oyyy ne bileyim insan bilmeyince tedirgin oluyor.biz öyle geliri yüksek insanlar değiliz o yüzden en iyi yol bildiğin yoldur beaa
Bir araştırıp öğrenmek lazım ben de başına geçeceğim yakında. Günlük 30-40 $ kazansam kimden kötü :)

Selam güzeller.
Hamur işine girdim, çıkamadım.
Kızlara elmalı turta
Kendime mavimli cigimin yerfistikli kurabiyesi
Eşime portakallı kurabiye
Tuzlu olarak da açma ve peynirli poğaça yaptım. Fırın pişirmeye çalışıyor kaç saattir.
Hepsi yenmez tabii, dondurucuya atarım, arada çıkarır ,yerler bizimkiler. Hazır gıdadan iyidir.
Bu akşam hamur işi yesinler bakalım. Yarına sebzeyi dayarim nasılsa.

Göbek için mekik iyi olur koalacim.hamilelikte bağlar çok zayıflıyor. Pilates yapabilsen etkisini 1 ayda görmeye başlarsın.
Salona bir ara gittim. Sonra eve bant,eliptik, ağırlık ve pilates malzemeleri aldım. Evde daha rahat oluyor tabii. Fitness için gitmek isterdim ama. Söyle birebir ders almak iyi olurdu.

oyyy ne bileyim insan bilmeyince tedirgin oluyor.biz öyle geliri yüksek insanlar değiliz o yüzden en iyi yol bildiğin yoldur beaa
Nora altın almakla doğru yapıyorsun bence. TL her gün eriyor maalesef. Ben de isterim paramız güçlü olsun,enflasyon olmasın. Geçen ay 100 TL ye aldığını bu ay aynı fiyata alabiliyor musunuz,eşine bunu örnek gösterebilirsin.

Geçmiş olsun canım.
Yataginizi da güle güle kullanin.
Oo ağır misafir geliyor demek
Asminn aldım yemedi, istedi aldim yemedi diyince bir kahkaha attım
Çocuk işte.
Masraflar,ihtiyaçlar hiç bitmiyor.
Yarın işbaşı geldi demek dimiii heyecan vardir, ne güzel.

Buraya serzenişte buluınduktan sonra dayanamadım hemen bir sarrafiyeye gittim yarım altın aldım. Aklımda duracağına yanımda dursun :) Bu ay maalesef sadece bir yarım altın koyabildim.
Bereketli olsun alımın.
Bende öyle yapıyorum, alış fiyatina çok dikkat etmeden aliyorum.

vallahi bugün ayni sekil devam ettik

Ayrica kiza iki cift ayakabi, esime tabiki yine kiyafet toplam 280€ ödeyip eve geldik. Bu ay kesinlikle kenardaki paradan kullancaz, yoksa eksige gireriz.
6 saat sonra kalkmam gerek, umarim uykuda kalmam
Öpüldünüz

güle güle kullanın
ben ilk işe başlayacağım zaman hiç uyuyamam, umarım sen uyursun

teşekkür ederim.yattım uyuyamadım tuhaf geldi yatak.
geldi ve ısrarla kal dedim kaldı
sevindim

çok bilmesin o ipler bende kuzumm

Selam kızlar anca buldum topiğin yolunu

2.den sonra koptular sanki Colombrem gerçekten birebir ders fikri çok güzel ama şu dönemde biraz sıkıntılı olabilir. Bir düze çıksak hayırlısıyla
Çay da koydum kızlar,gelin haydi
Ya sen ne yaptın bacım eller dert görmesin

A Asmin75 kuşum hayırlı uğurlu olsun yeni işin yepyeni, bereketli, huzurlu bir dünyanın kapıları açılsın önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…