?

Canim vallahi parasitliktan yapiyorum bu ekmegi hep bide vallahi clzemedim, yufkalarin bir kismi cok güzel oluyor, bir kismi olmuyor halbuki ayni hamur
Kiz gecen bide lahana sarmadi yaptim, salida manti yapcaz, tursuyuda yaptik...benim acilen yine calismam gerek

Bana gelen kadinda her geldiğinde bi zarar veriyor ama güvenilir birini bulmak zor bu zamanda malesef. En son yazin genel temizlige almistim daha almadim. Onda da yag cozu dolapta bekletmis metal kulpalr beyaz beyaz leke olmus çıkmıyorda
Üzerine 1000daha koyup yeni makine almaya ne dersin. Yazik yani o paraya

Biktim ben de bu havalardan. Izmire arkadasima gidecegim bir kac gün kacabilirsem
Bnm gidecek bir yerimde yok inan havalar düzelsin parka gidecem tek başıma ama kafa dinlemek istiyorum çayıda alırım yanıma en iyi arkadaşım çay bnm iyi gelecektir eminim sana git vallahi insanın havası değişir

Asmincim bnde dün yufka sacı aldım eve getirdim baktım ısındı bnde kapattım ıspanak aldim bide gözleme yaparım üstünde diye hamurumu falan yoğurdum herşeyimi hazırladım sacı geri açtım bu sefer içinden dumanlar cıktı korktum fişini çektim sonra geri takim dedim yemek ortada kaldı ısınıyor güzel ama dumanlar cikmaya içinden devam etti sonrada kendisi durdu dedim yeni olduğu içinmi acaba kokuyordu bide sende de öyle bisey oldumu canım

Selam kızçeler
Asminim çok da iyi yapıyorsun bravo sana gıptayla izliyorum lahana sarması mantı diyosun yaaa ellerine sağlık canım
Ya Witchim ben evlenirken buzdolabını filan almadım eşimin bekarlığından olan ne varsa kullanıyorum. Öyle olunca bir hovardalık ettim bulaşık makinesini smeg aldım hiç sıkıntı da olmadı bugüne kadar ama şimdi yeni alsam diye baktım 2.500₺ dediğin gibi. Smeg zaten alamam artık, içinde olduğumuz kazanı yavaş yavaş kaynattılar farkedemedik bari yaptırayım dedim, yani adamların yetkili servisi takım elbiselerle geliyor 5 kat merdiven çıkıp 100m2 evi görünce bi bozuluyolar

yok canim hic öyle birsey olmadi bence onu geri götür degistirsinler

canim mantiyida, tursuyuda komsumun sayesinde yapiyorum
Gerisinide inanki cocugum icin ögrenmege calisiyorum

Selam kizlar,

benim firin her yemek pisirmeden sonra cok kirleniyordu veardindan hemen temizledigim halde temiz olmuyordu. Internetde almanlardan ögrendim: herhangi bir firin temizliyeci firina sıkıyoruz, fan ve isitma telli haric, sonra o temizlik ilacinin üstüne foliyo örtüyoruz ve bir gece firinin kapisinida acik birakarak bekletiyoruz. Ertesi günü kolaylikla temizleniyor firin. Denedim gercekten oluyormus
Bu arada benim isim oluyor gibi haftaya kontrat imzalancakmis da, bakalim...1 senelik kontrat yapiyorlarmis.

Hadi bakalım inşallah canim hayirli olsun simdiden

Hayırlı olsun Asmin cim. İşiniz rast gitsin inşallah.
O temizleme yöntemini görmüştüm yabancı kanalda. Demek doğru tüyoymuş.
Domol fırın köpüğünden de memnunum ben. Yalnız fırını kullanmadan boş çalıştırıyorum ki içinde zararlı madde, koku vs varsa sinmesin yiyeceklere. Ertesi gün ne pisireceksem pişiriyorum.

Asmin Hayirli olsun cnm
Müthiş bir haber bu hadi kutlayalim

Geçmiş olsun canım illâ birşeyler çıkıyor yaş ilerliyor durduramiyoruz.

bende bos calistiriyorum emin olmak icin canim

fazla protein tüketmis ola bilirmisin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…