- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.101
Çok teşekkür ederim canımçok zarif canım senin gibi güle güle kullan iyi ki dogdun
Asmincim mantı kesme aparatida var çok basit oluyor hemde hepsi ayni boyutta çıkıyor bnmde aklımda uzun zamandır yapmak var afiyet olsun canımManti kesmesinide ögrendim komsumdan geldim. Seviyorum onu baya yaGüzel insan.
Esimle biraz yürüyüp geldik. Obir komsumun isi vardi, kizina baktim biraz o isini hal edene kadar.
Esim balik pisirdi, yarinda mantiyi yapariz artik.
Sabah ev doktorunda guatirima baktircam, degerler nasil merak ettim. Sonra esime yeni dösek almaya gitcez.
Ardindan yine kagit isleri
Hangi rejimGünaydin kizlar,
hepinizin birikimleri bereketli olsun.
Yeni ev doktorumdan ciktim. Cok sempatik. Tüm kan degerlerime baktiriyor.
Cok zor kilo verdigimi konusduk. Adam dediki, hateketsiz hic sansin yok. Dedim 10bin adimi hemen hemen hergün atiyorum. Dediki: cocugunu takip et. Onlar günde kolaylikla 20-30 bin adim atiyorlar oynarken. 10 bin adim ve azyemek anca daha fazla almamani engeler dedi.
Ama tabi calisirken ve kisin okadar hareket zor yetiskinler icin.
birazdanda esime yeni dösek almaya gitcez.
Kagit islerim bekliyor.
mavimli
canim firin cok rahat temizlendi cidden dene derimbu ara senin rejimin nasil gidiyor?
komsumda dedi canim, alcam herhaldeAsmincim mantı kesme aparatida var çok basit oluyor hemde hepsi ayni boyutta çıkıyor bnmde aklımda uzun zamandır yapmak var afiyet olsun canım
hareketsiz zor. Bendeyine masa basina döncem, simdiden korkuyorum resmenHangi rejimverdigim 7 kiloyu geri aldim. Hic yürümüyorum, hic hareket etmiyorum. Paso bilgisayar basindayim bütün gün. Durumum vahim
3 tane çeyrek aldım.Para ayırabilirsem gram alcam bankadan
Selam kızlar.
Hastaneye gidip kan verdim,ultrasound için haftaya gün verdiler,bakalım, hayırlısı.
Oradan çarşıya geçtim,ufaklığın kitabını aldım. 1 gram aldım 425 ten. Kuruyemiş, lokumcu,peynir ,zeytin, Gratis vs derken ne harcadığıma bakmadım henüz. Küçük bir servet gitmiştir bittabii.
Eve geldim, şeftali ve çilek vardı dondurucuda, onları koydum ocağa, reçel olacaklar. Tatlı kabağı almıştım,o pişecek . Ve daha yemek yok evde. Karar veremedim ne yapsam. En kötü kavurma pilav salata yapar geçerim.
Kizlar bereketli olsun altınlarBen geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
Diyet yerinde sayiyor canımGünaydın arkadaşlar
karamelli_turta cım nasıl gidiyor diyet. Verebildin mi güzelim.
Bazen fazla kaçırdığım olsa da verdiklerimi geri almamışım ben de çok şükür. Ama son 10 gündür enerjim yok,spor yapamıyorum.
Arada yürüyorum ama uzun mesafe değil. Havalar açınca daha hareketli oluruz inşallah.
Bereketli olsun ekliyorum witch
Sagol canimBereketli olsun ekliyorum witch
Bizde bu haftasonu okul bakmaya gideceğiz önümüzdeki ay taksidi başlar sanırım.Krediler kira okul taksidi araba bakıma girecek eylülde kitap kıyafet parası olur artık birikimi geçtim açık çıkmasın ayı kurtaralım derdindeyim.Geçim çok zorlaştı hayat çok pahalı her aldığım şey gözüme batıyor harcamasız 1 gün yokMerhaba kızlar
Biraz ev işi okul vs derken aksam oldu
MB faiz yükseltmiş altın düşüşte....
Zaten 2 aydır birikim de yok..
Eşim in işyeri sıkıntılı...Pandemi her şeyi alt üst etti...
canim 1 Nisanda ilk günüm.
insallah enistenin isyeri düzelir veya daha hayirli bir kapi acilir canimMerhaba kızlar
Biraz ev işi okul vs derken aksam oldu
MB faiz yükseltmiş altın düşüşte....
Zaten 2 aydır birikim de yok..
Eşim in işyeri sıkıntılı...Pandemi her şeyi alt üst etti...
Aynı anda mı girdik biz siteye yacanim 1 Nisanda ilk günüm.
Blbrek genisleme neden oluyormus canim?Cok gecmis olsun
umarim önemsiz birsey cikar canimAynı anda mı girdik biz siteye yagenetikmiş kuzum, hamilelikteki preeklampsi de etkileyebilir dedi, bi gideceğim bakalım
1 nisanı sevdim, bence bu iş uzun vadeli olacak senin için Asminim öyle hissediyorum
Artık öncekine göre çoğu kişi maddi sıkıntıları daha fazla hissediyor...Bakalım ne olacakBizde bu haftasonu okul bakmaya gideceğiz önümüzdeki ay taksidi başlar sanırım.Krediler kira okul taksidi araba bakıma girecek eylülde kitap kıyafet parası olur artık birikimi geçtim açık çıkmasın ayı kurtaralım derdindeyim.Geçim çok zorlaştı hayat çok pahalı her aldığım şey gözüme batıyor harcamasız 1 gün yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?