Merhaba kızlar okudum anlaşılan nefes öyle bir hayat telâşındaki...
Ben bu ara kendimi huzursuz hissediyorum ne zaman yetiyor ne de keyif alıyorum yaptıklarımdan...
Birikim yapamamak da beni huzursuz hissetiriyor...
Tatlu arada öyle keyifsiz anlarimiz oluyor hepimizin. Ben biraz daha ibadet ve şükürle meşgul tutuyorum kendimi öyle hissettiğimde. . Ya da hayır işi vs yapmaya çalışıyorum. Manevi yaklaşımlar ruhun gıdası bana göre. Dünya böyle bir yer,sorunlar hep olacak. Hz Adem buraya cezalandırilmak için gönderildi sonuçta değil mi. Çok da bir şey beklememek lazım demek ki buradan.
Çocuklar düşe kalka büyüyor civcivim,hepimizin ne hikayeleri vardır bu konularda. Sıralama zamanları için bebek kaskları vardı,bir incele istersen. Bebekler bizim sandığımızdan daha dayanıklıdır.Sen elinden geleni yap,gerisi Allah'a emanet.

Niyetliyim bugün,yemeğe karar veremedim. Ne zamandır yeşil mercimek yapmamıştım. Olmadı onu yapayim. Erişteli sever bizimkiler. Yanına da kırmızı lahana salatası yapar, turşu çıkarırım. Cacık da yakışır. Bakalım ek ne isteyecekler yanına. Pırasa yapacaktım ama kokusunu kaldıramam şimdi. Oruç tutarken midem hep hassas oluyor maalesef.
Sizlerde neler pişiyor bakalım kızlar.

Ben bu ara kendimi huzursuz hissediyorum ne zaman yetiyor ne de keyif alıyorum yaptıklarımdan...
Tatlucum bazen oluyor öyle.
Tıkanıp kaliyor sanki insan.
Başka şeylerle meşgul olmaya da çalış kafan dağılsın.
Birikim elbet olur yine, hem böyle zamanda tasarruf etmek bile birikim

Allah kabul etsin canım.
Ben kahvalti hazirliyorum
Bu akşam öyle canım istedi.

Haklısınız kızlar zaman zaman oluyor insan böyle...Teşekkürler tavsiyeleriniz için..
Aslında keyfimi kaçıran bazı şeyler var zihnimde onlardan kaynaklanıyor biliyorum
ama bir söz vardır ya 10 yıl sonra pek de önemli değilse takma kafana diye o modda olmak gerekli belki de...

Kızçeler selamlar

Bende nohut, pilav, turşu ve kenger kavurması vardı bugün. Yine 2 ayak da köpüşlerden almış gibi koşturdum bugün

T tatlu içini portakal gibi sıkan her neyse bir an önce feraha kavuşur inşallah canım

A Asmin75 ses verrrr nasıldı ilk günün

K kahvemsi mutluluk evine dön dülay, gözlerim hep mesajlarını arıyor

Insanda hep bir yetememe duygusu oluyor işte canım Sağolasın ben dediğin kasklara bakayım canım teşekkür ederim

düşe kalka büyüyecek ler hiç kendini suçlama.bizimki ni ilk benn aylıkken düşürdüm.yatağın üstüne koydum giyiniyor um gezmeye gideceğiz kardeşimle.
meğer dönmeye başlamış düştü yataktan.
hemen hastaneye götürmüş tük içim çıkmıştı ağlamaktan,doktor halimi görüp buladar üzülmeyin diye teselli etmişti

Hepimiz ara ara o psikolojide oluyoruz biliyorsun canım
yaşadığımız şu dönem hem maddi hem manevi çökertti bizi.
Rabbim feraha çıkarsın en kısa zamanda inşallah canım

Rabbim tüm çocuklarımızı korusun inşallah canım

cok gecmis olsun canim. Vallahi düse kalka büyüyorlar annesi. Kendini suclama, düsmiyen bebek tanimiyorum

canim gececek bunlarin hepsi. Pandemi hepimizi zaman zaman böyle düsüncelere sürekliyor

Günaydin canlar,

dün ilk is günümdü. Herkes cok sepatikdi ama hem uykusuzluk, hem okadar yeni bilgi beni maf etti. Allahdan bugün ve pazartesi bayram.
Haftaya seminarlarim basliyor. Yorucu bir kac ay bekliyor beni.
Dün erkenden bayildim, sabah 5de kalkmak baya yordu beni
Neyse, onada alisiriz
Bu ay 2000€ kenardaki paradan kullanmaliyiz. Esimin ehliyet masraflari var, benim 850€ senelik metro biletim gelecek...gelecek ay yine düzene gireriz umarim

Canim cok geçmis olsun polisin eve gelmesini kimse hayra yormaz sizin adiniza cok sevindim canimcim o ladımcagizinda Allah yardimcisi olsun dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…