- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.581
burdayım canım iş güç kosturmaca buraları ıhmal ettım nasılsın arada bakıyorum çok yazan yok ya eskı enerjimizi kaybettik kızlar ruhumuz bıle yoruldu
Hahahahawitcher im sabah sabah kahkaha attirdin evde tek basima bana ilahi cok yaşa emi sen afiyet olsun kutlamaniz uzun sürsün bayramibiz kutlu olsun EN BÜYÜK BAYRAM BU BAYRAM...
Hoşgeldin canim nasilsinburdayım canım iş güç kosturmaca buraları ıhmal ettım nasılsın arada bakıyorum çok yazan yok ya eskı enerjimizi kaybettik kızlar ruhumuz bıle yoruldu
yaa bende açım öğlen olsada eve gitsemSabah sabh msj ini okuyumca canim cekti colombremsanirim kahvaltisizliktan hep bunlar
Nice sağlıklı huzurlu yılların olsun inşallahGünaydın arkadaşlar
44 bitti bugün,45 e merhaba dedim. Ama sorun bakalım kaç hissediyorum.
Eskiden bu yaştaki insanlar torun torba sahibi olurdu yahu. Neyse gidip pasta yapayım ben.
Haftayada full yagmur görünüyor pişman oldumAhahaha aman acele etme civcivimnerde hangi şehirde oturuyorsun ki kar yağdi
bilmeseler de olur evim yerim ayrı,Ayyyy tamam noracim tamam şu örnekler bile yetti sözlerimi geri aldim kv den yana sansli olduguna dairAllah sana sabir versin eşinden yana iyiki yüzün gülmüş kv ve görümcen senin kiymetini bilsinler canimcim
Mutlu hayirli yaslarin olsun canimGünaydın arkadaşlar
Eskiden bu yaştaki insanlar torun torba sahibi olurdu yahu. Neyse gidip pasta yapayım ben.
Benimde caliştigim merkez evime cok yakin öğlen yemege gidince kahvalti yapiyoruzyaa bende açım öğlen olsada eve gitsem
sabah çok erken kalktığımdan canım bişey istemiyor ama 10 gibi acıkmaya başlıyorum veee öğlen eve gittiğimde boğulacakmış gibi bi hızla yiyorum
Aaaa oyle mi kacirmisim ben fr da yaşadıgıni canimHaftayada full yagmur görünüyor pişman oldumben fransadayim canım
Haklisin canim senin üzerinde bi emekleri yok ki söz haklari olsun ancak eşinin ailesi sonucta illa muhatap olmak zorunda kaliyorsun acaba o seni zorlar mi diye düsundüm ama eşinin tavrinida takdir etrim sanirim seni ezdirmiyor aenin yaninda oldugunu hissettiriyorbilmeseler de olur evim yerim ayrı,
çalışıyorum,eşimden maaşım yüksek ki bunu asla sorun etmem ama onlara göre önemli ya hani
cocuğuma bakmadı, hastalığım da bakmadı e evime para vermedi
dolayısı ile hayatımda söz hakları da yok.
o gitmeden dedim eşime onun yanında,senelik izin yazıcam
Ağrı ya gidecem uçak biletlerini al diye
Sürekli kardeşimin nasıl güzel teyze olduğunu, sırf yeğenini görmesi için uçak biletlerini bile onun karşıladığını falan.
Abartı değil bu arada,gerçek böyle çoook şükür.
Bana diyor senin kardeşin gibi kardeş yok
Belki anlar lar,hala ile teyze olmak arasındaki farkı.yani bizimkiler
Canim dogum günün kutlu olsun benden iki yas öndesinCanlarım çok sağolun
iyi dilekleriniz hepimiz için gerçek olsun inşallah. Uzun yıllar buradan hep güzel şeyler paylaşalım. Kendimi hepinize yakın hissediyorum.
Donuyoruz valla iki gündürBenimde caliştigim merkez evime cok yakin öğlen yemege gidince kahvalti yapiyoruzsabah insanin cani bisey istemiyor evden cikmadan bi iki şey atiştiriyorum o kadar işte de caya kahveye abaninca öğlen kurt gibi acikmis oluyorum
Aaaa oyle mi kacirmisim ben fr da yaşadıgıni canimnisan yağmurlarini bende hesaba kattim ki ben cok da kolay üşürüm gecen sene mayus ayinda kar botlariyla dolaniyordum kebdimi bilince acele etmedim kışlıklari kaldirmak icin
Haklisin canim senin üzerinde bi emekleri yok ki söz haklari olsun ancak eşinin ailesi sonucta illa muhatap olmak zorunda kaliyorsun acaba o seni zorlar mi diye düsundüm ama eşinin tavrinida takdir etrim sanirim seni ezdirmiyor aenin yaninda oldugunu hissettiriyorbu arada ben hem 3 kız halasiyim hem de 2 kız teyzesi hiçbir yegenim arasinda fark yoktur hepsinede ayni seyleri yapmaya calisirim harcliklari hediyeleri ancak burda devreye anne farki giriyor sanırim
Biz deDonuyoruz valla iki gündür
Musmutlu yıllar dilerim canım benim.Canlarım çok sağolun
iyi dilekleriniz hepimiz için gerçek olsun inşallah. Uzun yıllar buradan hep güzel şeyler paylaşalım. Kendimi hepinize yakın hissediyorum.
dedim ya canım bizdekiler içşn dedim.Benimde caliştigim merkez evime cok yakin öğlen yemege gidince kahvalti yapiyoruzsabah insanin cani bisey istemiyor evden cikmadan bi iki şey atiştiriyorum o kadar işte de caya kahveye abaninca öğlen kurt gibi acikmis oluyorum
Aaaa oyle mi kacirmisim ben fr da yaşadıgıni canimnisan yağmurlarini bende hesaba kattim ki ben cok da kolay üşürüm gecen sene mayus ayinda kar botlariyla dolaniyordum kebdimi bilince acele etmedim kışlıklari kaldirmak icin
Haklisin canim senin üzerinde bi emekleri yok ki söz haklari olsun ancak eşinin ailesi sonucta illa muhatap olmak zorunda kaliyorsun acaba o seni zorlar mi diye düsundüm ama eşinin tavrinida takdir etrim sanirim seni ezdirmiyor aenin yaninda oldugunu hissettiriyorbu arada ben hem 3 kız halasiyim hem de 2 kız teyzesi hiçbir yegenim arasinda fark yoktur hepsinede ayni seyleri yapmaya calisirim harcliklari hediyeleri ancak burda devreye anne farki giriyor sanırim
Tabi ki canim benim anladim ben senidedim ya canım bizdekiler içşn dedim.
yani yoksa yeğen yeğen dir
Sende de bulgaristan göçmenliği vardi demi canimcimMerhabalar
güzel bir gün geçirdim
ilk defa evden bişey hazırlamadan çıkayım dedimdi sabah
Baniçka,kifla alırım demiştimBizim oraların yöresel kahvaltı için börek,açma gibi
gittiğim gibi servis geldi, bekletirdim ama
kapıya kadar sıra vardı.
gidince poğça yemek zorunda kaldım
ama öğle yemeğinde ekmek yemiyorum çoğu zaman
simdiden bile iyi geldi canimÇok sevindim sana çok iyi gelecek bu iş hem maddi hem manevi anlamda
demek durumlar ayniGünaydın kızlar
Büyükbaş geçen hafta gidemedi dün sabah gitti yarın akşama kadar yok
ay evde bayram havası
hemen bi tatlı bi börekle kutlama yaptık bi kaç arkadaş çağırdım
akşamda sevinçten uyuyamadım umarım hiç geri gelmez
bugünde çocukları dışarda yemeğe götüreceğim havaları değişsin ramazanda çıkamayacağız nasılsa
ooooo yasitiz artik deseneGünaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?