Hepimiz ara ara o psikolojide oluyoruz biliyorsun canım
yaşadığımız şu dönem hem maddi hem manevi çökertti bizi.
Rabbim feraha çıkarsın en kısa zamanda inşallah canım
Evet haklısın cnm. Ve bu ruh hali beni sürekli yemek yemeye abur cubura tesvik ediyor...Umarım en kısa zaman da sakinlesirim

Merhaba kızlar
A Asmin75 iş kadını oldun artık. Ama ne güzel istediğin yerdesin...Renk gelecek hayatına canım ben çok sevindim
tam esimin isi salantiya girdiginde bas vurmusdum hatirliyormusun? Hizir darda olana yetisirmis derlerya, tam öyle oldu gercekten.
Umarim senle esin icinde en güzel kapilar acilir canim benim

Ah asmin ilk gününu soracaktim tam da
Tempoya alışman birkaç hafta alabilir ama emin ol alışacaksın.

İyi akşamlar kızlar.
İftara 1 saat kala fellah köftesi yapma kararı aldım. Hemen yoğurdum,kızlarla yuvarladik. Ufaklık mutfak işlerini çok seviyor,tam annesinin kızı. Büyüğe de yıkama,toplama işlerini veriyorum. Çocuklar büyüyünce böyle zevkleri de var tabii. İnsanın hoşuna gidiyor.
Kuvertur çikolatamın tarihi yaklaşmış,onu erittim, cocostar yaptım, kalaniyla bütün halindeki muzları kapladım. Bayıldı evdekiler. Nispeten sağlıklı atıştırmalık oldu. Tavsiye ederim kızlar.

Güle güle biriktir zamini canim
Birazd Akarca hep biriktirme
Canikolar bana içli köfte tarifi verebilecek ev kadınlarının Messisini arıyorum
Ahahaha kesinlikle aradığın ben değilim

Ohh eline saglik

tam esimin isi salantiya girdiginde bas vurmusdum hatirliyormusun? Hizir darda olana yetisirmis derlerya, tam öyle oldu gercekten.
Umarim senle esin icinde en güzel kapilar acilir canim benim
inşallah cnm hayirlisi

evet hatırlıyorum ve gerçekten hakkettin bu işi arkadasim

Ya ben Dgsye girmeye karar verdim
Hazir heryer uzaktan eğitimdeyken mühendislik okuyum çıksın aradan dediydim
Ama unuttum bende hiç matematik yok
Neden böyle işler matematik istiyor bendede malesef 4 işlem seviyesindeben sozelciyim

Bize yardıma gelen abla eşyalara ciddili zarar vermeye başlamıştı, evi başımıza yıkacak diye endişe ettiğimden bugün ayda bir gelmesi için konuştum, o zaman fiyat artar ama dedi. Zaten çok yüksekten geliyordu bence de neyse, ben de o zaman aşkımız bitiyor dedim. ben temizliğimi yaparım akşamına da patatesi başıma bağlarım napim dedim

Temizliğimi de kendim yaparım, İçli köftemi de ve mantımı da diye diye yükseldim, sonra anneme bizim kızlar içli köfte kesin bilirler dedim ama yıkıldım yani. Yıktınız beni Zeynalarım. Yapayım tutturursam ben Messi olucam size yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…