Rüyamda da gelinlik giydiğimi gördüm.
Aynanın karşısında mest olmuş kendimi izliyorum ve O kadar zayıfım ki hayatımda öyle olmamisimdir. Bilen yorumlar mi
hayra yoralım ama gelinlik pek iyi değil derler bizde.sen hayra yor,iyi düşün iyi olsun...

ahhh ahh Allah yardımcısı olsun ya.Kapalı kapılar ardında ne zor hayatlar var kimbilir

Günaydın kızlar
Ev ahalisi kalkabilse kahvaltı yapacağız daha.
nora2010 neler neler sığmış bir kaç yıla. Dediğin gibi Allah sağlık versin her şey yoluna giriyor bir şekilde.
sorma sorma geçen seneler çok zor geçti bizim için.Ama hamdolsun ya,bugunümüze şükür.
boyun fıtığı m iyice azıttı, ameliyat demişti 2 doktor da,ama bizimkiler ertele abla, ameliyat çözüm değil diyorlar.kremler haplar idare ettim.ama hafta içi gene gideyim bir mr çektireyim durum nedir, fizik verirse rapor alırım 10 gün kadar.

bende sizi gördüğüme çok sevindim.
öyle vallahi,ama bugunümüze şükür.

Cok iyi hatirliyorum vardiye calistiginda oglunu kime biraka bilecegini bilmiyordun bazen, cok zorlaniyordun. Cok sevindim herseyin böyle düzelip güzel olmasina
hamdolsun artık büyüdü.normal okullar açık olsaydı servisle gidip gelecekti artık tek kalabiliyor evde.O 15.30 gibi evde olacak bende 16.30 da evde oluyorum.
şu pandemi bitse gitse, herşeyi çok özledik.

Geçmiş olsun. Fizik tedavi denedin mi. En azından ameliyat ertelenmiş olurdu. Fitiklarda kasların gelişmesi,sağlamlığı eklemleri rahatlatıyor biraz.

Aynanın karşısında mest olmuş kendimi izliyorum ve O kadar zayıfım ki hayatımda öyle olmamisimdir. Bilen yorumlar mi
Biz hayırlı biliriz bu rüyayı. Çok güzel gelismeler olacak diye yorumlarız kahvemsim. Rüyayı görmekte değil yormakta marifet der eskiler. Hayır olsun canım.

Çok teşekkür ederim canım otururken bazen geri düşüyor ayağa kalkmaya çalışıyor bir yerlere tutunup o şekil düşüyor ne kadar dikkat etsemde bakıyorum illa bir yerde canım bizim geçen gün bir tanidigimizin çocuğu düşmüştü kolunu kırmıştı çocuk 3 yaşında falan hastane siz mahsus yapmışsınız dedi aldılar çocuğu elinden insan korkuyor inanki günde sadece 20 dk tek görüyorlarmış
O evde yapılan testler burda daha yok canım eczanelerde yapılıyor bende korkup gitmiyorum açıkçası şükür daha iyiyiz şimdi

çok geçmiş olsun,ama götürün bence bir bakılsın...

Hosgeldiniz. İşlerinizin yoluna girmesine sevindim.
Gece bende bol bol dua ettim.
Rabbim hayirlisini versin hepimize, zor zamanlardan geçiyoruz sıkışıp kalmış gibi hissediyorum bazen.
Ferahlik nasip etsin hepimize.
Amin canim insallah
Gule güle kullan aldiklarini canim
Ruyada Gelinlik gormek guzel yorumlanır canim. Guzel bir haber alacaksın insallah

Tedirgin olma sen daha çok minikmiş normaldir o yeni yeni kasları gelişiyor biraz takip et sen. İşlem başlatmazlar merak etme, parmakla işaret ettiğinde nesnelere doğru dönüyor mu?

Aldıklarını güle güle kullan canım.
Alacağın zamlarin da bereketli olsun..

canim ayaga kalkmaya calinca ve ilk adimlarda oluyor malesef. Burda kolay kolay almazlar cocuklari.

Selam kizlar,

bugün bi 8-9 km yürüyüs yaptik ormanda. Ardindan kizim parkda komsu cocuklariyla oynadi.
Sonrada evde mütigimizi ve sarabimizi acip balkon keyfi yaptik
Cok güzel bir gün gecirdik gercekten. Yarin biraz yogun olcam ama sali ve carsamba günesli havanin tadini cikarcam.
Kizimin kumbarasi doldu. Bi ara tümletireyim bankada ve bir ata alayim ona.

Tedirgin olma sen daha çok minikmiş normaldir o yeni yeni kasları gelişiyor biraz takip et sen. İşlem başlatmazlar merak etme, parmakla işaret ettiğinde nesnelere doğru dönüyor mu?
Eskisi gibi valla canım herşeyi normal oynaması sütü düzeni çok şükür teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…