- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.221
Superrvallahi canimcim ben bugün imza attim bence bukadar cok güzel habere benim su mesur kirmizi sarapdan icelim
Tebrik ederim mülakatta süper gecer insallahKizlaaar cok mutluyuuum
Sınavdan 75 aldim
Cok sukur ya
Mülakatı var nisanda
Sonrası tercih
Hayirlisi Allahtan
Tesekkur ederim canim.tebrik ederim canimcok sevindim
Sozlu sinav diyelimkizlar mülakat ne demekaydinlatin beni
Hayirli olsun tekrarvallahi canimcim ben bugün imza attim bence bukadar cok güzel habere benim su mesur kirmizi sarapdan icelim
Tesekkur ederim canim insallah yaTebrik ederim mülakatta süper gecer insallah
Hayirli ve bereketli olsun turtişGram altın 441.
Ben çok da düşeceğine inanmiyorum artik.
Zaten elimde varsa aliyorum benim aldığım bir iki gramin satış alış fiyati beni zengin de etmez.
Rutin hâlinde devam etsin,az az biriksin niyetim.
11 kişilik, aylik 500tl den güne girdim bu arada
Taa sonbaharda sırası bana gelecek.
Asmincimkizlar mülakat ne demekaydinlatin beni
Buraya izmit e de ögleden sonra kısa süre yağdı ama güzeldi izlemesi iş yogunluğunda yeterince keyfini çıkaramasamdaGunaydin kizlar
Sabah kar atistiriyodu
Sabah cocuklara tava böreği yaptim ciktim
Yesin kuzucuklar
Sanirim okullar tekrar kapanacak uzuluyorum ya ne olacak oyle cok bunaldik
hosgeldinMeehabalar bu topiğin ilk müdavimlerinden biri idim sonra tabi yıllar geçmiş.
yeniden gelebilir miyim
Hoşgeldiniz bereketli olsunBende katilayim buraya bugün kumbaradaki demirliklikleri tumletip yarim gram altin aldim çocuklara simdilik 2 çeyrek ve 1.5 gram altinimiz oldu
Hey gidi noraa nerelerdesinhey gidim buraya gelmeyeli 4 sene olmuşsinirliportakal @köstebekpasta @mavi_patikli tobosolu_dulcinea durkan karamelli_turta
En son ev kredisi ödüyorsunuz sanirim.yıllar içinde evimi aldım arabamı da aldım orta ölçekli.altın aldım o da çok düştü.beklemedeyim ama her ay birikim yapabiliyoruz çok şükür.
2 kişi çalışıyoruz.
hoşbuldum bu arada.
Trendyol hakkında bilgim yok
Ben alışveriş yapiyorum asmincim.kizlar trendyol almanyadada varmis, ama sadece erkek ve kadin kiyafeti satiyorlar. Kaliteli mi ürünleri aceba?
Asmin cim Trendyol bildiğimiz markaları bir çatı altında toplayan firma aslında. Ürünler markasına göre kalitede yani.kizlar trendyol almanyadada varmis, ama sadece erkek ve kadin kiyafeti satiyorlar. Kaliteli mi ürünleri aceba?
Kolay gelsin canım.Selâm kızlar.
Gece yarısı acıktım bir elma soydum tarçın döktüm üzerine ve bir avuç çiğ fındık yiyeceğim.
Rejime başlıyorum artik .
Bugün egzersizlere de başladım
2 kg fazlam var yine,yeni,yeniden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?