Iyi geceler kizlar nasılsınız? Maaslar birikimler bereketli olsun.Ben bu ay maasimin tamami ile egitime yatirim yaptim elimizdekilere dokunmadan kizimin okul kaydini pesin halletmeye calistik ve eksi hesaplari tamamen kullandik cok sukur hallettik,1 2 ay icinde toparlanir ins. Günler acayip kosturmacali geciyor. Herkese guzel.haftalar.diliyorum

Gözünaydın canım

Geçmiş olsun canım

Günaydın arkadaşlar
Hava buz oldu yine. Ama yağmur var en azından. Çok şükür barajlar doldu. Bu kadar sıkıntının yanında bir de susuzlukla ugrasmayalim.
Çoğu insan hava ısınsın diyor. Ama barajlar dolacak ki rahat edeceğiz...Inşallah buraya da güzel güzel yağar hem temizlenir çevre im de barajlarımız dolar

Gecmis olsun canim
Yasimiz ilerledikçe ne kadar dikkat etsekte birseyler cikiyor

Günaydin kizlar,

hepinize cok tesekür ederim
gec uyudum gece, birazdanda hazirlanip komsuma gitcem manti kesmege.
Ise baslamadan bircok seyi hal etmem gerek. Birazda kendime ve kizimada vakit ayirmak istiyorum.
4 aylik egitim programi yollamislar 1 senelik is icin süresizlikten cikartip bir seneye degistirince birazda hevesim kacti acikcasi. Yapilcak birsey yok, bakalim 1 seneden sonra ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…