burdayım canım iş güç kosturmaca buraları ıhmal ettım nasılsın arada bakıyorum çok yazan yok ya eskı enerjimizi kaybettik kızlar ruhumuz bıle yoruldu
dön gine aramiza canim, dagildik gittik
ben ise basladim canim, günler cok yogun geciyor, ama güzel

anlaştık
has macır beaa 13 yaşında geldim

Nasılsınız kızlar geçmisi okuyamadım bu ara
Herkes iyidir umarım
işyerinde 8 saat nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.
Dün mrm vardı 50 dk sürdü darlandım.
Bu akşam iş çıkışı eve geldim, eşimle atıştırdık ,işyerinden mercimek köftesi getirmiştim yemek de vardı az,
Dişçşye gittik,ikimizin de tedavisi vardı.
Çıkışta çarşıda bi turladık.
Diş hekimi miz yeme yasağı yok deyince
Ekrem Coşkun döner e oturduk ayak üstü 34 tl verdik
Dişçim kafeler sokağında
Kafeler tıkış tıkış hiç korona yok sanki,şaştım kaldım bir bize var galiba
..
Birazdan eve geçicem,Namaz kılar mutfağı toplar dinlenirim

simdiden bile iyi geldi canim yorulsamda yinede yeni birseyler ögrenmek güzelmis gercekten
Ne güzel canım çok sevindim senin adina insan kendini cok daha üretken ve güçlü hissediyor çalışirken hele maasini da al biz seni tutamiycaz buralarda
ooooo yasitiz artik desene nice saglikli mutlu yillara canim hersey gönlünce olsun
Vayyy vayyy kızlar ne kadar gençsiniz halbuki enerjinize binlerce maşallah
anlaştık
has macır beaa 13 yaşında geldim
Anlaştık tabiki de noram şu sıralar niyedir bilmem cok fazla bulgar macırı karşıma çıkıyor bacim beaa

ufak ufak bir düzenleme "Bulgar"ayrı bir millettir yani rus vs gibi
Bulgaristan Göçmeni veya Türk'ü demek lazım esasen...Türk üz çünkü...

bide sen baniçka kifla yı nerden biliyorsun bakalım

ufak
ufak bir düzenleme "Bulgar"ayrı bir millettir yani rus vs gibi
Bulgaristan Göçmeni veya Türk'ü demek lazım esasen...Türk üz çünkü...
Biliyorum kuzucum elbetteki türksünuz kardesim benimmm
bide sen baniçka kifla yı nerden biliyorsun bakalım
İsmen biliyorum canim yemedim hiç arkadas cevremden ve yemek merakim sonucu duydum birde pitayka yı biliyorum şöyle güzel güvenilir bir baniçka ve pitayka tarifi bulsam evde bende deniycem

canım benim hangi şehirdesin bilmiyorum ama buralarda var.alıp göndereyim mi sana özelden yaz

Hayırlı yolculuklar cnm işleriniz rast gitsin
Benimde saglam bir stoga bakip arttirmam lâzım, orucluyken gezemiyorum
Benimkiler çok seçici colombrecim yiaa
Günaydın arkadaşlar
44 bitti bugün,45 e merhaba dedim. Ama sorun bakalım kaç hissediyorum.
Eskiden bu yaştaki insanlar torun torba sahibi olurdu yahu. Neyse gidip pasta yapayım ben.
Iyiki doğmuşsun canimm
Nice sağlıklı güzel senelere:)
Bir koç herkese nasip olmaz der susarim
Tüm koç burclarina selâm olsun

Bak şimdi, ne kadar göçmen varsa bu topikte yav seviyoruz altını işte ne yapalım.
Ay kızlar çok güzel bir doğum günü oldu. Maşallah diyeyim. Hiç beklemediğim arkadaşlar aradı,yazdı falan,duygulandım.
Kaç yıl öncesinden eski komşularım kutladılar. Güzel dostluklar kurmuşum dedim. Kızlarımın hediyeleri de çok mutlu etti. Benim neleri sevdiğimi gözlemleyerek, detay hediyeler verdiler. Eşim çiçek göndermiş,bir de sürprizi vardı. Beklemiyordum bu pandemide doğrusu. Etrafımı hep ince düşünürüm, ilk defa bu kadar önemsediğimi hissettim. Çok güzel,moral yükseltici bir duyguymus. Sevdiklerimi şımartmaktan ben hiç şımaramamışım onu farkettim.

Nasıl güzel olmuş ya...
Kalbinin emeği bunlar

Merhaba kızçeler
Içli köfteyi yaptin mi koalam bizde pek tüketilen bisey değildir yapmaai zahmetli oldugundan sanirim yemek kursunda öğrenmis tarifini alnistim ama tekrar yapmak kismet olmadi
Hala yapamadım ama elbet bir gün buluşacağız canım yaptığımda foto atıcam, zeynayım ben dicem
Günaydın arkadaşlar
44 bitti bugün,45 e merhaba dedim. Ama sorun bakalım kaç hissediyorum.
Eskiden bu yaştaki insanlar torun torba sahibi olurdu yahu. Neyse gidip pasta yapayım ben.
Colombrem, çiçeğim musmutlu bir yaş olsun ayrıca ne var yaşımızda, ne derler bilirsin! 29dan sonra her kadın yaşıttır iyi ki doğmuşsun, bir başak olarak koçları pek severim

Ya çok güldürdün beni uykum acildi

burdayım canım iş güç kosturmaca buraları ıhmal ettım nasılsın arada bakıyorum çok yazan yok ya eskı enerjimizi kaybettik kızlar ruhumuz bıle yoruldu
Sen nerdesin kuzummmm
evet hepimiz de bir yoğunluk bir o kadar da bezginlik var...Havalar ısınsın gelir o neşemiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…