- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.361
Oyyyyy oyyyyycancağızım hoşbulduk
2015 in sonunda ev aldım ya 2017 de kredim bitti.+10 bin borcum vardı kaynıma o da bitti.2018 temmuza kadar 35 bin tl biriktirmiş tik.temmuzda 2.el arabamızı aldık 11 bin kredi çektik 46 bine aldık.Şuan arabamız 110 bin oldu.herşey gibi o da fırladı.2019 da eşim 11.5 yıl çalıştığı şirkketten ayrıldı.şartları kötü maaşı düşüktü.tartışıp ayrıldı.tazminatını aldı.o da 6 taksitle.bende bu süre içinde iş değiştirdim gece vardiyası vardı oğlum yalnız kalamıyor küçük diye.tazminatımı ve işsizlik aldım işte 2018 martta 8 bin lira.Başka işe girdim.O sırada ehliyetimi aldım.ufak bir ameliyat oldum.ameliyat olacağım diye bu işimden çıkarıldım.Çok üzüldüm çok ağladım.2019 da oldu bunlar.
Ameliyattan sonra Üniversite sınavına girdim kazandım.açıköğretimde 2 yıllık okuyorum 2.nci senemsonra malum olan unlu bir iş sitesinden tekrar iş buldum.uzuuun görüşmeler sınavlar derken kasım ayında şimdiki işime girdim.1.5 sene olacak.şartları çok güzel olan, insana değer veren yabancı bir firma.işimi çok seviyorum.Gözyaşlarımın mükafatını verdi rabbim.1300 başvuru arasından ben seçildim .Oğlum büyüdü ortaokula geçti 11 yaşında.güzel bir okula kaydettik ama pandemi var ya hiç gidemedi.Kardeşim Doktor.Uzman oldu. 1 sene önce Doğu görevi için doğu ya çıktı tayini,tabi annemde onunla Doğuya gitti bebeğine bakıyor.Ailem onlar zaten, İstanbul'da 2 saat mesafede iken ne gğzeldi,ben baya üzüldüm yalnızlık zor ama şimdi alıştım. tez zamanda biter gider bu hastalık inşallah ama hiççç umudum yok.Boş zamanlarımızda bol bol kitap okuyoruz.Evimin eşyası taşınmaktan çok eskimişti.koltuk takımı,beyaz eşya,yatak odası hepsini yeniledim.eşimin tazminat ı biraz da biz biriktirdikleri mizi de ekledim altın aldım.ama yüksekten 464 ten aldım çok düşünce kızdı eşim tl de dursaydı diye.Bozdurmadım bekliyorum.
birikime devam.Diş tedavisi falan da oluyorum şu 2 3 yıldır hep birşeyler çıkıyor.
Benden haberler böyle biraz uzun oldu ama iyiyim Mutluyum.
Oğlumu anneme teyzesine getirdim.okul online diye 2 aydır burada idi buradan katıldı.geçen hafta sınavları var diye gelip aldım.işyerinden izin aldım.
bu haftada dün getirdim yine uçakla.bu akşam döneceğim.2 haftalık uçak parası 1800 tl.olsun sağlığımız yerinde olsun da.... sizler nasılsınız ya...
Günaydın hanımlar
Oturdum kara kara ne yemek yapsam diye düşünüyorum sizlerde ne var belki fikir olukasa
sorma şimdi okudum da okurken yoruldum, hakikaten çok hareketli zamanlar yaşamışım...Oyyyyy oyyyyynoracim ne kadar yogun ne kadar hareketli dolu dolu duygusal iniş çıkışlarla geçmis yillarin ama şu an iyi olmaniza işlerinin yoluna girmesine çok sevindim tüm birikimleriniz bereketli yatirimlariniz hayırlı olsun canim benim dedigin gibi önce sağlık olsun sonrada hayirlı işimiz gerisi hallolur elbet tekrar görüstüğümüze aramiza dönmene cok sevindim
Daha da artacağını dusunuyorum acikcasi altının. Şimdi alsanız bile zarar edeceginizi dusunmuyorum. Tabiki ytdBu ay altın alamadığım için inanılmaz üzgünüm. Cebimde ay sonu 4.000TL Var. Altın çok çok arttı, yine de gidip bir yarım altın alıp koysam mı diye düşünüyorum. Geçen ay altın düşükken güzel bir alım yapmıştım.
hayırlı olsun altının.Buraya serzenişte buluınduktan sonra dayanamadım hemen bir sarrafiyeye gittim yarım altın aldım. Aklımda duracağına yanımda dursun :) Bu ay maalesef sadece bir yarım altın koyabildim.
Benim eşim de coin'ci. Oraya yatırsana diyor, kendisinin bayağı bir yatırımı var coine. Ben bilmem altın elimde dursun diyorum ben de :)hayırlı olsun altının.
benim eşim altın işine çok karşı stresli oluyormuş bilmem ne tl dursa imiş.gene onu dinlemiyor um ben 3 5 alıp koyuyorum kenara.yoksa bana kalsa oooo neler alırım
coin şifreyi unuttun gitti riskli geliyor bize.Benim eşim de coin'ci. Oraya yatırsana diyor, kendisinin bayağı bir yatırımı var coine. Ben bilmem altın elimde dursun diyorum ben de :)
Yok şifre yenileme yöntemleri var, kimlik kartı vs istiyor diye biliyorum ay yoksa o kadar yüklü para bir anda yok olursa Allah korusun, elalemin milyonları var :))coin şifreyi unuttun gitti riskli geliyor bize.
benim eşim para işlerine pek bulaşmaz genelde ben ilgileniyorum.
sadece stress oluyor muş beyefendi
oyyy ne bileyim insan bilmeyince tedirgin oluyor.biz öyle geliri yüksek insanlar değiliz o yüzden en iyi yol bildiğin yoldur beaaYok şifre yenileme yöntemleri var, kimlik kartı vs istiyor diye biliyorum ay yoksa o kadar yüklü para bir anda yok olursa Allah korusun, elalemin milyonları var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?