canim ayaga kalkmaya calinca ve ilk adimlarda oluyor malesef. Burda kolay kolay almazlar cocuklari.
Aynen canım sürekli bir yere tutunma çabası ve yürüme isteği elimden geldiği kadar daha dikkat edicem inşallah teşekkür ederim canım

Günaydın Hanımlar....
Dün öğleden sonra çıkıp Erzurum'u biraz gezdik...
Çifte minareleri,Kale yi, Erzurum evleri'ni ve Taşhan ı.Ve tabi merkezi ni...Vakit kısıtlıydı ama çok beğendim...
Sonra cağ kebabını yedik... Muhteşem di...
Buralarda çok kez yedim ama oradaki Muhteşem di.
Taşhan dedikleri yer Oltu taşı ve gümüşten yapılan takı ve aksesuar ların satıldığı yer.
Bir tane gümüş yüzük beğendim alacaktım, kızkardeş im hediye aldı bana...
Eski kaşar, tereyağı, cevizli sucuk aldım .
Eski kaşar çok güzel.buralarda saman gibi kaç yerden aldık denedik...
2 kg tereyağ,1.5 kg kaşar ve az cevizli sucuğa 220 tl ödedim.
hediyelik magnet alacaktım , yöresel çantalar vardı çok beğendim uygun dı da ama aynı yerden geçmedik tekrar.
Kardeşim dedi abla gene gelirsin yazın.
Meşhur kadayıf sarması dan aldım biraz.Hem bize hem arkadaşıma hediye.
Sağol sun bana gene ödetmedi hanımefendi Kardeş olsun da...
Beni Havalimanı na buraktılar onlar da görev yaptıkları şehre gittiler.
2 saate Sabiha Gökçen e indim.Uçuş da gayet iyi ydi, Kitap okudum.
Eşim gelip aldı.Ama eve dönerken kötü hissettim yavrumsuz...
Onlarda vakitlice vardılar evlerine.
Sağlık olsun gene kavuşuruz.
4 12 olduğum için 3 te işe gideceğim biraz dinlenir im böylece...
Bir hafta sabah 1 hafta 3 te gittiğim için bu saatlerde uyanırım hep
eşim işe gidecek bende dedim ya ev süpürürücem toz alıcam az mutfağı toplayıp keyif yapıcam....

Selamlar arkadaşlar
Alınacaklar var,bugün çıkabilirsem halledeyim. Süt ürünleri az kalmış evde. Onları stoklarım. Sebze meyve de alınacak. Eksik hiç bitmiyor. Netten bir şey almam bu ara dedim ama kedilerin maması da az kalmış. Bir de kışı iyi değerlendirdi yaramazlar 4 tanesi gebe. Torun geliyor yine bana.
nora2010 ne güzel gezmişsin,moral olmuştur. Vardiyalı çalışma zor ama insan alışır herhalde zamanla. Bekarlar için sorun olmaz ama annelere zor işte.

yarın doktordan gelirken oğlumun parasına bende para ekleyim de ata altın alayım diyorum 1 tane...bozdururken zarar ediyor muyuz.ve kaç tl civarı şuan.
yoksa gene gram mı alayım ne kadar olursa
Ben 24 ayar gram tercih ediyorum. İhtiyaç durumunda parça parça bozulabilir .

teşekkür ederim 2 vardiya olduğu için kolay.gece yani 12/8 olsa evet o zor...
böyle olunca doktor hastane resmi işlerimi izin almadan halledebiliyorum.arkadaşlarıma kahvaltıya veya dışarı gidebilyoruz pandemşden önceydi tabi

Colombre ne güzel kedilerinin olması.Kardeşimde de var öyle sevimli ki Allahım.erkek ev kedisi.Seninkiler cins kedi mi ev kedisi mi, bahçede ler mi?
ben hepsini seviyorum ama şu gri tombik olanlar varya Allahım nasıl şekerler
eksik hiç bitmiyor ki evde,hadi bakalım iyi alışverişler

Yok canım evde değiller. Mahallenin bütün kedileri benim. Mama,su ihtiyaç olunca veteriner,ilaç masraflarını karşılıyorum kendimce işte.Ailece çok seviyoruz sokaktaki canlarımızı

Üşenmezsem spora gideceğim birazdan. Dün evi temizlerken yoruldum,yapamadım. Bugün kaçışım yok.
Spor yaptıkça o halsizlik,yorgunluk azalıyor kızlar.bahar yorgunluğuna birebir bence.
ben işim gereği hep koşturuyor um . günlük min.10 bin adım yapıyor um bazen 15 bin.hali ile spor yapacak halim kalmıyor

1 gün calisacam, ardindan cuma ve pazartesi bayram burda
aha
hha harikasın canım
kızlar 453 ten 5 gr altın aldım
eşim alma dedi oğlumun parasını yatır düşersin dedi.
bende 4 gram kendime 1 gram ona aldım 1 gram parası da bankaya yatırdım 4 gram parası duruyor du öyle değerlensin dedim bakalım
bereketli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…