- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.081
Bereketli olsun inşallah3 tane çeyrek aldım.Para ayırabilirsem gram alcam bankadan
teşekkür ederim inşallahBereketli olsun inşallah
bereketli olsun.bende kolaya kaçınca bazen kahvaltı tarzı hazırlıyorum menemen vb ya da tavuk kendi suyuyla pişiyor baharatlıyorum.Bugün Nohut bulgur pilavı cacık yapcamSelam kızlar.
Hastaneye gidip kan verdim,ultrasound için haftaya gün verdiler,bakalım, hayırlısı.
Oradan çarşıya geçtim,ufaklığın kitabını aldım. 1 gram aldım 425 ten. Kuruyemiş, lokumcu,peynir ,zeytin, Gratis vs derken ne harcadığıma bakmadım henüz. Küçük bir servet gitmiştir bittabii.
Eve geldim, şeftali ve çilek vardı dondurucuda, onları koydum ocağa, reçel olacaklar. Tatlı kabağı almıştım,o pişecek . Ve daha yemek yok evde. Karar veremedim ne yapsam. En kötü kavurma pilav salata yapar geçerim.
O zaman mutlu yıllaaaarrrrBen geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
Güle güle kullan canımBen geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
insallah canimAz önce tekrardan çıkarıp fişini taktim bir bardak un yoğurdum iki ekmek yaptım sorun olmadı canım inşallah hep böyle olur
Nice saglikli mutlu yillara canim!Ben geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
Bunu ben de deneyeyim. Amway in firin temizleme ürünü var bende ama o bile ugrastiriyor.Selam kizlar,
benim firin her yemek pisirmeden sonra cok kirleniyordu veardindan hemen temizledigim halde temiz olmuyordu. Internetde almanlardan ögrendim: herhangi bir firin temizliyeci firina sıkıyoruz, fan ve isitma telli haric, sonra o temizlik ilacinin üstüne foliyo örtüyoruz ve bir gece firinin kapisinida acik birakarak bekletiyoruz. Ertesi günü kolaylikla temizleniyor firin. Denedim gercekten oluyormus
Bu arada benim isim oluyor gibi haftaya kontrat imzalancakmis da, bakalim...1 senelik kontrat yapiyorlarmis.
Güzel günlerde kullan insallah. Nice mutlu yillara sevdiklerinle berabérBen geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
Gecmis olsun canim nedenmis karacigerde yaglanma? Halbuki hem dikkatli hem saglikli beslenen kadinsin sen.Günaydın arkadaşlar
karamelli_turta cım nasıl gidiyor diyet. Verebildin mi güzelim.
Bazen fazla kaçırdığım olsa da verdiklerimi geri almamışım ben de çok şükür. Ama son 10 gündür enerjim yok,spor yapamıyorum.
Arada yürüyorum ama uzun mesafe değil. Havalar açınca daha hareketli oluruz inşallah.
Hala bir ev doktorum yok desemManti kesmesinide ögrendim komsumdan geldim. Seviyorum onu baya yaGüzel insan.
Esimle biraz yürüyüp geldik. Obir komsumun isi vardi, kizina baktim biraz o isini hal edene kadar.
Esim balik pisirdi, yarinda mantiyi yapariz artik.
Sabah ev doktorunda guatirima baktircam, degerler nasil merak ettim. Sonra esime yeni dösek almaya gitcez.
Ardindan yine kagit isleri
Dogum günün kutlu olsun canimBen geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
O zaman mutlu yıllaaaarrrr
Harika güle güle kullan
Güle güle kullan canım
Güzel günlerde kullan insallah. Nice mutlu yillara sevdiklerinle berabér
Çok teşekkür ederim kızlarDogum günün kutlu olsun canim
Guzel gunlerde kullan
Kaburga bilezik en sevdigim
çok zarif canım senin gibi güle güle kullan iyi ki dogdunBen geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?