Selamlar kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum sabah sabah piyasalarin şoku ayri hamudaki pazt yoğunlugu ayri buralara bakamadim bile
Amon canim amin çok güzel ve benzer hayallerimiz var ne de güzel dedin kimseyi üzmeden üzülmeden diyerek kesinlikle katıliyorum
Sende sağol koalacigim ne demek acil şifalar diliyorum tez vakitte sağlıgımızla ilgili ne cok sınandık herbirimiz maalesef son yillarda

Tesekkur ederim canim keske cuma gr alsaydım su an cok pismanim

Tesekkur ederim cnm 6 litre aldim ben redpoint olandan
Sabahki rakamlardan sonra bende cok pişman oldum canim k kartina napip edip 1 gr ya da 1 ceyrek alsaymişim dedim ama nasip işte aksam itibariyle biraz daha sakinleşmiş gibi görünüyor piyasalar ama hakkımızda hayırlısı piyadalari takip etmeye calisırken başımız döndü
Bende pişmanım canım perşembe günü 4900 tl ye zincir aldım kız kardeşim aldı yerime eve götürme parasını gönderim sonda alırsın dedim ama adam vermez bence o fiyata artık
Bugün bunu bi arkadasimdan daha duydum canim 1 kolye almis 14 ayar birde 2 tam altinini verip 22 ayar bilezik alcakmiş üşenmis bugün onun pismanligini anlatip durdu tümgün
Günaydın arkadaşlar.
Piyasalar şoka soktu herkesi. Bir gecede gündem değişiyor. Bakalım daha neler göreceğiz.
Ülkede resmen develuasyon yasandı dun gece yine biz olanlari anlamaya calısırken birileri yine hamuduyla götürdü

tobosolu_dulcinea evet cnm özel sektör..Öyle büyük bir firma falan olsa neyse de küçük çaplı bir yer...Bekliyoruz bakalım her an her şey olabilir
Kazancı iyiyse bu zamanda kariyeri filan gectik canim duzenli maaşa şükredicez bu dönemde hayatta kalmaya çalısıyoruz ancak büyük hedeflerden hayallerden ideallerden geçtik
Birikimin bereketli olsun hoşgeldin canim nacizane önerim biraz sabret aceleyle telaşla kuyumcuya döviz bürosuna kosma şu bikac gün

Ya ben kotu bir anne gibi hissediyorum bu aralar.
Cocuklar bana cok cok düşkün babadan ilgi görmeyince sanirim
Böyle yapisiklar bana koca cocuk oldular dibimden ayrılmıyorlar
Cok bunaldım uyusunlar 1 saat yanliz kalayım diye oglani uyutup odadan çıkarken uyaniyor sinir oluyorum ben yanında yatmadan uyumuyor. Kocaman cocuk ya. Aksam 11e kadar bekledim en son sabrım taştı bağır çağır çıktım odadan . O şekilde uyumuş içime oturdu sonra
Hayırlısıyla everseydim bunlari bi

Sabırla eşimin iş bulmasını bekliyorum Bugün tam 1 yıl oldu. Onda da bir gayret yok gerçi. 1 yıldır işle, maddiyatla, evle, koronayla, hamile kalabilmekle verdiğim mücadeleden çok yoruldum. Hele de aileye ve çevreye yansıtmadan mutluluk pozları yapmaktan. Bir de eş ailesinin halen beklenti içinde olmasından. Gerçekten bunalım neymiş anladım. Allah feraha çıkarsın hepimizi, bu günler geride kalsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…