- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.181
yani banka hesabidan gram yada kuyumcuda ataTeşekkürler. Uzun vadeli düşünüyorum. Hesaptan gram ne demek?
Internet bankaciligindan alabilirsin:)Teşekkürler. Uzun vadeli düşünüyorum. Hesaptan gram ne demek?
İnternet bankacılığı kullanmak istemiyorum kuyumcudan ata alayım o zamanInternet bankaciligindan alabilirsin:)
Rica ederim.
Amon canim aminAmin canım, inşallah. Rabbim sağlıkla hayallerimize kavuşmayı nasip etsin.
Çanakkale'ye kadar uzanacagiz biz arayisimizda. Benim lüks anlayışım huzur ve sessizlik. Kimseyi üzmeden üzülmeden yaşamak istiyorum kalan ömrümü. Nasip, bakalım.
Sende sağol koalacigim ne demekSelam kızlar
Cennetmeyvesii karamelli_turta kızlar güle güle kullanılsın aldıklarınız
Cennetmeyvesii ben de düdüklüden hiç gülmedim fissler istiyorum sen hangi boyunu aldın Witchim?
Canım genetik kökenli bizde böbrek ama sanırım benimki hem taş düşürmekten hem de gebelikte preeklampsi geçirmiştim onun etkisiyle olmuş, sağolasın
Sabahki rakamlardan sonra bende cok pişman oldum canimTesekkur ederim canim keske cuma gr alsaydım su an cok pismanim
Tesekkur ederim cnm 6 litre aldim ben redpoint olandan
Bugün bunu bi arkadasimdan daha duydum canimBende pişmanım canım perşembe günü 4900 tl ye zincir aldım kız kardeşim aldı yerime eve götürme parasını gönderim sonda alırsın dedim ama adam vermez bence o fiyata artık
Ülkede resmen develuasyon yasandı dun gece yineGünaydın arkadaşlar.
Piyasalar şoka soktu herkesi. Bir gecede gündem değişiyor. Bakalım daha neler göreceğiz.
Kazancı iyiyse bu zamanda kariyeri filan gectik canim duzenli maaşa şükrediceztobosolu_dulcinea evet cnm özel sektör..Öyle büyük bir firma falan olsa neyse de küçük çaplı bir yer...Bekliyoruz bakalım her an her şey olabilir
Birikimin bereketli olsun hoşgeldin canimMerhaba hanımlar, şu an 20 bin param var yarın gidip altın almak istiyorum hep yükselecek gibi bir düşüncem var. Sizce doğru mu yaparım? Birde hangi altın alayım külçe mi cumhuriyet mi ata mı gram mı bilmiyorum. Hiçte anlamam bir yol gösterin nolur
CanıııımmmmmKizlaaar cok mutluyuuum
Sınavdan 75 aldim
Cok sukur ya
Mülakatı var nisanda
Sonrası tercih
Hayirlisi Allahtan
Gönlünden geçen hakkında hayırlısı ile olsun güzelim.Kizlaaar cok mutluyuuum
Sınavdan 75 aldim
Cok sukur ya
Mülakatı var nisanda
Sonrası tercih
Hayirlisi Allahtan
Gözünaydın canım gönlünce olsun herşey inşallahKizlaaar cok mutluyuuum
Sınavdan 75 aldim
Cok sukur ya
Mülakatı var nisanda
Sonrası tercih
Hayirlisi Allahtan
Canıııımmmmmhayırlı uğurlu olsun inşallah mülakatta dilerim çok iyi geçer gönlünce bi sonuç olur insallah
Gönlünden geçen hakkında hayırlısı ile olsun güzelim.
Cok tesekkurler kizlarGözünaydın canım gönlünce olsun herşey inşallah
Harikaaa çok sevindim inşallah mülakatta güzel geçer dilediğin yerde olursun arkadaşımKizlaaar cok mutluyuuum
Sınavdan 75 aldim
Cok sukur ya
Mülakatı var nisanda
Sonrası tercih
Hayirlisi Allahtan
Cennetmeyvesii im tebriklerrrr
Tesekkur ederim kizlarHarikaaa çok sevindim inşallah mülakatta güzel geçer dilediğin yerde olursun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?