- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.061
gecmis olsun canimYok canım. Onu da kontrollü yerim.
Billuribin bayağı yüksek. Ya safra kesesi ya karaciğer sorunlarında olurmuş. Yorgunluk,bulantı,ateş vs vardı. Demir eksikliği sanmıştım.
Bilmiyorum canım yarın yine acacam öyle yaparsa gene goturcem tekrardan inşallah yapmaz eşimin dilinden kurtulamam vallayok canim hic öyle birsey olmadibence onu geri götür degistirsinler
Gözünaydın canımSelam kizlar,
benim firin her yemek pisirmeden sonra cok kirleniyordu veardindan hemen temizledigim halde temiz olmuyordu. Internetde almanlardan ögrendim: herhangi bir firin temizliyeci firina sıkıyoruz, fan ve isitma telli haric, sonra o temizlik ilacinin üstüne foliyo örtüyoruz ve bir gece firinin kapisinida acik birakarak bekletiyoruz. Ertesi günü kolaylikla temizleniyor firin. Denedim gercekten oluyormus
Bu arada benim isim oluyor gibi haftaya kontrat imzalancakmis da, bakalim...1 senelik kontrat yapiyorlarmis.
Geçmiş olsun canımKan verdim bugün,her şey güzel derken karaciğer değerim bayağı yüksek çıktı. Yarın uzmana gideceğim bakalım. Alkol,sigara yok,kilo yok,zararlı yiyecekler yok. Spor,hareket var. İlle bir şeyler çıkıyor yine de.
sen bilirsin canim, ama kimseden öyle birsey duymadim hic. Dikat et tekrar denersenBilmiyorum canım yarın yine acacam öyle yaparsa gene goturcem tekrardan inşallah yapmaz eşimin dilinden kurtulamam valla
Çoğu insan hava ısınsın diyor. Ama barajlar dolacak ki rahat edeceğiz...Inşallah buraya da güzel güzel yağar hem temizlenir çevre im de barajlarımız dolarGünaydın arkadaşlar
Hava buz oldu yine. Ama yağmur var en azından. Çok şükür barajlar doldu. Bu kadar sıkıntının yanında bir de susuzlukla ugrasmayalim.
Gecmis olsun canimKan verdim bugün,her şey güzel derken karaciğer değerim bayağı yüksek çıktı. Yarın uzmana gideceğim bakalım. Alkol,sigara yok,kilo yok,zararlı yiyecekler yok. Spor,hareket var. İlle bir şeyler çıkıyor yine de.
canım hayırlı olsun işin Allah içine sindirsinBiraz kiyafet ismarladim. 4 yildir nerdese birsey almiyordum. Hamilelik, sonra zaten evdeyim diye.
Umarim ismarladiklarim olur
Az önce tekrardan çıkarıp fişini taktim bir bardak un yoğurdum iki ekmek yaptım sorun olmadı canım inşallah hep böyle olursen bilirsin canim, ama kimseden öyle birsey duymadim hic. Dikat et tekrar denersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?