- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.441
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanim geçmiş olsun kuzuna
Bnde nefis yemek tariflerinden bakıyorum canım sürekli denediğim var bakım atim sana aklına yatarsa yaparsınBize yardıma gelen abla eşyalara ciddili zarar vermeye başlamıştı, evi başımıza yıkacak diye endişe ettiğimden bugün ayda bir gelmesi için konuştum, o zaman fiyat artar ama dedi. Zaten çok yüksekten geliyordu bence de neyse, ben de o zaman aşkımız bitiyor dedim. ben temizliğimi yaparım akşamına da patatesi başıma bağlarım napim dedim
Temizliğimi de kendim yaparım, İçli köftemi de ve mantımı da diye diye yükseldim, sonra anneme bizim kızlar içli köfte kesin bilirler dedim ama yıkıldım yani. Yıktınız beni Zeynalarım. Yapayım tutturursam ben Messi olucam size yazıcam
Beyinlerini mi alsamHaha tıp oku cnm sıkıntılı olan karşı cinsleri ameliyat et
Mutfak işini sevmediğim gibiYa karamellim ben net 3 ayda alışıyorum@Asmin75 bayrama denk gelmesi çok iyi olmuş, suya ayağını sokup alışmak gibi
@Colombre,Cennetmeyvesii ve karamelli_turta üzdünüz bacıtlar biriniz en az bir defa denemiştir dedimdi ben
Bilmiyorum bende ayni durumdayımNeden böyle işler matematik istiyor bendede malesef 4 işlem seviyesindeben sozelciyim
Derdi neydi kiBize yardıma gelen abla eşyalara ciddili zarar vermeye başlamıştı, evi başımıza yıkacak diye endişe ettiğimden bugün ayda bir gelmesi için konuştum, o zaman fiyat artar ama dedi. Zaten çok yüksekten geliyordu bence de neyse, ben de o zaman aşkımız bitiyor dedim. ben temizliğimi yaparım akşamına da patatesi başıma bağlarım napim dedim
Temizliğimi de kendim yaparım, İçli köftemi de ve mantımı da diye diye yükseldim, sonra anneme bizim kızlar içli köfte kesin bilirler dedim ama yıkıldım yani. Yıktınız beni Zeynalarım. Yapayım tutturursam ben Messi olucam size yazıcam
güle güle harca.bende biraz zam aldım sevindim yaa...Selâm kızlar
Yemek kvdem den fırında tavuk yapmis, pilav salata ayy en sevdiğim tatliyi da yapmış
Galiba ben geçen hafta rejime başlamıştım ama bozdum, aferin bana
Bu ay zam aldim bir miktar,ne iyi geldi.
Zira giderlerimiz de çok şu pandemiden beri.
bende var matematik kafam zehir gibi ama yaş 36 ve daha üni.2nci sınıftayım açıktan.Ya ben Dgsye girmeye karar verdim
Hazir heryer uzaktan eğitimdeyken mühendislik okuyum çıksın aradan dediydim
Ama unuttum bende hiç matematik yok
benim kardeşimin eşi yani enişte diyeyim harika yapıyor ben sadece yemesini bilirim,Bize yardıma gelen abla eşyalara ciddili zarar vermeye başlamıştı, evi başımıza yıkacak diye endişe ettiğimden bugün ayda bir gelmesi için konuştum, o zaman fiyat artar ama dedi. Zaten çok yüksekten geliyordu bence de neyse, ben de o zaman aşkımız bitiyor dedim. ben temizliğimi yaparım akşamına da patatesi başıma bağlarım napim dedim
Ama sen çok tatlısın yaa gece geç saat olmasaydı kahkahayı patşatacaktımDerdi neydi ki
Kendi etmiş kendi bulmuş diyelim ozaman
Vipahmet içli köfte kalıbı çıkarmış onla yapmak mantıklı geldi ama kim yoguracak ya onun hamurunu.
Benim ne işim var ya burda ben zengin olacaktım hizmetcilerim katyalarim olcakti.
Kızım kahve yap kızım içli köfte yap aksama misafir var sofrayı donat diyecektim. Sonra onlar camları silerken ben havuzda kokteylimi içecektim. Evde ful makyaj 2 dirhem bir çekirdek dolanırken binicem sırtına vurucam kirbaci anam dur fantezilere ne ara gectik her neyse
Oyle iste genşler
bende noddle çok sever arada yaparım.Benim kiz kore hayranı
Onun için noddle yapmayi öğrendim
Bugün ilk defa denedim ama suyu az olsada cooook lezzetliydi. Ben de sevdim.
Simdi farkettim suyu hiç kalmamış bu bildiğin anam babam spagettiye benzemiş resimde yaaaa neysem olsundu. Kızım mutlu oldu yeter o
Ben denedim nefis yemek tariflerinden ama hamuru tam inceltemedim. Salatalık falan kullanarak yaptım. Bence ordaki tariflerden dene cnmYa karamellim ben net 3 ayda alışıyorum@Asmin75 bayrama denk gelmesi çok iyi olmuş, suya ayağını sokup alışmak gibi
@Colombre,Cennetmeyvesii ve karamelli_turta üzdünüz bacıtlar biriniz en az bir defa denemiştir dedimdi ben
yok cnm sadece boşlukBeyinlerini mi alsam
Ahahaha dur onlarda yoktu
radyo ariyorumHanımlar bardak rafı m ve mutfak Radyom nasıl
radyo ariyorum kırmızı gül radyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?