- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.421
Evet haklısın cnm. Ve bu ruh hali beni sürekli yemek yemeye abur cubura tesvik ediyor...Umarım en kısa zaman da sakinlesirimHepimiz ara ara o psikolojide oluyoruz biliyorsun canım
yaşadığımız şu dönem hem maddi hem manevi çökertti bizi.
Rabbim feraha çıkarsın en kısa zamanda inşallah canım
tam esimin isi salantiya girdiginde bas vurmusdum hatirliyormusun? Hizir darda olana yetisirmis derlerya, tam öyle oldu gercekten.
Teşekkür ederim canım vallahi artık dininden ayrılmıyorumcok gecmis olsun canim. Vallahi düse kalka büyüyorlar annesi. Kendini suclama, düsmiyen bebek tanimiyorum
Canim geçmiş olsun kuzunaRabbim tüm çocuklarımızı korusun inşallah canım
Ah asmin ilk gününu soracaktim tam daGünaydin canlar,
dün ilk is günümdü. Herkes cok sepatikdi ama hem uykusuzluk, hem okadar yeni bilgi beni maf etti. Allahdan bugün ve pazartesi bayram.
Haftaya seminarlarim basliyor. Yorucu bir kac ay bekliyor beni.
Dün erkenden bayildim, sabah 5de kalkmak baya yordu beni
Neyse, onada alisiriz
Bu ay 2000€ kenardaki paradan kullanmaliyiz. Esimin ehliyet masraflari var, benim 850€ senelik metro biletim gelecek...gelecek ay yine düzene gireriz umarim
Bereketli olsun canım ekliyorum ilk siradasinBenim bu minik birikimimi de Mart ayına ekler misiniz :)) Motivasyon oluyor :)
Ben o listede yokumCanikolar bana içli köfte tarifi verebilecek ev kadınlarının Messisini arıyorum
Nefis yemek tariflerinden bak canım. Orasinin tariflerini seviyorum ben. Yorumları oku ama,püf noktaları yazıyor bazen.Canikolar bana içli köfte tarifi verebilecek ev kadınlarının Messisini arıyorum
Güle güle biriktir zamini canimSelâm kızlar
Yemek kvdem den fırında tavuk yapmis, pilav salata ayy en sevdiğim tatliyi da yapmış
Galiba ben geçen hafta rejime başlamıştım ama bozdum, aferin bana
Bu ay zam aldim bir miktar,ne iyi geldi.
Zira giderlerimiz de çok şu pandemiden beri.
Ahahaha kesinlikle aradığın ben değilimCanikolar bana içli köfte tarifi verebilecek ev kadınlarının Messisini arıyorum
Ohh eline saglikİyi akşamlar kızlar.
İftara 1 saat kala fellah köftesi yapma kararı aldım. Hemen yoğurdum,kızlarla yuvarladik. Ufaklık mutfak işlerini çok seviyor,tam annesinin kızı. Büyüğe de yıkama,toplama işlerini veriyorum. Çocuklar büyüyünce böyle zevkleri de var tabii. İnsanın hoşuna gidiyor.
Kuvertur çikolatamın tarihi yaklaşmış,onu erittim, cocostar yaptım, kalaniyla bütün halindeki muzları kapladım. Bayıldı evdekiler. Nispeten sağlıklı atıştırmalık oldu. Tavsiye ederim kızlar.
inşallah cnm hayirlisitam esimin isi salantiya girdiginde bas vurmusdum hatirliyormusun? Hizir darda olana yetisirmis derlerya, tam öyle oldu gercekten.
Umarim senle esin icinde en güzel kapilar acilir canim benim
Haha tıp oku cnm sıkıntılı olan karşı cinsleri ameliyat etYa ben Dgsye girmeye karar verdim
Hazir heryer uzaktan eğitimdeyken mühendislik okuyum çıksın aradan dediydim
Ama unuttum bende hiç matematik yok
Neden böyle işler matematik istiyor bendede malesef 4 işlem seviyesindeYa ben Dgsye girmeye karar verdim
Hazir heryer uzaktan eğitimdeyken mühendislik okuyum çıksın aradan dediydim
Ama unuttum bende hiç matematik yok
Ya karamellim ben net 3 ayda alışıyorumAh asmin ilk gününu soracaktim tam da
Tempoya alışman birkaç hafta alabilir ama emin ol alışacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?