Mevsimsel geçişten olabilir mi acaba.
Eşinin doğum günü de kutlu olsun cnm.
Nice seneleriniz olsun inş.

Hoşgeldiniz bereketli olsun

Hey gidi noraa nerelerdesin
4 yil olmuş kız neler yapıyorsun.
Herkese etiket atıp rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden genelde etiket atmıyorum.
Yoksa eskiler hâlâ bekleniyor burada
Tesekur ederim hosbuldum

Mutlu yıllarınız olsun birlikte canım

Selamlar kizlar herkese iyi akşamlar
hey gidim buraya gelmeyeli 4 sene olmuş @sinirliportakal @köstebekpasta @mavi_patikli tobosolu_dulcinea @durkan karamelli_turta
Hosgeldin canimcim nerdesin nerelerdesin naptın nettin bunca zamansir yedigin ictigin senin olsun bize yaptiklarini anlat
Bende katilayim buraya bugün kumbaradaki demirliklikleri tumletip yarim gram altin aldim çocuklara simdilik 2 çeyrek ve 1.5 gram altinimiz oldu
Katılın tabi buyrun hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ☺

Selam kızlar ve turtisim
Çok yogunum tüm hayat düzenim altüst olmuş durumda.
Çok şükür mutluyum, güzel bir ortamda ve iyi insanlarla çalışıyorum. İş çok ama. Ekibimi komple yeniliyorum biraz da onun etkisi.
Hazirana kadar da böyle yoğun gibi görünüyor.
Sizi hep okuyorum ama eskisi gibi yazmaya zaman yok.
Eve iş getirdigim çok oluyor, eğitimler, okumam gereken kitaplar derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.
Yeni isimde 6 ayı geride bırakıyorum eski yerden ve tazminattan hala ses yok, tek can sıkıcı durum bu hayatımda.
Başka da şeyler varsa bile düşünmeye zamanım yok

canim ne öneriyorlar? Hangi bölüme bas vurcakmisin? Cok gecmis olsun, insallah cabuk bulurlar sebebini

canim arayip sordun mu eski isyerini?
Cok felaket birtempoyla calisiyorsun aylardir canim. Dikat et kendine, her firsatdabiraz dinlenmege calis

Selam canlar,

Münihe gidiyorum su an, kuaförde randevum var. Sacim cok fena, ise baslamadan kestireyim.
Yeni yasadigimiz yerinekadar sevsemde, münihi özledigimide inkar edenem. Her kösesini biliyorum, nereye nasil gidilir...yeni yerde ne nerde pek bilmiyorum ve otobüsle tren beklemer esimide, benide sinir ediyor.
Ehliyeti bitirsin, araba alalimda, bende yine dersalip kullanayim. Ozaman belki daha rahat ederiz.
Kizim öglen uykusunu gercekten tam kesdi. Aksam 8:30 gibi uyuyor, bizde kendimize vakit ayira biliyoruz, gündüzde kizla daha rahat gezebiliyoruz artik. Iyi oldu
Bugün düsündümde, hepinizi nekadar benimsemisim tanimadan. Resmen siziokuyup yazismayinca, özlüyorum sizleri. Iyiki varsiniz

Selâm canım
Msjin gülümsetti beni çünkü bende göremeyince her birinizi merak ediyorum özlüyorum.
Kiz artik öğle uykusunu birakti demek 3 yaş civari bırakmıştı benim küçük de.
Kuaförün epey uzak galiba asmin
Iş başı ne zaman az kaldi dimi

Selam güzeller
Bir kaç gündür spora geri döndüm. Enerji yükseltici takviye de bakıyorum bir yandan.
A Asmin75 sağol arkadaşım. Takipte kalacağım şimdilik. İç organlar incelendi,hepsi temiz. Kardiolojiye gitmem lazım kalp için. Bizde genetik maalesef. Annem babam kalp krizinden öldü. Ablam ve abim de stent,bypass ameliyatı oldular. Ben yediklerime ve kiloma biraz da bu yüzden ekstra dikkat ediyorum . alkol sigara kullanmıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. Haydi ölmek neyse de yaşam kalitesi çok düşüyor insanın. Ben elimden geleni yapayım,takdir rabbin diyorum.

kuaförüm eski evime 30 dakikaydi canim. Münihin disina tasininca iste 1 saat oldu. Sahi isede artik her gün 1,5 saat yolum olacak. Ayin 1de basliyorum canim
İlk gün heyecanı olur şimdi,ne güzel. İnşallah çok güzel bir çalışma ortamın olur. Uzun yıllar huzurla çalışırsın.

İyi olmana sevindim kahvemsim.
Her şey zamanla yoluna girer,sağlık olsun. Arada uğrayıp iyi olduğunu haber ver yeter bize. İşler oturunca neler yaptığını bol bol yazarsın.

Allah rahmet eylesin, toprakları kadar sizlerin ömrü olsun canım

Genetik risklere göre yaşamını düzenlemen ne kadar güzel, dilerim bir şey çıkmaz ve dönemsel bir durumdur

bencede sen cok saglikli yasiyorsun, hep ilgi mi cekiyorbeslenmeni yazdiginda. Sadece hayat kaliteside degil canim. Anneyiz. Elimizden geldigi kadar saglikli ve uzun yasiyalim kuzularimiz icin.
Sen takibi birakma dedigin gibi ve belki baska bir doktordanda fikir almak iyi gele bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…