- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.262
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.381
Bir araştırıp öğrenmek lazım ben de başına geçeceğim yakında. Günlük 30-40 $ kazansam kimden kötü :)oyyy ne bileyim insan bilmeyince tedirgin oluyor.biz öyle geliri yüksek insanlar değiliz o yüzden en iyi yol bildiğin yoldur beaa
Göbek için mekik iyi olur koalacim.hamilelikte bağlar çok zayıflıyor. Pilates yapabilsen etkisini 1 ayda görmeye başlarsın.Teşekkür ederim canım
Leslie ben de yapıyordum kızımda gerçekten çok etkili ama o zaman yürüyüş de yapabiliyordum. Şimdi yürümek mümkün değil benim için. Kilo verişim çok rahatlattı beni ama biraz gevşedim dünden beri dikkat ediyorum yeniden. Tabii ne kadar kilo versem de göbekim bebek var gibi duruyor bir de üst bacağım için iyi olacaktır diye düşünüyorum. Sen salona mı gidiyorsun Colombre
Nora altın almakla doğru yapıyorsun bence. TL her gün eriyor maalesef. Ben de isterim paramız güçlü olsun,enflasyon olmasın. Geçen ay 100 TL ye aldığını bu ay aynı fiyata alabiliyor musunuz,eşine bunu örnek gösterebilirsin.oyyy ne bileyim insan bilmeyince tedirgin oluyor.biz öyle geliri yüksek insanlar değiliz o yüzden en iyi yol bildiğin yoldur beaa
Geçmiş olsun canım.merhaba hanımlar nasılsınız,
ben bugun dra gittim beyin cerrahi muayene etti, fıtığı m ve migren için.boyun ve beyin mr i istedi.Kbb de ses tellerimde nodul varmış ki tahmin etmiştim bunu,ilaç verdi, konuşma yasağı verdi.beyin cerrahi den 5 gün rapor aldığım için
bidaha rapor vermedi.ilaçlarımı aldım eve geldim.biraz dinlendim.Akşam üstü eşşmle dolaşalım diye çıktık.Yatağımız çok eskiydi, yatak Baltık.Mondi de indirdim varmış,ne zamandır almak istiyorduk.Nakit 1600 e yatak aldık yarın gelecek.
Çalıştığım firma deterjan verdi 20 kg kadar.2 paketini Kv deme götürdük kullansın,biraz da onda oturduk geldik eve.
Okuduğum kitap hastanede bitti, yenisine başlayacağım.Yarın kv bize gelecek akşam yemeği ne,onu planlarım şimdiden.
çok kendimi yormadan evi de temizleyeceğim ama dinlenmem de lazım.
Asminn aldım yemedi, istedi aldim yemedi diyince bir kahkaha attımSelam kızlar,
masraflı gün oldu yine.
Merkeze gezmege gittik, kıza çorap lazımdı onları aldım, bide bir penye, 3 tane güneş şapkası oldu. Eşimi durduramadım
Evden yol için bez almayı unutmuşum. Gerekti bide bez, ıslak bez aldım.
Acıktık döner aldık, kıza patates aldık, yemedi, ardından pide istedi yemedi
Yarında gidip yazlık ayakabı alcam kızıma. Bugün bi 100€ gitti, yarında bi 70€ gider herhalde.
Iyiki işe başlıyorum, işsizlik maaşım kesinlikle yetmezdi bize.
8km yürümüşüz bugün yine. Yanlız tartı hep aynı rakamları gösteriyor
Bereketli olsun alımın.Buraya serzenişte buluınduktan sonra dayanamadım hemen bir sarrafiyeye gittim yarım altın aldım. Aklımda duracağına yanımda dursun :) Bu ay maalesef sadece bir yarım altın koyabildim.
Kapidayim kuzum bekletmeÇay da koydum kızlar,gelin haydi
Benim bu minik birikimimi de Mart ayına ekler misiniz :)) Motivasyon oluyor :)Bereketli olsun alımın.
Bende öyle yapıyorum, alış fiyatina çok dikkat etmeden aliyorum.
gece gece aciktimÇay da koydum kızlar,gelin haydi
vallahi bugün ayni sekil devam ettikGeçmiş olsun canım.
Yataginizi da güle güle kullanin.
Oo ağır misafir geliyor demek
Asminn aldım yemedi, istedi aldim yemedi diyince bir kahkaha attım
Çocuk işte.
Masraflar,ihtiyaçlar hiç bitmiyor.
Yarın işbaşı geldi demek dimiii heyecan vardir, ne güzel.
çok tokumÇay da koydum kızlar,gelin haydi
güle güle kullanınvallahi bugün ayni sekil devam ettik
Ayrica kiza iki cift ayakabi, esime tabiki yine kiyafettoplam 280€ ödeyip eve geldik. Bu ay kesinlikle kenardaki paradan kullancaz, yoksa eksige gireriz.
6 saat sonra kalkmam gerek, umarim uykuda kalmam
Öpüldünüz
teşekkür ederim.yattım uyuyamadım tuhaf geldi yatak.Geçmiş olsun canım.
Yataginizi da güle güle kullanin.
Oo ağır misafir geliyor demek
Asminn aldım yemedi, istedi aldim yemedi diyince bir kahkaha attım
Çocuk işte.
Masraflar,ihtiyaçlar hiç bitmiyor.
Yarın işbaşı geldi demek dimiii heyecan vardir, ne güzel.
çok bilmesin oNora altın almakla doğru yapıyorsun bence. TL her gün eriyor maalesef. Ben de isterim paramız güçlü olsun,enflasyon olmasın. Geçen ay 100 TL ye aldığını bu ay aynı fiyata alabiliyor musunuz,eşine bunu örnek gösterebilirsin.
2.den sonra koptular sanki ColombremGöbek için mekik iyi olur koalacim.hamilelikte bağlar çok zayıflıyor. Pilates yapabilsen etkisini 1 ayda görmeye başlarsın.
Salona bir ara gittim. Sonra eve bant,eliptik, ağırlık ve pilates malzemeleri aldım. Evde daha rahat oluyor tabii. Fitness için gitmek isterdim ama. Söyle birebir ders almak iyi olurdu.
Ya sen ne yaptın bacımÇay da koydum kızlar,gelin haydi
Eline saglik çok güzel görünüyorlar cnmÇay da koydum kızlar,gelin haydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?