- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.321
Aynen canım sürekli bir yere tutunma çabası ve yürüme isteği elimden geldiği kadar daha dikkat edicem inşallah teşekkür ederim canımcanim ayaga kalkmaya calinca ve ilk adimlarda oluyor malesef. Burda kolay kolay almazlar cocuklari.
Hayırlara vesile olsun canım genelde gelinlik iyiye yorumlanır rızıkdir berekettir ama bazende kötüye çıkabiliyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahYa ilk kez gelinliğin kötü olduğunu sizden duydum
Günaydın, güzel mutlu bol ketifli kıpır kıpır haftalar dilerim...Günaydın kızlar
Günaydın,son 2 3 günün tadını çıkarGünaydin kizlar
Ben 24 ayar gram tercih ediyorum. İhtiyaç durumunda parça parça bozulabilir .yarın doktordan gelirken oğlumun parasına bende para ekleyim de ata altın alayım diyorum 1 tane...bozdururken zarar ediyor muyuz.ve kaç tl civarı şuan.
yoksa gene gram mı alayım ne kadar olursa
teşekkür ederimSelamlar arkadaşlar
Alınacaklar var,bugün çıkabilirsem halledeyim. Süt ürünleri az kalmış evde. Onları stoklarım. Sebze meyve de alınacak. Eksik hiç bitmiyor. Netten bir şey almam bu ara dedim ama kedilerin maması da az kalmış. Bir de kışı iyi değerlendirdi yaramazlar 4 tanesi gebe. Torun geliyor yine bana.
nora2010 ne güzel gezmişsin,moral olmuştur. Vardiyalı çalışma zor ama insan alışır herhalde zamanla. Bekarlar için sorun olmaz ama annelere zor işte.
Yok canım evde değiller. Mahallenin bütün kedileri benim. Mama,su ihtiyaç olunca veteriner,ilaç masraflarını karşılıyorum kendimce işte.Ailece çok seviyoruz sokaktaki canlarımızıColombre ne güzel kedilerinin olması.Kardeşimde de var öyle sevimli ki Allahım.erkek ev kedisi.Seninkiler cins kedi mi ev kedisi mi, bahçede ler mi?
ben hepsini seviyorum ama şu gri tombik olanlar varya Allahım nasıl şekerler
eksik hiç bitmiyor ki evde,hadi bakalım iyi alışverişler
ben işim gereği hep koşturuyor um . günlük min.10 bin adım yapıyor um bazen 15 bin.hali ile spor yapacak halim kalmıyorÜşenmezsem spora gideceğim birazdan. Dün evi temizlerken yoruldum,yapamadım. Bugün kaçışım yok.
Spor yaptıkça o halsizlik,yorgunluk azalıyor kızlar.bahar yorgunluğuna birebir bence.
1 gün calisacam, ardindan cuma ve pazartesi bayram burdaGünaydın,son 2 3 günün tadını çıkar
aha1 gün calisacam, ardindan cuma ve pazartesi bayram burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?