Günaydin kizlar,

hepinizin birikimleri bereketli olsun.
Yeni ev doktorumdan ciktim. Cok sempatik. Tüm kan degerlerime baktiriyor.
Cok zor kilo verdigimi konusduk. Adam dediki, hateketsiz hic sansin yok. Dedim 10bin adimi hemen hemen hergün atiyorum. Dediki: cocugunu takip et. Onlar günde kolaylikla 20-30 bin adim atiyorlar oynarken. 10 bin adim ve azyemek anca daha fazla almamani engeler dedi.
Ama tabi calisirken ve kisin okadar hareket zor yetiskinler icin.
birazdanda esime yeni dösek almaya gitcez.
Kagit islerim bekliyor.

mavimli
canim firin cok rahat temizlendi cidden dene derim bu ara senin rejimin nasil gidiyor?

Asmincim mantı kesme aparatida var çok basit oluyor hemde hepsi ayni boyutta çıkıyor bnmde aklımda uzun zamandır yapmak var afiyet olsun canım

Hangi rejim verdigim 7 kiloyu geri aldim. Hic yürümüyorum, hic hareket etmiyorum. Paso bilgisayar basindayim bütün gün. Durumum vahim

3 tane çeyrek aldım.Para ayırabilirsem gram alcam bankadan

Ben geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
Kizlar bereketli olsun altınlar

Diyet yerinde sayiyor canım
Istikrar gerek bana henüz tam anlamiyla başlayamadım.
Hava çok soğuk,yürüyüş bile canım istemiyor.
Sen gayet iyisin bu konuda.

Selam kızçeler

Colombre canım geçmiş olsun ben de bugün ultrasona girdim saframda taş, böbreğimde genişleme gördüler havalar biraz ısınsın dahiliyeye gideceğim. Ne kadar dikkat edersek edelim çıkıyor böyle, çok şükür yine

A Asmin75 hayırlı uğurlu olsun güzelim, ne zaman başlıyor eğitim

Merhaba kızlar
Biraz ev işi okul vs derken aksam oldu
MB faiz yükseltmiş altın düşüşte....
Zaten 2 aydır birikim de yok..

Eşim in işyeri sıkıntılı...Pandemi her şeyi alt üst etti...
Bizde bu haftasonu okul bakmaya gideceğiz önümüzdeki ay taksidi başlar sanırım.Krediler kira okul taksidi araba bakıma girecek eylülde kitap kıyafet parası olur artık birikimi geçtim açık çıkmasın ayı kurtaralım derdindeyim.Geçim çok zorlaştı hayat çok pahalı her aldığım şey gözüme batıyor harcamasız 1 gün yok

canim 1 Nisanda ilk günüm.

Blbrek genisleme neden oluyormus canim?Cok gecmis olsun

Merhaba kızlar
Biraz ev işi okul vs derken aksam oldu
MB faiz yükseltmiş altın düşüşte....
Zaten 2 aydır birikim de yok..

Eşim in işyeri sıkıntılı...Pandemi her şeyi alt üst etti...
insallah enistenin isyeri düzelir veya daha hayirli bir kapi acilir canim

canim 1 Nisanda ilk günüm.

Blbrek genisleme neden oluyormus canim?Cok gecmis olsun
Aynı anda mı girdik biz siteye ya genetikmiş kuzum, hamilelikteki preeklampsi de etkileyebilir dedi, bi gideceğim bakalım

1 nisanı sevdim, bence bu iş uzun vadeli olacak senin için Asminim öyle hissediyorum

Aynı anda mı girdik biz siteye ya genetikmiş kuzum, hamilelikteki preeklampsi de etkileyebilir dedi, bi gideceğim bakalım

1 nisanı sevdim, bence bu iş uzun vadeli olacak senin için Asminim öyle hissediyorum
umarim önemsiz birsey cikar canim
kizim öglen uyumadi...alsam 9 da uyudu. Erken uyancak kesin. Bende firsat bu firsat dedim keyf yaptim bol bol bi tv bi site kiz kesin 7 de uyanir ve ben keyf yaptigima pisman olurum
uzun vadeli olursa cok sevinirim canim

Artık öncekine göre çoğu kişi maddi sıkıntıları daha fazla hissediyor...Bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…