- 21 Ağustos 2015
- 32.164
- 97.649
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.201
Bacım hayırlı olsunnKizlaaar cok mutluyuuum
Sınavdan 75 aldim
Cok sukur ya
Mülakatı var nisanda
Sonrası tercih
Hayirlisi Allahtan
Bana düsmez ama calısmaya gönlü olmayan birinden cocuk sahibi olmak üzer.Sabırla eşimin iş bulmasını bekliyorumBugün tam 1 yıl oldu. Onda da bir gayret yok gerçi. 1 yıldır işle, maddiyatla, evle, koronayla, hamile kalabilmekle verdiğim mücadeleden çok yoruldum. Hele de aileye ve çevreye yansıtmadan mutluluk pozları yapmaktan. Bir de eş ailesinin halen beklenti içinde olmasından. Gerçekten bunalım neymiş anladım. Allah feraha çıkarsın hepimizi, bu günler geride kalsın inşallah
Yaşım biraz daha genç olsa çocuk için de beklerim, hatta eşimden vazgeçmeyi de göze alırımBana düsmez ama calısmaya gönlü olmayan birinden cocuk sahibi olmak üzer.
Ara sıra anlatıyorum burda,esim arı gibi calısan ama sıkı bi adam.
Cocugun %70 sorumlugu bende ,maddi manevi.
Ben 3,5 sene de kavustum kızıma.
O yüzden suan bunlar gözüme gözükmüyor,ama calısmak istemeyen baba demek;sizin calısmanız icin bebek olunca ise baslamak demek.
inanın bu cok yorucu.
Sırf kızımın giderleri iicin yarım gün calısıyorum,bırakıp ise gelmek cok zor.
O yüzden iyi düsünün derim.
Hakkınızda hayırlısı
Sizin durum nasıl tabi bilmiyorm.Yaşım biraz daha genç olsa çocuk için de beklerim, hatta eşimden vazgeçmeyi de göze alırımama 36 ya geldi dayandı yaş
Çalışan ana dramı.Ya ben kotu bir anne gibi hissediyorum bu aralar.
Cocuklar bana cok cok düşkün babadan ilgi görmeyince sanirim
Böyle yapisiklar bana koca cocuk oldular dibimden ayrılmıyorlar
Cok bunaldım uyusunlar 1 saat yanliz kalayım diye oglani uyutup odadan çıkarken uyaniyor sinir oluyorum ben yanında yatmadan uyumuyor. Kocaman cocuk ya. Aksam 11e kadar bekledim en son sabrım taştı bağır çağır çıktım odadan . O şekilde uyumuş içime oturdu sonra
Hayırlısıyla everseydim bunlari bi
Umarım gönlünüze göre olur inşallah.Sabırla eşimin iş bulmasını bekliyorumBugün tam 1 yıl oldu. Onda da bir gayret yok gerçi. 1 yıldır işle, maddiyatla, evle, koronayla, hamile kalabilmekle verdiğim mücadeleden çok yoruldum. Hele de aileye ve çevreye yansıtmadan mutluluk pozları yapmaktan. Bir de eş ailesinin halen beklenti içinde olmasından. Gerçekten bunalım neymiş anladım. Allah feraha çıkarsın hepimizi, bu günler geride kalsın inşallah
Allah isinizi rast getirsin insallahSabırla eşimin iş bulmasını bekliyorumBugün tam 1 yıl oldu. Onda da bir gayret yok gerçi. 1 yıldır işle, maddiyatla, evle, koronayla, hamile kalabilmekle verdiğim mücadeleden çok yoruldum. Hele de aileye ve çevreye yansıtmadan mutluluk pozları yapmaktan. Bir de eş ailesinin halen beklenti içinde olmasından. Gerçekten bunalım neymiş anladım. Allah feraha çıkarsın hepimizi, bu günler geride kalsın inşallah
Insallah canim sagolBacım hayırlı olsunn
İns istediğin yerler cıkar karsına
Iyiyiz şükür beSlm bacımlar
Ben bizim mekana bile günde 1 kez anca girebildiğimden ,bakamadım buraya bayagıdır:)
Herkes iyidir umarım
Tesekkur ederim canim insallahSelam kızlar
Cennetmeyvesii helal kız sana hayırlısıyla tamamına ersin
Dün küçüğün idrar tahlili için labaratuara gittim dönerken a101e bakayım dedim avokado indirimdeymiş 5.75₺ tabisi çok az kalmıştı. Ben etibor kullanıyorum çamaşırlar için 24.90 dan 26.90a çıkmıştı inanamıyorum zaten yakın zamanda 5 kg den 4 e indirmişlerdi şimdi 2 şer çıkıyo bakalım.
Bu ay birikimim bulaşık makinesine gitti bugün getirecekler inşallah, başımdaki işler yetmiyomuş gibi habire leğen başındaçok mutluyum eşeğimi kaybedip bulduğum için
Bence de düşmez artık. Yine bazı kodamanlari daha da zengin ettiler zannımca. Olan vatandaşa oldu.Gram altın 441.
Ben çok da düşeceğine inanmiyorum artik.
Zaten elimde varsa aliyorum benim aldığım bir iki gramin satış alış fiyati beni zengin de etmez.
Rutin hâlinde devam etsin,az az biriksin niyetim.
11 kişilik, aylik 500tl den güne girdim bu arada
Taa sonbaharda sırası bana gelecek.
Allah ferahlık versin canım, gönlünce olsunSabırla eşimin iş bulmasını bekliyorumBugün tam 1 yıl oldu. Onda da bir gayret yok gerçi. 1 yıldır işle, maddiyatla, evle, koronayla, hamile kalabilmekle verdiğim mücadeleden çok yoruldum. Hele de aileye ve çevreye yansıtmadan mutluluk pozları yapmaktan. Bir de eş ailesinin halen beklenti içinde olmasından. Gerçekten bunalım neymiş anladım. Allah feraha çıkarsın hepimizi, bu günler geride kalsın inşallah
tebrik ederim canimKizlaaar cok mutluyuuum
Sınavdan 75 aldim
Cok sukur ya
Mülakatı var nisanda
Sonrası tercih
Hayirlisi Allahtan
Asmin ne içiyoruz beybisitebrik ederim canimcok sevindim
kizlar mülakat ne demekCanıııımmmmmhayırlı uğurlu olsun inşallah mülakatta dilerim çok iyi geçer gönlünce bi sonuç olur insallah
demek cok güzel annesin ki seni böyle cok seviyorlarYa ben kotu bir anne gibi hissediyorum bu aralar.
Cocuklar bana cok cok düşkün babadan ilgi görmeyince sanirim
Böyle yapisiklar bana koca cocuk oldular dibimden ayrılmıyorlar
Cok bunaldım uyusunlar 1 saat yanliz kalayım diye oglani uyutup odadan çıkarken uyaniyor sinir oluyorum ben yanında yatmadan uyumuyor. Kocaman cocuk ya. Aksam 11e kadar bekledim en son sabrım taştı bağır çağır çıktım odadan . O şekilde uyumuş içime oturdu sonra
Hayırlısıyla everseydim bunlari bi
ben her aksam makinemle konusup tesekür ediyorumSelam kızlar
Cennetmeyvesii helal kız sana hayırlısıyla tamamına ersin
Dün küçüğün idrar tahlili için labaratuara gittim dönerken a101e bakayım dedim avokado indirimdeymiş 5.75₺ tabisi çok az kalmıştı. Ben etibor kullanıyorum çamaşırlar için 24.90 dan 26.90a çıkmıştı inanamıyorum zaten yakın zamanda 5 kg den 4 e indirmişlerdi şimdi 2 şer çıkıyo bakalım.
Bu ay birikimim bulaşık makinesine gitti bugün getirecekler inşallah, başımdaki işler yetmiyomuş gibi habire leğen başındaçok mutluyum eşeğimi kaybedip bulduğum için
ama canim paran deger kaybetmiyormu böyle?Gram altın 441.
Ben çok da düşeceğine inanmiyorum artik.
Zaten elimde varsa aliyorum benim aldığım bir iki gramin satış alış fiyati beni zengin de etmez.
Rutin hâlinde devam etsin,az az biriksin niyetim.
11 kişilik, aylik 500tl den güne girdim bu arada
Taa sonbaharda sırası bana gelecek.
vallahi canimcim ben bugün imza attim bence bukadar cok güzel habere benim su mesur kirmizi sarapdan icelimAsmin ne içiyoruz beybisi
Biraz kaybediyor ama yine de günlere katilmak iyi oluyor bana bir tarafta.ama canim paran deger kaybetmiyormu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?