- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #79.621
Ya çok güldürdün beni uykum acildi
Oh sefaniz olsunDun cok eglendik
Arkadaslarla once cocuklari parkurları olan büyük bi oyun alanına götürdük çok eglenmisler
Bizde onları beklerken kahve içtik
Sonra baska yere gectik yemek yedik 5 yetişkin 7 cocukkafam kazan
Eve geldiğimizde hava kararmisti.
Cocuklar uzun bir aradan sonraçıkınca mutlu oldular.
tabi bu arada en az 200tl harcadık. Olsundu
Çok severim hele kifla bayilirimMerhabalar
güzel bir gün geçirdim
ilk defa evden bişey hazırlamadan çıkayım dedimdi sabah
Baniçka,kifla alırım demiştimBizim oraların yöresel kahvaltı için börek,açma gibi
gittiğim gibi servis geldi, bekletirdim ama
kapıya kadar sıra vardı.
gidince poğça yemek zorunda kaldım
ama öğle yemeğinde ekmek yemiyorum çoğu zaman
Macirin haslarianlaştık
has macır beaa 13 yaşında geldim
Geçmiş olsun canım boyun fıtığı çok sıkıntı bende de var.Nasılsınız kızlar geçmisi okuyamadım bu ara
Herkes iyidir umarım
işyerinde 8 saat nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.
Dün mrm vardı 50 dk sürdü darlandım.
Bu akşam iş çıkışı eve geldim, eşimle atıştırdık ,işyerinden mercimek köftesi getirmiştim yemek de vardı az,
Dişçşye gittik,ikimizin de tedavisi vardı.
Çıkışta çarşıda bi turladık.
Diş hekimi miz yeme yasağı yok deyince
Ekrem Coşkun döner e oturduk ayak üstü 34 tl verdik
Dişçim kafeler sokağında
Kafeler tıkış tıkış hiç korona yok sanki,şaştım kaldım bir bize var galiba
..
Birazdan eve geçicem,Namaz kılar mutfağı toplar dinlenirim
Kan çekiyor bebeğimBak şimdi, ne kadar göçmen varsa bu topikteyav seviyoruz altını işte ne yapalım.
Ay kızlar çok güzel bir doğum günü oldu. Maşallah diyeyim. Hiç beklemediğim arkadaşlar aradı,yazdı falan,duygulandım.
Kaç yıl öncesinden eski komşularım kutladılar. Güzel dostluklar kurmuşum dedim. Kızlarımın hediyeleri de çok mutlu etti. Benim neleri sevdiğimi gözlemleyerek, detay hediyeler verdiler. Eşim çiçek göndermiş,bir de sürprizi vardı. Beklemiyordum bu pandemide doğrusu. Etrafımı hep ince düşünürüm, ilk defa bu kadar önemsediğimi hissettim. Çok güzel,moral yükseltici bir duyguymus. Sevdiklerimi şımartmaktan ben hiç şımaramamışım onu farkettim.
Geçmiş olsun canımKızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
Iyi eğlenceler beybisiDun cok eglendik
Arkadaslarla once cocuklari parkurları olan büyük bi oyun alanına götürdük çok eglenmisler
çok mutlu oldular arkadaşları da yaşıtları olunca daha çok eğlendilerÇok severim hele kifla bayilirim
Benim kv 'den tarifini alabilirimtobosolu_dulcinea
Macirin haslari
Geçmiş olsun canım boyun fıtığı çok sıkıntı bende de var.
Kan çekiyor bebeğimne güzel sürprizler olmuş insan çok duygulaniyor
Geçmiş olsun canım
Iyi eğlenceler beybisi
Ne eglenmistir minikler
En çok çocukların ihtiyacı var eğlenmeye. Evde kapalı kalmak fıtratlarına ters bir kere. Ben bir iki ay tuttum evde sonra sokağa saldım çocuğu. Normalde park bahçe çocuğu olan kızım artık sokak çocuğu oldu.Dun cok eglendik
Sağolasın canım inşallah vallahiGecmis olsunbahar gelse artik.
Sağolasın turtişim az kaldı işlerimiz nasipse pazt dönüş varHayırlı yolculuklar cnm işleriniz rast gitsin
Benimde saglam bir stoga bakip arttirmam lâzım, orucluyken gezemiyorum
Benimkiler çok seçici colombrecim yiaa
Iyiki doğmuşsun canimm
Nice sağlıklı güzel senelere:)
Bir koç herkese nasip olmaz der susarim
Tüm koç burclarina selâm olsun
Çok sevindim canım doğum gününun gönlunce olmasınaBak şimdi, ne kadar göçmen varsa bu topikteyav seviyoruz altını işte ne yapalım.
Ay kızlar çok güzel bir doğum günü oldu. Maşallah diyeyim. Hiç beklemediğim arkadaşlar aradı,yazdı falan,duygulandım.
Kaç yıl öncesinden eski komşularım kutladılar. Güzel dostluklar kurmuşum dedim. Kızlarımın hediyeleri de çok mutlu etti. Benim neleri sevdiğimi gözlemleyerek, detay hediyeler verdiler. Eşim çiçek göndermiş,bir de sürprizi vardı. Beklemiyordum bu pandemide doğrusu. Etrafımı hep ince düşünürüm, ilk defa bu kadar önemsediğimi hissettim. Çok güzel,moral yükseltici bir duyguymus. Sevdiklerimi şımartmaktan ben hiç şımaramamışım onu farkettim.
Geçmiş olsun acil şiflar diliyorum canım sana da kizına da çocuklar böyle düşe kalka hasta ola ola büyüyorlar hepimiz öyle büyümedik miKızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
Meraba canimMerhaba kızçeler
Hala yapamadım ama elbet bir gün buluşacağız canımyaptığımda foto atıcam, zeynayım ben dicem
Colombrem, çiçeğimmusmutlu bir yaş olsun ayrıca ne var yaşımızda, ne derler bilirsin! 29dan sonra her kadın yaşıttır iyi ki doğmuşsun, bir başak olarak koçları pek severim
Bahar gelse virüs bitse özgürlügümüze kavussak cok bunapdik artikGecmis olsunbahar gelse artik.
Geçmiş olsun canimcimGünaydın kızlar,
bu sabah yoğun ağrı ile uyandım,
hava birden 12 derece soğudu...
hiç keyfim yok bugun,zorla kalktım kahvede içemedim.
Akşam içeceğiz Zaten arkadaşla
Günaydin canim nasilsinGünaydın kızlar dünden sonra aogum7s bir hava var burada
Çok geçmiş olsun kuzuna güzelim. İlle hastalanıyor çocuklar ne kadar iyi baksan da. Öyle öyle bağışıklık sistemi gelişecek. Üzme kendini canım.Kızıma bir kıs boyunca dikkat ettim ama bu ayda hasta ettim mevsim değişikliği ve soğuklar mahvetti bizi valla
Ay canımMerhaba kızçeler
Hala yapamadım ama elbet bir gün buluşacağız canımyaptığımda foto atıcam, zeynayım ben dicem
Colombrem, çiçeğimmusmutlu bir yaş olsun ayrıca ne var yaşımızda, ne derler bilirsin! 29dan sonra her kadın yaşıttır iyi ki doğmuşsun,
Teşekkür ederim canımÇok severim hele kifla bayilirim
Benim kv 'den tarifini alabilirimtobosolu_dulcinea
Macirin haslari
Geçmiş olsun canım boyun fıtığı çok sıkıntı bende de var.
Kan çekiyor bebeğimne güzel sürprizler olmuş insan çok duygulaniyor
Geçmiş olsun canım
Iyi eğlenceler beybisi
Ne eglenmistir minikler
Teşekkür ederim canım doğru diyon vallahiGünaydın dostlarçalışmayipta tatil modunda olunca geç uyanmalara alışıyor insan
Sağolasın turtişim az kaldı işlerimiz nasipse pazt dönüş var
Çok sevindim canım doğum gününun gönlunce olmasınainsani mutlu eden hatırlanmak sevildiğini değer verildigini bilmek ne güzel bunu doyasiya hissetmişsin demekki güzel izler hisler bırakmissin hayatindaki insanlarin kalbinde
Geçmiş olsun acil şiflar diliyorum canım sana da kizına da çocuklar böyle düşe kalka hasta ola ola büyüyorlar hepimiz öyle büyümedik mibu mevsim geçişlerinde biz yetişkinler bile hasta oluyoruz çocuklar için bu cok daha kolay
Meraba canimmerakla ve sabırsizlikla bekliyorum o foto yu
Bahar gelse virüs bitse özgürlügümüze kavussak cok bunapdik artikama cok zor görünüyor işler vaka sayilarini gördükçe sanki dünya liderligine oynuyoruz corona da
Geçmiş olsun canimcimkorkuttun beni havalarin 12 derece düşmesi ne demek
Günaydin canim nasilsinnora2010 dan aldim havalarin soğudugu haberini acaba konyadan izmite dönmesem mi
Tesekkür ederim canım aynen ne kadar dikkat etsemde illa.bir yerlerden bir şey oluyorÇok geçmiş olsun kuzuna güzelim. İlle hastalanıyor çocuklar ne kadar iyi baksan da. Öyle öyle bağışıklık sistemi gelişecek. Üzme kendini canım.
Ay canımyükselenim başak benim de. Koç zaten düzen sever başak etkisiyle kafayı yiyorum işte.
ay tobosoluu çok yakınsın banaaaGünaydın dostlarçalışmayipta tatil modunda olunca geç uyanmalara alışıyor insan
Sağolasın turtişim az kaldı işlerimiz nasipse pazt dönüş var
Çok sevindim canım doğum gününun gönlunce olmasınainsani mutlu eden hatırlanmak sevildiğini değer verildigini bilmek ne güzel bunu doyasiya hissetmişsin demekki güzel izler hisler bırakmissin hayatindaki insanlarin kalbinde
Geçmiş olsun acil şiflar diliyorum canım sana da kizına da çocuklar böyle düşe kalka hasta ola ola büyüyorlar hepimiz öyle büyümedik mibu mevsim geçişlerinde biz yetişkinler bile hasta oluyoruz çocuklar için bu cok daha kolay
Meraba canimmerakla ve sabırsizlikla bekliyorum o foto yu
Bahar gelse virüs bitse özgürlügümüze kavussak cok bunapdik artikama cok zor görünüyor işler vaka sayilarini gördükçe sanki dünya liderligine oynuyoruz corona da
Geçmiş olsun canimcimkorkuttun beni havalarin 12 derece düşmesi ne demek
Günaydin canim nasilsinnora2010 dan aldim havalarin soğudugu haberini acaba konyadan izmite dönmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?