Gecmiş olsun canım acil şifalar diliyorum bobrekte genişlemenin sebebi neymis peki genetik mi beslenme mi
Merhaba kızlar
Biraz ev işi okul vs derken aksam oldu
MB faiz yükseltmiş altın düşüşte....
Zaten 2 aydır birikim de yok..

Eşim in işyeri sıkıntılı...Pandemi her şeyi alt üst etti...
Esin ozel sektorde sanirim demi tatlum devlet memuru olmanin avantajini sadece pandemide hissettim desem yalan olmaz Allah herkeain yardimcisi olsun bu dönemde issiz kalablari isyerini kapatanlari gordükce ayin 15inde yatan maasima hergun sükrediyorum
Oooo büyuk ihtiyaclarmıs hepsi canim ama hepside gerekli iyi bi eğitim alsinda çocuklarimiz en büyük birikim o artik

Canimcim gecmis olsun birikimlerin bereketli olsun ev yapimi reçel gibisi yok altinida bakalim bu hafta o rakamlarda gorur muyüz
Bende de kışın ve eve kapanmanin rehaveti var uzerimde yurüyuse basliyim diyorum evde koşu bandim var bi turlü bi duzene oturtamadim
Teşekkür ederim kızlar doğum günüm haftaya ama para harcanmasın altında artar falan aldım önceden
Iyi yapmissin canim para elindeyken almak en iyisi yoksa ihtiyaclar bitmiyor eldeki para illa harcanacak bi yer buluyor

İyi günlerde kullan,çok hoş.
Merkezdeyim dulcie
Tesekkurler canimcim daha iyileri senin olsun bende akcay edremit taraflarini cok seviyorum acaba orda misin diye dusundum
Çok güzel güle güle kullan canım
Teşekkürler turtisim daha guzelleri senin olsun
karamelli_turta güle güle kullan takımlarını....Fotosunu atr misin gözlerimiz şenlensin
tobosolu_dulcinea gulw güle kullan bilekligini
Tesekkurler tatlum daha güzelleri senin olsun
Eki Görüntüle 2805541
T tatlu

Diğer aldiklarimi da atayim.
Biri buyuk oğluma diğerleri bana.
Dur hizimi alamadim geçen aldığım fincanlari da atayim.
Hepsi çok güzeller güle güle kullan turtisim özellikle ilk foto daki esofman altina ve son fincan takimina bayıldım
Hayirli olsun canim sen tutumlu kadinsin nasipse maasini almaya başlayinca seni tutamayiz buralarda

Gule gule kullan canimcim

Guzel gunlerde tak takistir canim . Sportif ve hoşmuş

Cok guzeller gule gule kullanin hepsini
Tesekkürler tatlim daha güzelleri senin olsun simdilik bi süre böyle kullanayim ilerde bakicam artik baska sekillerde değerlendiricem birikimlerim dogrultusunda
Gerçekten hersey cok pahalı artik benimde k karti harcamalarima bi çözüm bulmam gerek taksitli büyuk alişverisler disunda kullanmak istemiyorum ancak nakiti tüketince karta sariliyorum mecburen

O tarafları düşünüyoruz yerleşmek için. Ama biraz kırsal kesim istiyoruz, merkezleri çok kalabalık,fazla karışık insan var maalesef. 20 sene önce mükemmeldi oralar.
Kızlarım 18,11 yaşlarında canım.

MŞallah canim büyümüs genc kiz olmuşlar kesinlikle bende araştirdikca herkea aynisini soyluyor simdi cok kalabalik ve cok çeşitli insan var deniliyor maalesef o kadar insan ayni fikirde olduguna gore gercektir diyorum benimde niyetim daha doğal bölgelerden hatta kaz daglarina yakin taraflardan koy evi gibi bag bahce gibi hayallerim var ama elbette saglik olsun hayat ne gosterir gorücez ☺

Amin canım, inşallah. Rabbim sağlıkla hayallerimize kavuşmayı nasip etsin.
Çanakkale'ye kadar uzanacagiz biz arayisimizda. Benim lüks anlayışım huzur ve sessizlik. Kimseyi üzmeden üzülmeden yaşamak istiyorum kalan ömrümü. Nasip, bakalım.

Selam kızlar

Cennetmeyvesii karamelli_turta kızlar güle güle kullanılsın aldıklarınız

Cennetmeyvesii ben de düdüklüden hiç gülmedim fissler istiyorum sen hangi boyunu aldın Witchim?
Gecmiş olsun canım acil şifalar diliyorum bobrekte genişlemenin sebebi neymis peki genetik mi beslenme mi
Canım genetik kökenli bizde böbrek ama sanırım benimki hem taş düşürmekten hem de gebelikte preeklampsi geçirmiştim onun etkisiyle olmuş, sağolasın

Tesekkur ederim canim keske cuma gr alsaydım su an cok pismanim
Tesekkur ederim cnm 6 litre aldim ben redpoint olandan

Tesekkur ederim canim keske cuma gr alsaydım su an cok pismanim

Tesekkur ederim cnm 6 litre aldim ben redpoint olandan
Bende pişmanım canım perşembe günü 4900 tl ye zincir aldım kız kardeşim aldı yerime eve götürme parasını gönderim sonda alırsın dedim ama adam vermez bence o fiyata artık

Merhaba hanımlar, şu an 20 bin param var yarın gidip altın almak istiyorum hep yükselecek gibi bir düşüncem var. Sizce doğru mu yaparım? Birde hangi altın alayım külçe mi cumhuriyet mi ata mı gram mı bilmiyorum. Hiçte anlamam bir yol gösterin nolur

Merhaba,
Uzun vadeli bir yatirim aracıdır .
Altin düşse de gördüğü noktayi unutmaz.
Ve bugün alıp iki aya bozduracaksan sakın alma.
Ytd.
Ben olsam ata alirdim veya hesaptan gram.

Merhaba,
Uzun vadeli bir yatirim aracıdır .
Altin düşse de gördüğü noktayi unutmaz.
Ve bugün alıp iki aya bozduracaksan sakın alma.
Ytd.
Ben olsam ata alirdim veya hesaptan gram.
Teşekkürler. Uzun vadeli düşünüyorum. Hesaptan gram ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…