- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.341
Ben de yürüyüşe gidemediğim için eve eliptik bisiklet alayım demiştim en yakın arkadaşım bendekini alabilirsin dedi ondan satın alacağım sanırım. Colombre bence de hareket yorgunluğu alıyor, başlamak mesele oluyor bazen seni tebrik ederimÜşenmezsem spora gideceğim birazdan. Dün evi temizlerken yoruldum,yapamadım. Bugün kaçışım yok.
Spor yaptıkça o halsizlik,yorgunluk azalıyor kızlar.bahar yorgunluğuna birebir bence.
Ohh miss,güle güle kullan. Ben de geçen ay 10 bu ay da 10 santim kestim saçımı. Rahatladım.Selam kızlar,
Bir çılgınlık yaptım ve gidip saçlarımı kısacık kestirdimoooh dünya varmış, yüzyıldır rapunzelim ama buraya kadarmış artık kafamda anne topuzum yok
Ben de yürüyüşe gidemediğim için eve eliptik bisiklet alayım demiştim en yakın arkadaşım bendekini alabilirsin dedi ondan satın alacağım sanırım. Colombre bence de hareket yorgunluğu alıyor, başlamak mesele oluyor bazen seni tebrik ederim
A Asmin75 canikosu az kaldı, iş kadını sahalara dönüyor
Teşekkür ederim canımOhh miss,güle güle kullan. Ben de geçen ay 10 bu ay da 10 santim kestim saçımı. Rahatladım.Hâlâ uzun ama şimdi bakımı daha rahat.
Eliptik var bende. Manuel olandan. Kullanırsan illaki sonuç alırsın. Ben daha çok bandı tercih ediyorum. Zaman azsa Leslie yapıyorum 2 ya da 3 mil. Önemli olan boş durmamak. Sen çok güzel kilo verdin. Sıra iyice sıkılaşmakta.
cok sagol canimasminnn çok sevindim ise başlıyorsun artık. Kolay gelsin güzel gunlerin olsun arkadaşım
Oy kesin yakismistir yeni sac kesmin. Güzel insana sonucda hersey yakisirSelam kızlar,
Bir çılgınlık yaptım ve gidip saçlarımı kısacık kestirdimoooh dünya varmış, yüzyıldır rapunzelim ama buraya kadarmış artık kafamda anne topuzum yok
Ben de yürüyüşe gidemediğim için eve eliptik bisiklet alayım demiştim en yakın arkadaşım bendekini alabilirsin dedi ondan satın alacağım sanırım. Colombre bence de hareket yorgunluğu alıyor, başlamak mesele oluyor bazen seni tebrik ederim
A Asmin75 canikosu az kaldı, iş kadını sahalara dönüyor
bereketli olsun canimaha
hha harikasın canım
kızlar 453 ten 5 gr altın aldım
eşim alma dedi oğlumun parasını yatır düşersin dedi.
bende 4 gram kendime 1 gram ona aldım 1 gram parası da bankaya yatırdım4 gram parası duruyor du öyle değerlensin dedim bakalım
bereketli olsun.
ellerine sağlık...Günaydın kızlar
Sabah erkenden uyandık eşim okula gitti bende etrafı toparladım biraz kahvaltı hazırladım kız uyanınca kahvaltıyı yaptık dışarı çıkmak istiyorum ama beni bekleyen yemek vardün ıspanak aldım bugün gözleme yapacam iki gün öncede lahmacun yapıp difrize attım kolay olsun yemek olmayan gün için şimdide kalkim halledim gözlemeyi öğleden sonra kızı parla götürürüm bari inşallah hepiniz iyisinizdir
cok geçmiş olsun canımmerhaba hanımlar nasılsınız,
ben bugun dra gittim beyin cerrahi muayene etti, fıtığı m ve migren için.boyun ve beyin mr i istedi.Kbb de ses tellerimde nodul varmış ki tahmin etmiştim bunu,ilaç verdi, konuşma yasağı verdi.beyin cerrahi den 5 gün rapor aldığım için
bidaha rapor vermedi.ilaçlarımı aldım eve geldim.biraz dinlendim.Akşam üstü eşşmle dolaşalım diye çıktık.Yatağımız çok eskiydi, yatak Baltık.Mondi de indirdim varmış,ne zamandır almak istiyorduk.Nakit 1600 e yatak aldık yarın gelecek.
Çalıştığım firma deterjan verdi 20 kg kadar.2 paketini Kv deme götürdük kullansın,biraz da onda oturduk geldik eve.
Okuduğum kitap hastanede bitti, yenisine başlayacağım.Yarın kv bize gelecek akşam yemeği ne,onu planlarım şimdiden.
çok kendimi yormadan evi de temizleyeceğim ama dinlenmem de lazım.
sağlık olsun ama para olmadsn da olmuyor.Selam kızlar,
masraflı gün oldu yine.
Merkeze gezmege gittik, kıza çorap lazımdı onları aldım, bide bir penye, 3 tane güneş şapkası oldu. Eşimi durduramadım
Evden yol için bez almayı unutmuşum. Gerekti bide bez, ıslak bez aldım.
Acıktık döner aldık, kıza patates aldık, yemedi, ardından pide istedi yemedi
Yarında gidip yazlık ayakabı alcam kızıma. Bugün bi 100€ gitti, yarında bi 70€ gider herhalde.
Iyiki işe başlıyorum, işsizlik maaşım kesinlikle yetmezdi bize.
8km yürümüşüz bugün yine. Yanlız tartı hep aynı rakamları gösteriyor
Geçmiş olsun canımmerhaba hanımlar nasılsınız,
ben bugun dra gittim beyin cerrahi muayene etti, fıtığı m ve migren için.boyun ve beyin mr i istedi.Kbb de ses tellerimde nodul varmış ki tahmin etmiştim bunu,ilaç verdi, konuşma yasağı verdi.beyin cerrahi den 5 gün rapor aldığım için
bidaha rapor vermedi.ilaçlarımı aldım eve geldim.biraz dinlendim.Akşam üstü eşşmle dolaşalım diye çıktık.Yatağımız çok eskiydi, yatak Baltık.Mondi de indirdim varmış,ne zamandır almak istiyorduk.Nakit 1600 e yatak aldık yarın gelecek.
Çalıştığım firma deterjan verdi 20 kg kadar.2 paketini Kv deme götürdük kullansın,biraz da onda oturduk geldik eve.
Okuduğum kitap hastanede bitti, yenisine başlayacağım.Yarın kv bize gelecek akşam yemeği ne,onu planlarım şimdiden.
çok kendimi yormadan evi de temizleyeceğim ama dinlenmem de lazım.
Güle güle giysin minnosun canımSelam kızlar,
masraflı gün oldu yine.
Merkeze gezmege gittik, kıza çorap lazımdı onları aldım, bide bir penye, 3 tane güneş şapkası oldu. Eşimi durduramadım
Evden yol için bez almayı unutmuşum. Gerekti bide bez, ıslak bez aldım.
Acıktık döner aldık, kıza patates aldık, yemedi, ardından pide istedi yemedi
Yarında gidip yazlık ayakabı alcam kızıma. Bugün bi 100€ gitti, yarında bi 70€ gider herhalde.
Iyiki işe başlıyorum, işsizlik maaşım kesinlikle yetmezdi bize.
8km yürümüşüz bugün yine. Yanlız tartı hep aynı rakamları gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?