- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.261
Hayir söylememiştinTuzlu hamur işi olarak dızmana istedi evdekiler.
karamelli_turta biz de göçmeniz demiş miydim
çikolatalı frambuazli pasta, tereyağlı çörek var. Bir kaç çeşit daha yaparım. Tam kilo almalik şeyler.
Geçmiş olsun canım biz de 10 gün önce öyleydik, ben de corona diye düşündüm diş köklerime kadar ağrıyordu ama üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Akciğer filminde de bir şey çıkmadı.Merhaba hanımlar
Sessiz sakin baya buralar sadece okuyup çıkıyorum bende bir haftadır önce kızım sonrada ben grip olduk koronada olabilir bilemiyorum hala da çekiyoruz sürekli evdeyiz her günümüz aynı
Kızlar bide kızım sürekli oturduğu yerden kendini tutamayınca düşüyor kafasını yere vuruyor daha bu sabah vurdu sabahtan beri içimde bir sıkıntı var arada böyle düşüyor ne kadar dikkat etsemde
Kızım yeni 9 aylık canım normalde gündüz iki uykusu var bugün üç uyku yaptı sütünü içiyor gülüyor oynuyor yinede hep bir tedirginim şimdi gotursem ne diceklerini bilmiyorum mahsus yaptınız bile diyebilirler inanki işlem başlatırlar falan korkuyorumGeçmiş olsun canım biz de 10 gün önce öyleydik, ben de corona diye düşündüm diş köklerime kadar ağrıyordu ama üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Akciğer filminde de bir şey çıkmadı.
Kızın kaç yaşında S Saricivcivim1 , ben de çocukken çok düşerdim sonra göz bozukluğum çıktı aklında bulunsun bir göster istersen.
Teşekkür ederim canım allah razi olsunHayirli kandiller kizlar.
A Asmin75 geri sayım başladı. Hayirli olsun saclarinida gule gule kullan
K kahvemsi mutluluk dikkat et kendine özleniyorsun beybisi
Colombre Kendimize iyi bakmalıyız. Insallah ciddi biseyin yoktur canim
S Saricivcivim1 cok gecmis olsun canim Allah şifa versin
canim cok gecmis olsun.Kızım yeni 9 aylık canım normalde gündüz iki uykusu var bugün üç uyku yaptı sütünü içiyor gülüyor oynuyor yinede hep bir tedirginim şimdi gotursem ne diceklerini bilmiyorum mahsus yaptınız bile diyebilirler inanki işlem başlatırlar falan korkuyorum
eline saglik canim cok güzel görünüyorYine günler yetmemeye basladi
Cok cabuk bitiyor sanki bir gün
Bugun cocuklarin odevleridir falan aksami ettik
Biraz da ekmek yaptim
Yarinda temizlik gunu
Allah guc kuvvet versin bizlere insallah
cancağızım hoşbuldukSelamlar kizlar herkese iyi akşamlar
Hosgeldin canimcim nerdesin nerelerdesin naptın nettin bunca zamansir yedigin ictigin senin olsun bize yaptiklarini anlat
Katılın tabibuyrun hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ☺
hoşbulduk Cancağızım anlattım neler yaptığımıHoşgeldiniz bereketli olsun
Hey gidi noraa nerelerdesin
4 yil olmuş kız neler yapıyorsun.
Herkese etiket atıp rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden genelde etiket atmıyorum.
Yoksa eskiler hâlâ bekleniyor burada
harikasın yaaaa.Beni unutmamışsın...hepsine evet evet ve eveeeetEn son ev kredisi ödüyorsunuz sanirim.
Bir evladın vardı ve izmit taraflarindaydin dimi.
Az balık hafızaliyim ama hatırlıyorum
Ve tâbi göçmendin
geçmişler olsunGünaydın arkadaşlar
Kaç gündür hastaneye git gel derken hafta bitti. Bulamadılar benim halsizlik ve solgunlugumun sebebini.
Bugün eşimin doğum günü. Aksi gibi nöbeti var. Yarın kutlarız dedik kızlarla. O yokken hazırlık yaparım,sevdiği şeyleri pişiririm. Bayagidir un tüketmedim,kendi sevdiklerimi de yapıp azıcık yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?