- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.401
Tatlu arada öyle keyifsiz anlarimiz oluyor hepimizin. Ben biraz daha ibadet ve şükürle meşgul tutuyorum kendimi öyle hissettiğimde. . Ya da hayır işi vs yapmaya çalışıyorum. Manevi yaklaşımlar ruhun gıdası bana göre. Dünya böyle bir yer,sorunlar hep olacak. Hz Adem buraya cezalandırilmak için gönderildi sonuçta değil mi. Çok da bir şey beklememek lazım demek ki buradan.Merhaba kızlar okudum anlaşılan nefes öyle bir hayat telâşındaki...
Ben bu ara kendimi huzursuz hissediyorum ne zaman yetiyor ne de keyif alıyorum yaptıklarımdan...
Birikim yapamamak da beni huzursuz hissetiriyor...
Çocuklar düşe kalka büyüyor civcivim,hepimizin ne hikayeleri vardır bu konularda. Sıralama zamanları için bebek kaskları vardı,bir incele istersen. Bebekler bizim sandığımızdan daha dayanıklıdır.Sen elinden geleni yap,gerisi Allah'a emanet.Slm Kızlar
Yemek tavsiyeleriniz için teşekkürler dün eşim kızımı düşürdü hiç bisey yapmak istemedim sürekli ya bisey olursa aklımda hep kendimi suçluyorum bakamıyormuyum bu kiza diye simdilik bisey yok ama daha da dikkatli olmam lazım
Tatlucum bazen oluyor öyle.Merhaba kızlar okudum anlaşılan nefes öyle bir hayat telâşındaki...
Ben bu ara kendimi huzursuz hissediyorum ne zaman yetiyor ne de keyif alıyorum yaptıklarımdan...
Allah kabul etsin canım.Niyetliyim bugün,yemeğe karar veremedim. Ne zamandır yeşil mercimek yapmamıştım. Olmadı onu yapayim. Erişteli sever bizimkiler. Yanına da kırmızı lahana salatası yapar, turşu çıkarırım. Cacık da yakışır. Bakalım ek ne isteyecekler yanına. Pırasa yapacaktım ama kokusunu kaldıramam şimdi. Oruç tutarken midem hep hassas oluyor maalesef.
Sizlerde neler pişiyor bakalım kızlar.
Insanda hep bir yetememe duygusu oluyor işte canım Sağolasın ben dediğin kasklara bakayım canım teşekkür ederimTatlu arada öyle keyifsiz anlarimiz oluyor hepimizin. Ben biraz daha ibadet ve şükürle meşgul tutuyorum kendimi öyle hissettiğimde. . Ya da hayır işi vs yapmaya çalışıyorum. Manevi yaklaşımlar ruhun gıdası bana göre. Dünya böyle bir yer,sorunlar hep olacak. Hz Adem buraya cezalandırilmak için gönderildi sonuçta değil mi. Çok da bir şey beklememek lazım demek ki buradan.
Çocuklar düşe kalka büyüyor civcivim,hepimizin ne hikayeleri vardır bu konularda. Sıralama zamanları için bebek kaskları vardı,bir incele istersen. Bebekler bizim sandığımızdan daha dayanıklıdır.Sen elinden geleni yap,gerisi Allah'a emanet.
düşe kalka büyüyecek ler hiç kendini suçlama.bizimki ni ilk benn aylıkken düşürdüm.yatağın üstüne koydum giyiniyor um gezmeye gideceğiz kardeşimle.Slm Kızlar
Yemek tavsiyeleriniz için teşekkürler dün eşim kızımı düşürdü hiç bisey yapmak istemedim sürekli ya bisey olursa aklımda hep kendimi suçluyorum bakamıyormuyum bu kiza diye simdilik bisey yok ama daha da dikkatli olmam lazım
Hepimiz ara ara o psikolojide oluyoruz biliyorsun canımMerhaba kızlar okudum anlaşılan nefes öyle bir hayat telâşındaki...
Rabbim tüm çocuklarımızı korusun inşallah canımdüşe kalka büyüyecek ler hiç kendini suçlama.bizimki ni ilk benn aylıkken düşürdüm.yatağın üstüne koydum giyiniyor um gezmeye gideceğiz kardeşimle.
meğer dönmeye başlamış düştü yataktan.
hemen hastaneye götürmüş tük içim çıkmıştı ağlamaktan,doktor halimi görüp buladar üzülmeyin diye teselli etmişti
cok gecmis olsun canim. Vallahi düse kalka büyüyorlar annesi. Kendini suclama, düsmiyen bebek tanimiyorumSlm Kızlar
canim gececek bunlarin hepsi. Pandemi hepimizi zaman zaman böyle düsüncelere sürekliyorMerhaba kızlar okudum anlaşılan nefes öyle bir hayat telâşındaki...
Canim cok geçmis olsunEşim işteydi dün gece. Saat 10 gibi kapı çaldı,bir açtım 2 polis. Ay dedim kaza oldu ona geldiler. Elim ayağım titredi,adımı sordular falan. Başka isimde bir kadını arıyorlarmış. O 30 saniye aklım çıktı. Sonra o kadını düşündüm,aile içi şiddet için mi aradı ,adresi tam veremedi falan diye. Gece gece yüreğim fena oldu. Bol bol dua ettim,yattım. Hayat saniyeler içinde değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?