tebrik ederim canim cok sevindim
Tesekkur ederim canim.
kizlar mülakat ne demek aydinlatin beni
Sozlu sinav diyelim
vallahi canimcim ben bugün imza attim bence bukadar cok güzel habere benim su mesur kirmizi sarapdan icelim
Hayirli olsun tekrar
Ben acili şalgam alayim

Tebrik ederim mülakatta süper gecer insallah
Tesekkur ederim canim insallah ya

Selamlar kizlar herkese iyi aksamlar
Hayirli ve bereketli olsun turtiş ben gün olayını seviyorum ancak paramın değer kaybetmesini günde hep sonlar kalmayi sevmiyorum 2 kez girdim ikisinde de son zamanlara kaldim bende bir daha katılmadim onun yerine kendi kendime gün yapıyorum bi süredir bes e odedigim miktari arttirdim
kizlar mülakat ne demek aydinlatin beni
Asmincim Cennetmeyvesii in dediği gibi sozlü sınav kısa ve net olmus
Gunaydin kizlar
Sabah kar atistiriyodu
Sabah cocuklara tava böreği yaptim ciktim
Yesin kuzucuklar
Sanirim okullar tekrar kapanacak uzuluyorum ya ne olacak oyle cok bunaldik
Buraya izmit e de ögleden sonra kısa süre yağdı ama güzeldi izlemesi iş yogunluğunda yeterince keyfini çıkaramasamda

Bende katilayim buraya bugün kumbaradaki demirliklikleri tumletip yarim gram altin aldim çocuklara simdilik 2 çeyrek ve 1.5 gram altinimiz oldu
Hoşgeldiniz bereketli olsun
hey gidim buraya gelmeyeli 4 sene olmuş sinirliportakal @köstebekpasta @mavi_patikli tobosolu_dulcinea durkan karamelli_turta
Hey gidi noraa nerelerdesin
4 yil olmuş kız neler yapıyorsun.
Herkese etiket atıp rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden genelde etiket atmıyorum.
Yoksa eskiler hâlâ bekleniyor burada

En son ev kredisi ödüyorsunuz sanirim.
Bir evladın vardı ve izmit taraflarindaydin dimi.
Az balık hafızaliyim ama hatırlıyorum
Ve tâbi göçmendin

kizlar trendyol almanyadada varmis, ama sadece erkek ve kadin kiyafeti satiyorlar. Kaliteli mi ürünleri aceba?
Ben alışveriş yapiyorum asmincim.
En son elektrikli süpürge, ütü,eşofman fln aldım.
Ama yorumları mutlakaoku.
Özellikle boy,kilo,kalite olarak yapilan yorumlar çok yardımcı oluyor.

Günaydın arkadaşlar
Kaç gündür hastaneye git gel derken hafta bitti. Bulamadılar benim halsizlik ve solgunlugumun sebebini.
Bugün eşimin doğum günü. Aksi gibi nöbeti var. Yarın kutlarız dedik kızlarla. O yokken hazırlık yaparım,sevdiği şeyleri pişiririm. Bayagidir un tüketmedim,kendi sevdiklerimi de yapıp azıcık yiyeceğim.

Kolay gelsin canım. Gider o kilolar merak etme. Hele ki spor varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…