- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.281
canım dızmana mıTuzlu hamur işi olarak dızmana istedi evdekiler.
karamelli_turta biz de göçmeniz demiş miydim
çikolatalı frambuazli pasta, tereyağlı çörek var. Bir kaç çeşit daha yaparım. Tam kilo almalik şeyler.
başın sağ olsun canım, mutlaka git ihmal etmeSelam güzeller
Bir kaç gündür spora geri döndüm. Enerji yükseltici takviye de bakıyorum bir yandan.
A Asmin75 sağol arkadaşım. Takipte kalacağım şimdilik. İç organlar incelendi,hepsi temiz. Kardiolojiye gitmem lazım kalp için. Bizde genetik maalesef. Annem babam kalp krizinden öldü. Ablam ve abim de stent,bypass ameliyatı oldular. Ben yediklerime ve kiloma biraz da bu yüzden ekstra dikkat ediyorum . alkol sigara kullanmıyorum ve spor yapmaya çalışıyorum. Haydi ölmek neyse de yaşam kalitesi çok düşüyor insanın. Ben elimden geleni yapayım,takdir rabbin diyorum.
yeni işin hayırlı olsun Rabbim utandırmasın.Sabah sabah ne güzel haberler okuyorum böylekuaförüm eski evime 30 dakikaydi canim. Münihin disina tasininca iste 1 saat oldu. Sahi isede artik her gün 1,5 saat yolum olacak. Ayin 1de basliyorum canim
ne pahalı canım ya.tabi TL'ye göre.güle güle kullan saçını,eminim çok yakışmıştırEvet canim babasida seviyoronla vakit gecirmegi. 220€ ödedim geldim kuaföre25 tutam sac ekletdirdim sacim biraz gür görünsün diye.
sen anlatinca hatirladim seni! Ozamanlar yazmiyordum, okuyordum sadececancağızım hoşbulduk
2015 in sonunda ev aldım ya 2017 de kredim bitti.+10 bin borcum vardı kaynıma o da bitti.2018 temmuza kadar 35 bin tl biriktirmiş tik.temmuzda 2.el arabamızı aldık 11 bin kredi çektik 46 bine aldık.Şuan arabamız 110 bin oldu.herşey gibi o da fırladı.2019 da eşim 11.5 yıl çalıştığı şirkketten ayrıldı.şartları kötü maaşı düşüktü.tartışıp ayrıldı.tazminatını aldı.o da 6 taksitle.bende bu süre içinde iş değiştirdim gece vardiyası vardı oğlum yalnız kalamıyor küçük diye.tazminatımı ve işsizlik aldım işte 2018 martta 8 bin lira.Başka işe girdim.O sırada ehliyetimi aldım.ufak bir ameliyat oldum.ameliyat olacağım diye bu işimden çıkarıldım.Çok üzüldüm çok ağladım.2019 da oldu bunlar.
Ameliyattan sonra Üniversite sınavına girdim kazandım.açıköğretimde 2 yıllık okuyorum 2.nci senemsonra malum olan unlu bir iş sitesinden tekrar iş buldum.uzuuun görüşmeler sınavlar derken kasım ayında şimdiki işime girdim.1.5 sene olacak.şartları çok güzel olan, insana değer veren yabancı bir firma.işimi çok seviyorum.Gözyaşlarımın mükafatını verdi rabbim.1300 başvuru arasından ben seçildim .Oğlum büyüdü ortaokula geçti 11 yaşında.güzel bir okula kaydettik ama pandemi var ya hiç gidemedi.Kardeşim Doktor.Uzman oldu. 1 sene önce Doğu görevi için doğu ya çıktı tayini,tabi annemde onunla Doğuya gitti bebeğine bakıyor.Ailem onlar zaten, İstanbul'da 2 saat mesafede iken ne gğzeldi,ben baya üzüldüm yalnızlık zor ama şimdi alıştım. tez zamanda biter gider bu hastalık inşallah ama hiççç umudum yok.Boş zamanlarımızda bol bol kitap okuyoruz.Evimin eşyası taşınmaktan çok eskimişti.koltuk takımı,beyaz eşya,yatak odası hepsini yeniledim.eşimin tazminat ı biraz da biz biriktirdikleri mizi de ekledim altın aldım.ama yüksekten 464 ten aldım çok düşünce kızdı eşim tl de dursaydı diye.Bozdurmadım bekliyorum.
birikime devam.Diş tedavisi falan da oluyorum şu 2 3 yıldır hep birşeyler çıkıyor.
Benden haberler böyle biraz uzun oldu ama iyiyim Mutluyum.
Oğlumu anneme teyzesine getirdim.okul online diye 2 aydır burada idi buradan katıldı.geçen hafta sınavları var diye gelip aldım.işyerinden izin aldım.
bu haftada dün getirdim yine uçakla.bu akşam döneceğim.2 haftalık uçak parası 1800 tl.olsun sağlığımız yerinde olsun da.... sizler nasılsınız ya...
biraz gürlesti ama kesimi iyi degil, ama en azindan tel tel glrünmüyor artikne pahalı canım ya.tabi TL'ye göre.güle güle kullan saçını,eminim çok yakışmıştır
Cok iyi hatirliyorum vardiye calistiginda oglunu kime biraka bilecegini bilmiyordun bazen, cok zorlaniyordun. Cok sevindim herseyin böyle düzelip güzel olmasinaBende oğlumu yine kızkardeşime anneme getirdim dedim ya,21.30 uçağıyla dönücem İstanbul a.ailemi gördüğüm için mutlu,yavrumu bırakacağım için içim buruk...Ama emin ellerde ya,o yüzden içim rahat döneceğim.öyle işte kızlar...
Hayat inişli çıkışlı noracim çok mutlu oldum seni gördüğüm içinhoşbulduk Cancağızım anlattım neler yaptığımı
Hay allah durum neydi ki acabaEşim işteydi dün gece. Saat 10 gibi kapı çaldı,bir açtım 2 polis. Ay dedim kaza oldu ona geldiler. Elim ayağım titredi,adımı sordular falan. Başka isimde bir kadını arıyorlarmış. O 30 saniye aklım çıktı. Sonra o kadını düşündüm,aile içi şiddet için mi aradı ,adresi tam veremedi falan diye. Gece gece yüreğim fena oldu. Bol bol dua ettim,yattım. Hayat saniyeler içinde değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?