- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.601
dön gine aramiza canim, dagildik gittikburdayım canım iş güç kosturmaca buraları ıhmal ettım nasılsın arada bakıyorum çok yazan yok ya eskı enerjimizi kaybettik kızlar ruhumuz bıle yoruldu
anlaştıkTabi ki canim benim anladim ben senibende senin sözlerini teyit maksadiyla yazdim insandan insana değişiyor işte yani hicbir fark olmamasi gerekiyorken olmasi ne aci benim kendi halalarimla teyzelerimi sorsan al birini vur ötekine senin görümceyle yarisir
Sende de bulgaristan göçmenliği vardi demi canimcim
Ne güzel canım çok sevindim senin adinasimdiden bile iyi geldi canimyorulsamda yinede yeni birseyler ögrenmek güzelmis gercekten
Vayyy vayyy kızlar ne kadar gençsiniz halbuki enerjinize binlerce maşallahooooo yasitiz artik desenenice saglikli mutlu yillara canim hersey gönlünce olsun
Anlaştık tabiki de noramanlaştık
has macır beaa 13 yaşında geldim
ufak bir düzenleme "Bulgar"ayrı bir millettir yani rus vs gibiNe güzel canım çok sevindim senin adinainsan kendini cok daha üretken ve güçlü hissediyor çalışirken hele maasini da al biz seni tutamiycaz buralarda
Vayyy vayyy kızlar ne kadar gençsiniz halbuki enerjinize binlerce maşallah
Anlaştık tabiki de noramşu sıralar niyedir bilmem cok fazla bulgar macırı karşıma çıkıyor bacim beaa
bide sen baniçka kifla yı nerden biliyorsun bakalımNe güzel canım çok sevindim senin adinainsan kendini cok daha üretken ve güçlü hissediyor çalışirken hele maasini da al biz seni tutamiycaz buralarda
Vayyy vayyy kızlar ne kadar gençsiniz halbuki enerjinize binlerce maşallah
Anlaştık tabiki de noramşu sıralar niyedir bilmem cok fazla bulgar macırı karşıma çıkıyor bacim beaa
Biliyorum kuzucum elbetteki türksünuzufak
ufak bir düzenleme "Bulgar"ayrı bir millettir yani rus vs gibi
Bulgaristan Göçmeni veya Türk'ü demek lazım esasen...Türk üz çünkü...
İsmen biliyorum canim yemedim hiç arkadas cevremden ve yemek merakim sonucu duydumbide sen baniçka kifla yı nerden biliyorsun bakalım
canım benim hangi şehirdesin bilmiyorum ama buralarda var.alıp göndereyim mi sanaBiliyorum kuzucum elbetteki türksünuzkardesim benimmm
İsmen biliyorum canim yemedim hiç arkadas cevremden ve yemek merakim sonucu duydumbirde pitayka yı biliyorum şöyle güzel güvenilir bir baniçka ve pitayka tarifi bulsam evde bende deniycem
Oyyyyy kuzum yaaa naptin sencanım benim hangi şehirdesin bilmiyorum ama buralarda var.alıp göndereyim mi sanaözelden yaz
Hayırlı yolculuklar cnm işleriniz rast gitsinIyi aksamlar kızlar nasılsınız herkes iyi mibeni soracak olursaniz dün izmitten konyaya geldim annemle bu corona ortaminda malesef ama baba ocağının işleri var onlari halledebilirsek pazt ye dönüş kısmetse dün 6 saat araba kullandım bel ve boyun fıtığı olan birinin halini siz tahmin edin a dostlar
Benimde saglam bir stoga bakip arttirmam lâzım, orucluyken gezemiyorumİyi geceler kızlar.
Gece gece pandispanya yaptım,ev mis gibi koktu.Yiyecekler böyle güzel kokmasa bu kadar çekici gelmezdi herhalde.
Alışverişe gitmem gerekiyor. Oruç tutunca enerjim olmuyor,hiç dışarıda dolaşmak istemiyorum. Ramazan öncesi iyi stok yapmam lazım. Peynir , tereyağ,bol süt alıp yoğurt hazırlamak iyi olur, donducuya börek, poğaça falan atayım fırsat bulunca,ben yemesem de eşim sahurda güzel yiyor ve hep çeşit arar. Kızlar ne olsa yerler, evde nimete burun kıvrılmasina izin vermiyorum zaten.
Iyiki doğmuşsun canimmGünaydın arkadaşlar
44 bitti bugün,45 e merhaba dedim. Ama sorun bakalım kaç hissediyorum.
Eskiden bu yaştaki insanlar torun torba sahibi olurdu yahu. Neyse gidip pasta yapayım ben.
Nasıl güzel olmuş ya...Bak şimdi, ne kadar göçmen varsa bu topikteyav seviyoruz altını işte ne yapalım.
Ay kızlar çok güzel bir doğum günü oldu. Maşallah diyeyim. Hiç beklemediğim arkadaşlar aradı,yazdı falan,duygulandım.
Kaç yıl öncesinden eski komşularım kutladılar. Güzel dostluklar kurmuşum dedim. Kızlarımın hediyeleri de çok mutlu etti. Benim neleri sevdiğimi gözlemleyerek, detay hediyeler verdiler. Eşim çiçek göndermiş,bir de sürprizi vardı. Beklemiyordum bu pandemide doğrusu. Etrafımı hep ince düşünürüm, ilk defa bu kadar önemsediğimi hissettim. Çok güzel,moral yükseltici bir duyguymus. Sevdiklerimi şımartmaktan ben hiç şımaramamışım onu farkettim.
Kızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi vallaBiz de
Hala yapamadım ama elbet bir gün buluşacağız canımIçli köfteyi yaptin mi koalambizde pek tüketilen bisey değildir yapmaai zahmetli oldugundan sanirim yemek kursunda öğrenmis tarifini alnistim ama tekrar yapmak kismet olmadi
Colombrem, çiçeğimGünaydın arkadaşlar
44 bitti bugün,45 e merhaba dedim. Ama sorun bakalım kaç hissediyorum.
Eskiden bu yaştaki insanlar torun torba sahibi olurdu yahu. Neyse gidip pasta yapayım ben.
Gecmis olsunKızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
Ya çok güldürdün beni uykum acildiGünaydın kızlar
Büyükbaş geçen hafta gidemedi dün sabah gitti yarın akşama kadar yok
ay evde bayram havası
hemen bi tatlı bi börekle kutlama yaptık bi kaç arkadaş çağırdım
akşamda sevinçten uyuyamadım umarım hiç geri gelmez
bugünde çocukları dışarda yemeğe götüreceğim havaları değişsin ramazanda çıkamayacağız nasılsa
Sen nerdesin kuzummmmburdayım canım iş güç kosturmaca buraları ıhmal ettım nasılsın arada bakıyorum çok yazan yok ya eskı enerjimizi kaybettik kızlar ruhumuz bıle yoruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?