canım dızmana mı sende benim gibi Bulgaristan göçmeni sin demekdızmana yazısını görünce bir gülümseme oldu

başın sağ olsun canım, mutlaka git ihmal etme

kuaförüm eski evime 30 dakikaydi canim. Münihin disina tasininca iste 1 saat oldu. Sahi isede artik her gün 1,5 saat yolum olacak. Ayin 1de basliyorum canim
yeni işin hayırlı olsun Rabbim utandırmasın.Sabah sabah ne güzel haberler okuyorum böyle

sen anlatinca hatirladim seni! Ozamanlar yazmiyordum, okuyordum sadece

Cok iyi hatirliyorum vardiye calistiginda oglunu kime biraka bilecegini bilmiyordun bazen, cok zorlaniyordun. Cok sevindim herseyin böyle düzelip güzel olmasina

hoşbulduk Cancağızım anlattım neler yaptığımı
Hayat inişli çıkışlı noracim çok mutlu oldum seni gördüğüm için
Evlat hasreti kisasi da uzunu da zor.
2 yıl önce yaz tatilinde 40 gün bg ye göndermiştim bende benimkileri ,geçen yıl pandemiden dolayi göndermedim.

Eşim işteydi dün gece. Saat 10 gibi kapı çaldı,bir açtım 2 polis. Ay dedim kaza oldu ona geldiler. Elim ayağım titredi,adımı sordular falan. Başka isimde bir kadını arıyorlarmış. O 30 saniye aklım çıktı. Sonra o kadını düşündüm,aile içi şiddet için mi aradı ,adresi tam veremedi falan diye. Gece gece yüreğim fena oldu. Bol bol dua ettim,yattım. Hayat saniyeler içinde değişiyor.

Günaydın kızlar
İyi pazarlar
Hava misss gibi,.erkenden çıktım yürüdüm.
Biraz ortalığı toplayıp haftalık programımı yapacagim.
Bugün de online eğitimim var.
Bu yoğun zamanda evi çok ihmal ediyorum, yemek, temizlik ve alışveriş işleri eşimde
Temizlik işine arada el atıyorum ama eskisi gibi detaylı yetişemiyorum.
23 Nisan tatiliyle birleşen hafta bahar temizliği yapacağız.
Stoklar epey azaldı, ramazan oncesi yenilesem iyi olacak

Hay allah durum neydi ki acaba

Bu arada bütçe yapmaya bile vaktim kalmadı.
Biraz maddi konulara da el atmam lazım.
İş yeri üç aylik zamanlarda prim ödemesi yapacakmis. Çok birşey olmaz ama birikime eklerim onu.
Eylül itibari ile de zamlı maaş alacağım
Geçen sene tedavilerde yaptığımız borçları kapatmaya da az kaldı. Elimde kalanı buraya aktarıyorum.
Sonra ev kredisine yüklenmek niyetindeyim.
Malum pandemiden dolayı ev-ofis yaşadığımız için ekstra hiçbir giderimiz de yok, bu dönemi iyi değerlendirip birikimden kullandıklarımizi da yerine koyarsam çok iyi olur.

Sezon sonu indirimlerden kendime iki tane bot ve ayakkabı aldım. Kışlık birkaç parça kıyafet aldım. Mont/kaban kaldı alacağım. Ama istediğim gibi nette bulamadım, mağaza gezmeye de gerek yok.
Evin bazı ihtiyaçları var ama evde çok vakit geciremedigim için hep erteleme durumundayım. Mutfağa perde yaptırmam gerek. Çok güneş alıyor bu perdeler.
Böyle işte kızlar
Değişen pek birşey yok yani ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…