Hayir söylememiştin
Ama dizmana yyazısını görünce ben soracaktım muhtemelen

Merhaba hanımlar
Sessiz sakin baya buralar sadece okuyup çıkıyorum bende bir haftadır önce kızım sonrada ben grip olduk koronada olabilir bilemiyorum hala da çekiyoruz sürekli evdeyiz her günümüz aynı
Kızlar bide kızım sürekli oturduğu yerden kendini tutamayınca düşüyor kafasını yere vuruyor daha bu sabah vurdu sabahtan beri içimde bir sıkıntı var arada böyle düşüyor ne kadar dikkat etsemde

Geçmiş olsun canım biz de 10 gün önce öyleydik, ben de corona diye düşündüm diş köklerime kadar ağrıyordu ama üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Akciğer filminde de bir şey çıkmadı.

Kızın kaç yaşında S Saricivcivim1 , ben de çocukken çok düşerdim sonra göz bozukluğum çıktı aklında bulunsun bir göster istersen.

Kızım yeni 9 aylık canım normalde gündüz iki uykusu var bugün üç uyku yaptı sütünü içiyor gülüyor oynuyor yinede hep bir tedirginim şimdi gotursem ne diceklerini bilmiyorum mahsus yaptınız bile diyebilirler inanki işlem başlatırlar falan korkuyorum

Hayirli kandiller kizlar.
A Asmin75 geri sayım başladı. Hayirli olsun saclarinida gule gule kullan
K kahvemsi mutluluk dikkat et kendine özleniyorsun beybisi
Colombre Kendimize iyi bakmalıyız. Insallah ciddi biseyin yoktur canim
S Saricivcivim1 cok gecmis olsun canim Allah şifa versin

Yine günler yetmemeye basladi
Cok cabuk bitiyor sanki bir gün
Bugun cocuklarin odevleridir falan aksami ettik
Biraz da ekmek yaptim
Yarinda temizlik gunu
Allah guc kuvvet versin bizlere insallah

Eklentiler

• 20210326_215821.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 20210326_213355.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 46
canim cok gecmis olsun.
Ne gibi islem yapilsinki veya neyi kadt etdin mahsus yaptiniz derken? Orayi anlamadim canim.
Otururken mi düsüyor canim yoksa ayaga mi kalkmaya calisiyor?
Burda artik heryerde evde kendin yapa bilecegin testler satiliyor canim, belki ordada vardir?

Yine günler yetmemeye basladi
Cok cabuk bitiyor sanki bir gün
Bugun cocuklarin odevleridir falan aksami ettik
Biraz da ekmek yaptim
Yarinda temizlik gunu
Allah guc kuvvet versin bizlere insallah
eline saglik canim cok güzel görünüyor

Selam kizlar,
sabah yogun basladi gün. Yarin arkadaslar kahvaltiya gelecekti diye, sabahdan alisveris yaptim baya. Sonra kahvalti iptal oldu, kreslerinde virus cikmis diye karentne alincakmis oglu. Bizde tabiki riske girmek istemedik.
Ardindan gecen hafta aldigim kiyafetlerin bir kismini geri yollamak istedim, malesef buri postaneye verilcekmus, biri sehir merkezinde yetistiremedim kaldi pazartesine. Terzide bugün yokmus, oda kaldi pazartesine.
Konsumun görümcesi geliyor pazartesi onlara bur kac gün kalcaklarmis. Dedim onlarada kiymali pide yapayim pazartesi yerler. Ardindan artik paketleri götürürüm.
Ekmek sacim bozulmusdu, orayida pazartesi ariyacagim. Bugün disardan ekmek aldim...yarina kadar lastik gibi olur kesin.
Aksamda komsumla esi geldi oturdular biraz. Cocuklarda oyun oynadilar.
Baskada hic birsey yapmadim bugün
Yarin temizlik bekler tabi.

Selamlar kizlar herkese iyi akşamlar

Hosgeldin canimcim nerdesin nerelerdesin naptın nettin bunca zamansir yedigin ictigin senin olsun bize yaptiklarini anlat

Katılın tabi buyrun hoşgeldiniz sefalar getirdiniz ☺
cancağızım hoşbulduk
2015 in sonunda ev aldım ya 2017 de kredim bitti.+10 bin borcum vardı kaynıma o da bitti.2018 temmuza kadar 35 bin tl biriktirmiş tik.temmuzda 2.el arabamızı aldık 11 bin kredi çektik 46 bine aldık.Şuan arabamız 110 bin oldu.herşey gibi o da fırladı.2019 da eşim 11.5 yıl çalıştığı şirkketten ayrıldı.şartları kötü maaşı düşüktü.tartışıp ayrıldı.tazminatını aldı.o da 6 taksitle.bende bu süre içinde iş değiştirdim gece vardiyası vardı oğlum yalnız kalamıyor küçük diye.tazminatımı ve işsizlik aldım işte 2018 martta 8 bin lira.Başka işe girdim.O sırada ehliyetimi aldım.ufak bir ameliyat oldum.ameliyat olacağım diye bu işimden çıkarıldım.Çok üzüldüm çok ağladım.2019 da oldu bunlar.
Ameliyattan sonra Üniversite sınavına girdim kazandım.açıköğretimde 2 yıllık okuyorum 2.nci senemsonra malum olan unlu bir iş sitesinden tekrar iş buldum.uzuuun görüşmeler sınavlar derken kasım ayında şimdiki işime girdim.1.5 sene olacak.şartları çok güzel olan, insana değer veren yabancı bir firma.işimi çok seviyorum.Gözyaşlarımın mükafatını verdi rabbim.1300 başvuru arasından ben seçildim.Oğlum büyüdü ortaokula geçti 11 yaşında.güzel bir okula kaydettik ama pandemi var ya hiç gidemedi.Kardeşim Doktor.Uzman oldu. 1 sene önce Doğu görevi için doğu ya çıktı tayini,tabi annemde onunla Doğuya gitti bebeğine bakıyor.Ailem onlar zaten, İstanbul'da 2 saat mesafede iken ne gğzeldi,ben baya üzüldüm yalnızlık zor ama şimdi alıştım. tez zamanda biter gider bu hastalık inşallah ama hiççç umudum yok.Boş zamanlarımızda bol bol kitap okuyoruz.Evimin eşyası taşınmaktan çok eskimişti.koltuk takımı,beyaz eşya,yatak odası hepsini yeniledim.eşimin tazminat ı biraz da biz biriktirdikleri mizi de ekledim altın aldım.ama yüksekten 464 ten aldım çok düşünce kızdı eşim tl de dursaydı diye.Bozdurmadım bekliyorum.
birikime devam.Diş tedavisi falan da oluyorum şu 2 3 yıldır hep birşeyler çıkıyor.
Benden haberler böyle biraz uzun oldu ama iyiyim Mutluyum.

Oğlumu anneme teyzesine getirdim.okul online diye 2 aydır burada idi buradan katıldı.geçen hafta sınavları var diye gelip aldım.işyerinden izin aldım.
bu haftada dün getirdim yine uçakla.bu akşam döneceğim.2 haftalık uçak parası 1800 tl.olsun sağlığımız yerinde olsun da.... sizler nasılsınız ya...

Hoşgeldiniz bereketli olsun

Hey gidi noraa nerelerdesin
4 yil olmuş kız neler yapıyorsun.
Herkese etiket atıp rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden genelde etiket atmıyorum.
Yoksa eskiler hâlâ bekleniyor burada
hoşbulduk Cancağızım anlattım neler yaptığımı

geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…