- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.161
Gecmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Esin ozel sektorde sanirim demi tatlumMerhaba kızlar
Biraz ev işi okul vs derken aksam oldu
MB faiz yükseltmiş altın düşüşte....
Zaten 2 aydır birikim de yok..
Eşim in işyeri sıkıntılı...Pandemi her şeyi alt üst etti...
OoooBizde bu haftasonu okul bakmaya gideceğiz önümüzdeki ay taksidi başlar sanırım.Krediler kira okul taksidi araba bakıma girecek eylülde kitap kıyafet parası olur artık birikimi geçtim açık çıkmasın ayı kurtaralım derdindeyim.Geçim çok zorlaştı hayat çok pahalı her aldığım şey gözüme batıyor harcamasız 1 gün yok
Canimcim gecmis olsun birikimlerin bereketli olsunSelam kızlar.
Hastaneye gidip kan verdim,ultrasound için haftaya gün verdiler,bakalım, hayırlısı.
Oradan çarşıya geçtim,ufaklığın kitabını aldım. 1 gram aldım 425 ten. Kuruyemiş, lokumcu,peynir ,zeytin, Gratis vs derken ne harcadığıma bakmadım henüz. Küçük bir servet gitmiştir bittabii.
Eve geldim, şeftali ve çilek vardı dondurucuda, onları koydum ocağa, reçel olacaklar. Tatlı kabağı almıştım,o pişecek . Ve daha yemek yok evde. Karar veremedim ne yapsam. En kötü kavurma pilav salata yapar geçerim.
Bende de kışın ve eve kapanmanin rehaveti var uzerimde yurüyuse basliyim diyorum evde koşu bandim var bi turlü bi duzene oturtamadimGünaydın arkadaşlar
karamelli_turta cım nasıl gidiyor diyet. Verebildin mi güzelim.
Bazen fazla kaçırdığım olsa da verdiklerimi geri almamışım ben de çok şükür. Ama son 10 gündür enerjim yok,spor yapamıyorum.
Arada yürüyorum ama uzun mesafe değil. Havalar açınca daha hareketli oluruz inşallah.
Iyi yapmissin canim para elindeyken almak en iyisiTeşekkür ederim kızlardoğum günüm haftaya ama para harcanmasın altında artar falan aldım önceden
Tesekkurler canimcim daha iyileri senin olsunİyi günlerde kullan,çok hoş.
Merkezdeyim dulcie
Teşekkürler turtisim daha guzelleri senin olsunÇok güzel güle güle kullan canım
Tesekkurler tatlumkaramelli_turta güle güle kullan takımlarını....Fotosunu atr misin gözlerimiz şenlensin
tobosolu_dulcinea gulw güle kullan bilekligini
Hepsi çok güzeller güle güle kullan turtisimEki Görüntüle 2805541
T tatlu
Diğer aldiklarimi da atayim.
Biri buyuk oğluma diğerleri bana.
Dur hizimi alamadim geçen aldığım fincanlari da atayim.
Hayirli olsun canim sen tutumlu kadinsinSelam canlar,
bugün arkadaslarda davetliydik. Herzamanki gibi cok güzel agirladilar. Cocuklarda baya oynadi, mutlu oldular.
Kizimida birazdan uyutup, evi temizliyecem. Komsum sabah gelcek, ekmek yapcaz birlikte.
Yarin aksamda is icin gereken son evraklari okuyup doldurmam gerek.
Sali günü imza atcam ardindan son haftam. Bol bol kizima vakit ayircam.
Bakalim ise baslayinca bizim bütce ne hale gelecek.
Esim alisverisi hal etcek, hayatda fiyat kiyaslasmasi yapmaz.
Tesekkürler tatlimGule gule kullan canimcim
Guzel gunlerde tak takistir canim . Sportif ve hoşmuş
Cok guzeller gule gule kullanin hepsini
Gerçekten hersey cok pahalı artik benimde k karti harcamalarima bi çözüm bulmam gerekSu aritmaya 240tl odedim
Cocuklari hamburgerciye goturdum. Kiza esofman alti oglana oyuncak aldim 200de burada harcadım. Ay ne cok eksik var ve cabuk bitiyor para
Diger diğer maaşa kadar acil ihtiyaç dışında harcamamaliyim. Karti kullanmak istemiyorum. Pazar param ve biraz harçlığım kaldi ve daha maaşa 25 gün var
O tarafları düşünüyoruz yerleşmek için. Ama biraz kırsal kesim istiyoruz, merkezleri çok kalabalık,fazla karışık insan var maalesef. 20 sene önce mükemmeldi oralar.Tesekkurler canimcim daha iyileri senin olsunbende akcay edremit taraflarini cok seviyorum acaba orda misin diye dusundum
Teşekkürler turtisim daha guzelleri senin olsun
Tesekkurler tatlumdaha güzelleri senin olsun
Hepsi çok güzeller güle güle kullan turtisimözellikle ilk foto daki esofman altina ve son fincan takimina bayıldım
Hayirli olsun canim sen tutumlu kadinsinnasipse maasini almaya başlayinca seni tutamayiz buralarda
MŞallah canim büyümüs genc kiz olmuşlarO tarafları düşünüyoruz yerleşmek için. Ama biraz kırsal kesim istiyoruz, merkezleri çok kalabalık,fazla karışık insan var maalesef. 20 sene önce mükemmeldi oralar.
Kızlarım 18,11 yaşlarında canım.
Amin canım, inşallah. Rabbim sağlıkla hayallerimize kavuşmayı nasip etsin.MŞallah canim büyümüs genc kiz olmuşlarkesinlikle bende araştirdikca herkea aynisini soyluyor simdi cok kalabalik ve cok çeşitli insan var deniliyor maalesef o kadar insan ayni fikirde olduguna gore gercektir diyorum benimde niyetim daha doğal bölgelerden hatta kaz daglarina yakin taraflardan koy evi gibi bag bahce gibi hayallerim var ama elbette saglik olsun hayat ne gosterir gorücez ☺
Canım genetik kökenli bizde böbrek ama sanırım benimki hem taş düşürmekten hem de gebelikte preeklampsi geçirmiştim onun etkisiyle olmuş, sağolasınGecmiş olsun canım acil şifalar diliyorumbobrekte genişlemenin sebebi neymis peki genetik mi beslenme mi
Tesekkur ederim canim keske cuma gr alsaydım su an cok pismanimHayirli olsun canimcim iyi günlerde kullan lezzetli yemeklerin olsunbende de var bir adet fisler 5 sene once indirimde 800 tl gibi rakama almistim 2.duduklu olarak nadiren kullaniyorum birazda kullanmaya kiyamadigimdan olabilir
Promosyonunda bereketli olsun canim
Bende düsünuyorum tarlum ancak emin değilim bi turlu karar veremedim sence daha ekonomik mi
Selam sekerimdaha sık uğra gözlerimiz ariyor seni daha iyi misin bu arada kendini nasil hissediyorsun
Güle gule kullansin kizlarin simdiden canim 2 tane mi vardi kizin yaslari nasil
Tesekkur ederim cnm 6 litre aldim ben redpoint olandanSelam kızlar
Cennetmeyvesii karamelli_turta kızlar güle güle kullanılsın aldıklarınız
Cennetmeyvesii ben de düdüklüden hiç gülmedim fissler istiyorum sen hangi boyunu aldın Witchim?
Canım genetik kökenli bizde böbrek ama sanırım benimki hem taş düşürmekten hem de gebelikte preeklampsi geçirmiştim onun etkisiyle olmuş, sağolasın
Bende pişmanım canım perşembe günü 4900 tl ye zincir aldım kız kardeşim aldı yerime eve götürme parasını gönderim sonda alırsın dedim ama adam vermez bence o fiyata artıkTesekkur ederim canim keske cuma gr alsaydım su an cok pismanim
Tesekkur ederim cnm 6 litre aldim ben redpoint olandan
Merhaba,Merhaba hanımlar, şu an 20 bin param var yarın gidip altın almak istiyorum hep yükselecek gibi bir düşüncem var. Sizce doğru mu yaparım? Birde hangi altın alayım külçe mi cumhuriyet mi ata mı gram mı bilmiyorum. Hiçte anlamam bir yol gösterin nolur
Teşekkürler. Uzun vadeli düşünüyorum. Hesaptan gram ne demek?Merhaba,
Uzun vadeli bir yatirim aracıdır .
Altin düşse de gördüğü noktayi unutmaz.
Ve bugün alıp iki aya bozduracaksan sakın alma.
Ytd.
Ben olsam ata alirdim veya hesaptan gram.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?