Selamlar dostlar hepinizi çok özledim herkes iyi mi keyifler yerinde mi turtise katiliyorum kızlar burda degilsem bende harcama yapiyorumdur karamelli_turta 10 $ aldim birikim adina bu ay ama altin ipli bileklik aldim hemde 2 tane şöyle bisey olurlar

Eklentiler

• siyah-seritli-ip-rose-altin-bileklik-ipli-altin-bileklik-myra-gold-1767-10-O.webp
    6 KB · Görüntüleme: 86
  • siyah-seritli-ip-rose-altin-bileklik-ipli-altin-bileklik-myra-gold-1766-10-O.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 88
3 tane çeyrek aldım.Para ayırabilirsem gram alcam bankadan
Hayirli ve bereketli olsun canim
Bereketli olsun canımcım hem birikimin hem alışverisin bu arada balıkeairde nerde oturuyordun kuzu sen
Ben geldimmmmDoğum günü hediyemide aldım
Sogum günün kutlu nice mutlu yaşların olsun canim bileziginide güle güle iyi günperde kullan daha iyileride nasip olsun

İyi günlerde kullan,çok hoş.
Merkezdeyim dulcie

Çok güzel güle güle kullan canım

Kızlar selamm nasılsınız
Valla ben hiç ugrayamiyorum buralara artık iyice boşladım

T tatlu canimm sen nasılsın neler yapiyosun
merhaba özlettin kendini canımım
Okula devam ediyorum. Benim minigin okul ödevleri ve derslerim eğitimlerim derken zaman geçiyor... Ama pek mutsuz ve gerginim yetişemiyorum zorlanıyorum günlük hayatta...Birikim desen durdu 2 aydır çıkan arızalar ve bir çok sey ekstra masraf oldu...
Sen ne yapiyorsun yavrucak nasil

Az önce markete gittim acil ihtiyaç ve kahvaltılık aldım 150 TL ödedim.Esim de iş dönüşü bir şeyler alirr...
Hava yağmurlu su an da kış yasiyoruz
Haftaya kar bekleniyor burada da tatlum :)

Bizde çıktık alışverişe hiçbirşey almadik gibi göründü gözüme 350 tl.
Ne aldik ne var belli değil,zamlar aldı başını gidiyor.

T tatlu

Diğer aldiklarimi da atayim.
Biri buyuk oğluma diğerleri bana.
Dur hizimi alamadim geçen aldığım fincanlari da atayim.

Eklentiler

• Screenshot_20210320-190631_Trendyol.webp
    13 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20210320-190649_Trendyol.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20210320-190659_Trendyol.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 20210302_123530.webp
    79,5 KB · Görüntüleme: 74
Selam canlar,

bugün arkadaslarda davetliydik. Herzamanki gibi cok güzel agirladilar. Cocuklarda baya oynadi, mutlu oldular.
Kizimida birazdan uyutup, evi temizliyecem. Komsum sabah gelcek, ekmek yapcaz birlikte.
Yarin aksamda is icin gereken son evraklari okuyup doldurmam gerek.
Sali günü imza atcam ardindan son haftam. Bol bol kizima vakit ayircam.
Bakalim ise baslayinca bizim bütce ne hale gelecek.
Esim alisverisi hal etcek, hayatda fiyat kiyaslasmasi yapmaz.

Kuzu kütahya porselenden bir kahve fincanı seti aldim bugün en son,dehşet
Gule gule kullan canimcim
Guzel gunlerde tak takistir canim . Sportif ve hoşmuş
Eki Görüntüle 2805541
T tatlu

Diğer aldiklarimi da atayim.
Biri buyuk oğluma diğerleri bana.
Dur hizimi alamadim geçen aldığım fincanlari da atayim.
Cok guzeller gule gule kullanin hepsini

Su aritmaya 240tl odedim
Cocuklari hamburgerciye goturdum. Kiza esofman alti oglana oyuncak aldim 200de burada harcadım. Ay ne cok eksik var ve cabuk bitiyor para
Diger diğer maaşa kadar acil ihtiyaç dışında harcamamaliyim. Karti kullanmak istemiyorum. Pazar param ve biraz harçlığım kaldi ve daha maaşa 25 gün var

Herkese iyi pazarlar canlar nasilsiniz bakiim herkes iyi mi bende bi rahavet var h sonunu tembellikle geciriyorum birazda agrilarimdan kendimi yormamaya calisiyorum diyet konusulmuş saglık sorunlari konusulmus tek tek alintilayamiyorum kusura bakmayin herseyin başı sağlık derler ya boyle zamanlarda daha iyi anliyoruz para da birikim de önce sağlik icin keşke ihtiyac duymasak tabi ancak gerektiğinde kimseden istenmiyor ne varsa kendimizde var yine

Hayirli olsun canimcim iyi günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsun bende de var bir adet fisler 5 sene once indirimde 800 tl gibi rakama almistim 2.duduklu olarak nadiren kullaniyorum birazda kullanmaya kiyamadigimdan olabilir
Promosyonunda bereketli olsun canim
Bu ay ben de arıtıcı filtresi degistirttim ama memnunum sürekli damacana su vs ugrasmiyorum
Bende düsünuyorum tarlum ancak emin değilim bi turlu karar veremedim sence daha ekonomik mi
Kızlar selamm nasılsınız
Valla ben hiç ugrayamiyorum buralara artık iyice boşladım

T tatlu canimm sen nasılsın neler yapiyosun
Selam sekerim daha sık uğra gözlerimiz ariyor seni daha iyi misin bu arada kendini nasil hissediyorsun
Ben de
Bugün kızları alışverişe götüreceğim. Ayakkabı alinacak,mecbur denemek gerekiyor. Netten aldım olmadı,iade ettim.
Hayat devam ettiği sürece masraf bitmez.
Güle gule kullansin kizlarin simdiden canim 2 tane mi vardi kizin yaslari nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…