Günaydin kizlar,

daha yeni kahvaltidan kalktik. Camasir attim makineye. Esim sürücü kursuna gitcek, bende kizi hazirlarim, ardindan kiza yazlik ayakabi almaya gitcez. Burda bir dükkanda varmis, bulamazsak aradigim markayi münihe gitcec mecbur.
Bugün biraz keyf yapmak istiyorum, yarin ilk is günü. 5:15 gibi kakcam. Artik nasil kalkacaksam
Ama ise gitcem diyede seviniyorum acikcasi cimcimemi özlüyecem ama.
S Saricivcivim1
canim kiza sebze corbasi yapacam, öglende crepe.
Kendimiz icin benimde hic fikrim yok firina et sebze olabilir belki.

Son düzenleme:
Oyyyyy oyyyyy noracim ne kadar yogun ne kadar hareketli dolu dolu duygusal iniş çıkışlarla geçmis yillarin ama şu an iyi olmaniza işlerinin yoluna girmesine çok sevindim tüm birikimleriniz bereketli yatirimlariniz hayırlı olsun canim benim dedigin gibi önce sağlık olsun sonrada hayirlı işimiz gerisi hallolur elbet tekrar görüstüğümüze aramiza dönmene cok sevindim

sorma şimdi okudum da okurken yoruldum, hakikaten çok hareketli zamanlar yaşamışım...
Her halimize bin şükür...
birde ben bu sene üniversite yi bitireceğim.işimde yükselme olmaz ama olsun dursun bir köşede...
atanmak için uğraşsam olur belki ama düzenimiz bozulsun da istemiyorum.zaten atamam olsa bile yaş 36,şuan ki şartları maaşı ve imkanları devlette alamam.O strese değmez geliyor.
Hayırlısı Allahtan...

Bu ay altın alamadığım için inanılmaz üzgünüm. Cebimde ay sonu 4.000TL Var. Altın çok çok arttı, yine de gidip bir yarım altın alıp koysam mı diye düşünüyorum. Geçen ay altın düşükken güzel bir alım yapmıştım.

Daha da artacağını dusunuyorum acikcasi altının. Şimdi alsanız bile zarar edeceginizi dusunmuyorum. Tabiki ytd

Buraya serzenişte buluınduktan sonra dayanamadım hemen bir sarrafiyeye gittim yarım altın aldım. Aklımda duracağına yanımda dursun :) Bu ay maalesef sadece bir yarım altın koyabildim.
hayırlı olsun altının.
benim eşim altın işine çok karşı stresli oluyormuş bilmem ne tl dursa imiş.gene onu dinlemiyor um ben 3 5 alıp koyuyorum kenara.yoksa bana kalsa oooo neler alırım

hayırlı olsun altının.
benim eşim altın işine çok karşı stresli oluyormuş bilmem ne tl dursa imiş.gene onu dinlemiyor um ben 3 5 alıp koyuyorum kenara.yoksa bana kalsa oooo neler alırım
Benim eşim de coin'ci. Oraya yatırsana diyor, kendisinin bayağı bir yatırımı var coine. Ben bilmem altın elimde dursun diyorum ben de :)

Benim eşim de coin'ci. Oraya yatırsana diyor, kendisinin bayağı bir yatırımı var coine. Ben bilmem altın elimde dursun diyorum ben de :)
coin şifreyi unuttun gitti riskli geliyor bize.
benim eşim para işlerine pek bulaşmaz genelde ben ilgileniyorum.
sadece stress oluyor muş beyefendi

coin şifreyi unuttun gitti riskli geliyor bize.
benim eşim para işlerine pek bulaşmaz genelde ben ilgileniyorum.
sadece stress oluyor muş beyefendi
Yok şifre yenileme yöntemleri var, kimlik kartı vs istiyor diye biliyorum ay yoksa o kadar yüklü para bir anda yok olursa Allah korusun, elalemin milyonları var :))

evi topladım,montumu yıkadım, çamaşır yıkadım astım, bulaşık Makinesi ni boşalttım,et hasladım,banyoyu çamaşır suyuna yatırdım, kahvaltı ettim.
süpürüp toz alıcam ha bide wc yıkayayım.
aslında ütü denyapasım var.mutfak dolabı silesim de ama kitap ta okumak istiyorum beeen

Yok şifre yenileme yöntemleri var, kimlik kartı vs istiyor diye biliyorum ay yoksa o kadar yüklü para bir anda yok olursa Allah korusun, elalemin milyonları var :))
oyyy ne bileyim insan bilmeyince tedirgin oluyor.biz öyle geliri yüksek insanlar değiliz o yüzden en iyi yol bildiğin yoldur beaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…