- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.141
Hayirli ve bereketli olsun canim3 tane çeyrek aldım.Para ayırabilirsem gram alcam bankadan
Bereketli olsun canımcımSelam kızlar.
Hastaneye gidip kan verdim,ultrasound için haftaya gün verdiler,bakalım, hayırlısı.
Oradan çarşıya geçtim,ufaklığın kitabını aldım. 1 gram aldım 425 ten. Kuruyemiş, lokumcu,peynir ,zeytin, Gratis vs derken ne harcadığıma bakmadım henüz. Küçük bir servet gitmiştir bittabii.
Eve geldim, şeftali ve çilek vardı dondurucuda, onları koydum ocağa, reçel olacaklar. Tatlı kabağı almıştım,o pişecek . Ve daha yemek yok evde. Karar veremedim ne yapsam. En kötü kavurma pilav salata yapar geçerim.
Sogum günün kutlu nice mutlu yaşların olsun canimBen geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
İyi günlerde kullan,çok hoş.Selamlar dostlarhepinizi çok özledim herkes iyi mi keyifler yerinde mi turtise katiliyorum kızlar burda degilsem bende harcama yapiyorumdur karamelli_turta 10 $ aldim birikim adina bu ay ama altin ipli bileklik aldim hemde 2 tane şöyle bisey olurlar
Çok güzel güle güle kullan canımSelamlar dostlarhepinizi çok özledim herkes iyi mi keyifler yerinde mi turtise katiliyorum kızlar burda degilsem bende harcama yapiyorumdur karamelli_turta 10 $ aldim birikim adina bu ay ama altin ipli bileklik aldim hemde 2 tane şöyle bisey olurlar
merhaba özlettin kendini canımım
Haftaya kar bekleniyor burada da tatlum :)Az önce markete gittim acil ihtiyaç ve kahvaltılık aldım 150 TL ödedim.Esim de iş dönüşü bir şeyler alirr...
Hava yağmurlu su an da kış yasiyoruz
iyi günlerde kullanin canimEki Görüntüle 2805541
T tatlu
Diğer aldiklarimi da atayim.
Biri buyuk oğluma diğerleri bana.
Dur hizimi alamadim geçen aldığım fincanlari da atayim.
sasirdik mi?Istanbul sözleşmesi bugun feshedildi biliyor musunuz
Gule gule kullan canimcimKuzu kütahya porselenden bir kahve fincanı seti aldim bugün en son,dehşet
Guzel gunlerde tak takistir canim . Sportif ve hoşmuşSelamlar dostlarhepinizi çok özledim herkes iyi mi keyifler yerinde mi turtise katiliyorum kızlar burda degilsem bende harcama yapiyorumdur karamelli_turta 10 $ aldim birikim adina bu ay ama altin ipli bileklik aldim hemde 2 tane şöyle bisey olurlar
Cok guzeller gule gule kullanin hepsiniEki Görüntüle 2805541
T tatlu
güle güle kullan cnm hepsi de çok guzelEki Görüntüle 2805541
T tatlu
Hayirli olsun canimcim iyi günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsunFissler Duduklumu aldim 1650tl . elime geçen parayı degerlendirdim diyelim. Harcamadan once icimi rahatlatmak için altin almistim ya Oglan karakterli nevresim isedi tactan aldim 200tl
Bulasik deterjanı, 2li yastik, sarjli Dis fircasi yedek baslik , Cocuklara maske ve tek kullqndigim makyaj malzemem eyelinertoplam 2200 tl harcadım. Tabi bir turlu yatmak bilmeyen promosyonda yatmadi bi turlu. Kart limitim bitti. Kitap siparislerim var daha. Kiza esofman alti laziim çarşıya çıkamıyorum vakit olmuyor. Yeğenimin dogum gunu ona da hediye almam lazım.
Ben sifiri tüketirken buyukbasin haberi bile olmaması beni çok sinir ediyor. Ona göre bunlar gereksiz harcama ona göre evin ihtiyaci sadece mutfak
Promosyonunda bereketli olsun canimTesekkur ederim kizlar. Daha yeni sipariş verdim canim kullanayım anlatirim insallah iyidir dudukluden yuzum hic gulmedi
Promosyon yatmis nihayet
Hemen kart ödemesini yaptım
Yarında su arıtma cihazının filtreleri değişecek bakalim kac liralık vurgun yicez iyice pahalandirdi ihlas bezdum da
Bende düsünuyorum tarlum ancak emin değilim bi turlu karar veremedim sence daha ekonomik miBu ay ben de arıtıcı filtresi degistirttim ama memnunum sürekli damacana su vs ugrasmiyorum
Selam sekerim
Güle gule kullansin kizlarin simdiden canim 2 tane mi vardi kizin yaslari nasilBen de
Bugün kızları alışverişe götüreceğim. Ayakkabı alinacak,mecbur denemek gerekiyor. Netten aldım olmadı,iade ettim.
Hayat devam ettiği sürece masraf bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?