Dun cok eglendik
Arkadaslarla once cocuklari parkurları olan büyük bi oyun alanına götürdük çok eglenmisler
Bizde onları beklerken kahve içtik
Sonra baska yere gectik yemek yedik 5 yetişkin 7 cocuk kafam kazan

Eve geldiğimizde hava kararmisti.
Cocuklar uzun bir aradan sonraçıkınca mutlu oldular.
tabi bu arada en az 200tl harcadık. Olsundu

Oh sefaniz olsun

Çok severim hele kifla bayilirim
Benim kv 'den tarifini alabilirim tobosolu_dulcinea
anlaştık
has macır beaa 13 yaşında geldim
Macirin haslari
Geçmiş olsun canım boyun fıtığı çok sıkıntı bende de var.
Kan çekiyor bebeğim ne güzel sürprizler olmuş insan çok duygulaniyor
Kızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
Geçmiş olsun canım
Iyi eğlenceler beybisi
Ne eglenmistir minikler

çok mutlu oldular arkadaşları da yaşıtları olunca daha çok eğlendiler
yemekte falan ayrı masalara oturdular
ay büyüyolar yaaa
gözyaşım pıt

En çok çocukların ihtiyacı var eğlenmeye. Evde kapalı kalmak fıtratlarına ters bir kere. Ben bir iki ay tuttum evde sonra sokağa saldım çocuğu. Normalde park bahçe çocuğu olan kızım artık sokak çocuğu oldu. O da memnun ben de. Mahalle iyi olunca çocuklar da terbiyeli,güzel çocuklar. Sıkıntı yaşamadık böylece.

Günaydın dostlar çalışmayipta tatil modunda olunca geç uyanmalara alışıyor insan
Sağolasın turtişim az kaldı işlerimiz nasipse pazt dönüş var
Çok sevindim canım doğum gününun gönlunce olmasına insani mutlu eden hatırlanmak sevildiğini değer verildigini bilmek ne güzel bunu doyasiya hissetmişsin demekki güzel izler hisler bırakmissin hayatindaki insanlarin kalbinde
Kızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
Geçmiş olsun acil şiflar diliyorum canım sana da kizına da çocuklar böyle düşe kalka hasta ola ola büyüyorlar hepimiz öyle büyümedik mi bu mevsim geçişlerinde biz yetişkinler bile hasta oluyoruz çocuklar için bu cok daha kolay
Meraba canim merakla ve sabırsizlikla bekliyorum o foto yu
Gecmis olsun bahar gelse artik.
Bahar gelse virüs bitse özgürlügümüze kavussak cok bunapdik artik ama cok zor görünüyor işler vaka sayilarini gördükçe sanki dünya liderligine oynuyoruz corona da
Günaydın kızlar,
bu sabah yoğun ağrı ile uyandım,
hava birden 12 derece soğudu...
hiç keyfim yok bugun,zorla kalktım kahvede içemedim.
Akşam içeceğiz Zaten arkadaşla
Geçmiş olsun canimcim korkuttun beni havalarin 12 derece düşmesi ne demek
Günaydın kızlar dünden sonra aogum7s bir hava var burada
Günaydin canim nasilsin nora2010 dan aldim havalarin soğudugu haberini acaba konyadan izmite dönmesem mi

Çok geçmiş olsun kuzuna güzelim. İlle hastalanıyor çocuklar ne kadar iyi baksan da. Öyle öyle bağışıklık sistemi gelişecek. Üzme kendini canım.
Ay canım yükselenim başak benim de. Koç zaten düzen sever başak etkisiyle kafayı yiyorum işte.

Öğleden önce alışverişe gittim. Et, deterjan vs yok 700 TL tuttu. Ramazan kolisi de yaptim ama, o da içinde. Marketlerin hazır ramazan kolilerini inceledim,yok bulyon,yok kola,hazır çorba gibi sağlıksız şeyler vardı. Şeker-yağ küçük paket,makarna ve bakliyat tanınmamış,pek kaliteli olmayan markalar olunca kendim hazırlamaya karar verdim. Kendi yedigimizden ikram etmeyi seviyoruz. Yerine de ulaştırırsam rahatlayacagim.

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım doğru diyon vallahi

Tesekkür ederim canım aynen ne kadar dikkat etsemde illa.bir yerlerden bir şey oluyor

ay tobosoluu çok yakınsın banaaa
sana 100kmcik uzaktayım sadece

Merhaba kızlar
Sabah sabah pazara gittim domates yeşil fasulye patlican kabak salatalık bide elma aldım gelirken De kasaba uğradım evde tavuk yoktu hiç komsum yeni doğum yaptı dedim pişirir götürürüm oda eve daha gelmemiş dolaba attım gelirse yaparım artık kahvaltı kız bulaşık sil süpür anca artık oturdum akşama ne yapcam onu düşünüyorum etli bulgur pilavı aklimdan geçiyor yanınada cacık dundende az nohut yemeği var yeter li
Mağazaların açılmasını bekleye bekleye bir hal oldum ama acilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…