Bana düsmez ama calısmaya gönlü olmayan birinden cocuk sahibi olmak üzer.
Ara sıra anlatıyorum burda,esim arı gibi calısan ama sıkı bi adam.
Cocugun %70 sorumlugu bende ,maddi manevi.
Ben 3,5 sene de kavustum kızıma.
O yüzden suan bunlar gözüme gözükmüyor,ama calısmak istemeyen baba demek;sizin calısmanız icin bebek olunca ise baslamak demek.
inanın bu cok yorucu.
Sırf kızımın giderleri iicin yarım gün calısıyorum,bırakıp ise gelmek cok zor.
O yüzden iyi düsünün derim.
Hakkınızda hayırlısı

Yaşım biraz daha genç olsa çocuk için de beklerim, hatta eşimden vazgeçmeyi de göze alırım ama 36 ya geldi dayandı yaş

Yaşım biraz daha genç olsa çocuk için de beklerim, hatta eşimden vazgeçmeyi de göze alırım ama 36 ya geldi dayandı yaş
Sizin durum nasıl tabi bilmiyorm.
Belki is bulur ,cocuk olunca hersey değisir.
Ama ben daha tedavi sırasında anladımki ,maddi olarak yalnızım manevi %50.
Kafasına yatmadıgı konularda manevi olarak da destek olmaz cünkü.
Göze alarak basladım cocuk konusuna,yani tabi kolay olmuyor ama günün sonunda iyiki yapmısım diyorm hep.
İns tez zamanda müjdeli haberi alırsınız

Selam kızlar

Cennetmeyvesii helal kız sana hayırlısıyla tamamına ersin

Dün küçüğün idrar tahlili için labaratuara gittim dönerken a101e bakayım dedim avokado indirimdeymiş 5.75₺ tabisi çok az kalmıştı. Ben etibor kullanıyorum çamaşırlar için 24.90 dan 26.90a çıkmıştı inanamıyorum zaten yakın zamanda 5 kg den 4 e indirmişlerdi şimdi 2 şer çıkıyo bakalım.

Bu ay birikimim bulaşık makinesine gitti bugün getirecekler inşallah, başımdaki işler yetmiyomuş gibi habire leğen başında çok mutluyum eşeğimi kaybedip bulduğum için

Çalışan ana dramı.
Herşeye yetişelim derken sabir taşıyor,seni anliyorum cnm bazen bende bu durumları yaşıyorum çünkü.
Ama everme işine kahkahayi bastim
Umarım gönlünüze göre olur inşallah.
Şu pandemi herşeyi allak bullak etti.
Herşeyle başetmek zorunda olmak zordur,tez zamanda iş de bulunur umarım.

Gram altın 441.
Ben çok da düşeceğine inanmiyorum artik.
Zaten elimde varsa aliyorum benim aldığım bir iki gramin satış alış fiyati beni zengin de etmez.
Rutin hâlinde devam etsin,az az biriksin niyetim.
11 kişilik, aylik 500tl den güne girdim bu arada
Taa sonbaharda sırası bana gelecek.

Allah isinizi rast getirsin insallah
Bacım hayırlı olsunn
İns istediğin yerler cıkar karsına
Insallah canim sagol
Slm bacımlar
Ben bizim mekana bile günde 1 kez anca girebildiğimden ,bakamadım buraya bayagıdır:)
Herkes iyidir umarım
Iyiyiz şükür be
Bende de bi yogunluk var gün yetmiyor erkenden uyuyakaliyorum
Tesekkur ederim canim insallah

Bence de düşmez artık. Yine bazı kodamanlari daha da zengin ettiler zannımca. Olan vatandaşa oldu.

Allah ferahlık versin canım, gönlünce olsun

Herbirimiz zor zamanlardan geçiyoruz, pandemi başlıbaşına bir zorlantı. Senin de bir sürü gündemin var ve aslında ne güzel tanımlamışsın duygulardan çok düşüncelerine odaklanmak iyi gelebilir belki.

demek cok güzel annesin ki seni böyle cok seviyorlar hep böyle sevin birbirinizi güzel anne

ben her aksam makinemle konusup tesekür ediyorum sen olmasaydin bunlarin hepsini ben yikiyacaktim diye
güle güle kullan canim

ama canim paran deger kaybetmiyormu böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…