- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.121
Cok gecmis olsun canim Allah şifa versin
Hakkınızda hayırlısı olsun canimMerhaba kızlar
Biraz ev işi okul vs derken aksam oldu
MB faiz yükseltmiş altın düşüşte....
Zaten 2 aydır birikim de yok..
Eşim in işyeri sıkıntılı...Pandemi her şeyi alt üst etti...
Amin cnm insallahinsallah enistenin isyeri düzelir veya daha hayirli bir kapi acilir canim
Günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar hepinize
minikkoala geçmiş olsun canım. Allah çözümsüz dert vermesin,ne yapalım.
Cennetmeyvesii iyi günlerde kullan güzelim. Ben de istiyorum fissler,deneyimlerini bizimle paylaş lütfen. Dedikleri kadar vardır diye umuyorum.
Tesekkur ederim kizlar. Daha yeni sipariş verdim canim kullanayım anlatirim insallah iyidir dudukluden yuzum hic gulmediCennetmeyvesii birikimin bereketli olsun
Evde ihtiyaç biter mi ne mümkün... Keşke tek mutfak olsa...Aldıklarını güle güle kullan cnm
Koalacim geçmiş olsun çok.Aynı anda mı girdik biz siteye yagenetikmiş kuzum, hamilelikteki preeklampsi de etkileyebilir dedi, bi gideceğim bakalım
1 nisanı sevdim, bence bu iş uzun vadeli olacak senin için Asminim öyle hissediyorum
Güle güle kullan canım aldiklarini.Fissler Duduklumu aldim 1650tl . elime geçen parayı degerlendirdim diyelim. Harcamadan once icimi rahatlatmak için altin almistim ya Oglan karakterli nevresim isedi tactan aldim 200tl
Bulasik deterjanı, 2li yastik, sarjli Dis fircasi yedek baslik , Cocuklara maske ve tek kullqndigim makyaj malzemem eyelinertoplam 2200 tl harcadım. Tabi bir turlu yatmak bilmeyen promosyonda yatmadi bi turlu. Kart limitim bitti. Kitap siparislerim var daha. Kiza esofman alti laziim çarşıya çıkamıyorum vakit olmuyor. Yeğenimin dogum gunu ona da hediye almam lazım.
Ben sifiri tüketirken buyukbasin haberi bile olmaması beni çok sinir ediyor. Ona göre bunlar gereksiz harcama ona göre evin ihtiyaci sadece mutfak
Ihlasinki benimki de.Tesekkur ederim kizlar. Daha yeni sipariş verdim canim kullanayım anlatirim insallah iyidir dudukluden yuzum hic gulmedi
Promosyon yatmis nihayet
Hemen kart ödemesini yaptım
Yarında su arıtma cihazının filtreleri değişecek bakalim kac liralık vurgun yicez iyice pahalandirdi ihlas bezdum da
Ben deBurada yoksam kesin para harciyorum
Yine bitmiyor bitmiyor ihtiyaçlar.
Gunaydin canimlar
Gunaydin kuzuBurada yoksam kesin para harciyorum
Yine bitmiyor bitmiyor ihtiyaçlar.
Gunaydin canimlar
Gerçekten hele de çocuklar için denemeden almak olmuyor colombrecim.Ben de
Bugün kızları alışverişe götüreceğim. Ayakkabı alinacak,mecbur denemek gerekiyor. Netten aldım olmadı,iade ettim.
Hayat devam ettiği sürece masraf bitmez.
Kuzu kütahya porselenden bir kahve fincanı seti aldim bugün en son,dehşetGunaydin kuzu
Saglikli olalimda harcayalım
Yasimiz geciyor hevesleri kursakta bırakmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?